Esküvői ceremóniamester Veszprém

Esküvői ceremóniamester Veszprém

Megbízható ceremóniamester Echo Moments Tihany

2019. szeptember 28. - Jakus Máté

Megbízható ceremóniamester Echo Moments Tihany

Echo Moments Tihanyi ceremóniamester emlékezetesen ámulatba ejtő rendezvénnyé varázsolja az esküvőtöket, amit nem pusztán a kedveseddel, hanem az egész meghívott vendégsereggel közösen fogtok megélni, és élvezitek majd minden egyes pillanatát.

Mi miatt a legjobb egy esküvői ceremóniamester?

Véleményem szerint az ideális ceremóniamester attól lesz tökéletes választás, hogy jól tudja, hogy miképpen tudja megnevettetni a társaságot úgy, hogy ne legyen szürke esemény az esküvőtök, és amennyiben a helyzet úgy hozza, képes rugalmasan változtatni az eltervezett dolgokon. Úgy tudja menedzselni és lebonyolítani a bulit, hogy ne váljon főszereplővé. Szükség esetén kommunikál az ifjú párral, és magabiztosan irányítja az esküvőtök menetét, a korábban egyeztetett ”menetrend” szerint.

Igényeltetik egy veleszületett képesség ahhoz, hogy hogyan tudtok jobbára csak egymásra figyelni úgy, hogy a nagy nap rendezési feladatait megbízható, jópofa, elegáns módon leveszi a vállatokról egy arra alkalmas ember.

ceremóniamester ajánló Echo Moments Tihany

A talpraesett ceremóniamester nem csak gáláns a résztvevőkkel, hanem készséges is, valamint megérzi, és tudja, hogy minek van ott az ideje, mikor tanácsosabb egy előre eltervezett programponton módosítani, mert fáradnak a meghívottak, milyen forrón kell kihozni a vacsoránál a levest, hogy a lehető legízletesebb legyen, és mikor kell esetleg megkurtítani a beszédeket, hogy ne laposodjanak el a meghívottak számára.

Célom az, hogy minden a legjobban sikerüljön, és a mulatság végeztével elmondhassátok, hogy ez volt idáig életetek legszebb ünneplése!

Mindezek előtt szeretnék veletek találkozni, hogy megismerjük egymást, és részletesebben beavassatok a terveitekbe. Készítünk egy kitűzött ütemtervet, valamint forgatókönyvet (például: bevonulás, gratuláció, menyasszonytánc stb.…).

Az esküvő és a mulatság lebonyolításán kívül támogatni tudlak benneteket a legalkalmasabb szolgáltatók felkutatásában. Számtalan kapcsolatomnak és korábbi munkáimnak, illetve különösképpen a tapasztalataimnak hála őszintén tudok ajánlani az igényeiteknek megfelelően kiváló esküvői helyszíneket, önfeledten játszó zenekarokat, interaktív DJ-t, profi fotósokat, és további szolgáltatókat. Ennek révén hathatós támogatást tudok nyújtani az esküvő szervezésében is, mivel a vendégvárástól a menyecsketánc végéig terjedő saját közreműködésemen kívül számos egyéb tennivalóban tudok még segíteni az esküvő előkészítésében.

Mi a ceremóniamester és a vőfély közötti különbség?

Nem belebonyolódva abba, amit egy remek ceremóniamester vagy vőfély végez, a különbség lényege abban mutatkozik meg, hogy míg a vőfély díszes ruhába beöltözve, és a sokak által megszokott rigmusokkal, időnként figyelemfelkeltő módon törekszik feldobni a mulatságot, addig a ceremóniamester a modernebb elvárásoknak megfelelően, ízlésesen felöltözve, esetenként sok-sok háttérmunkával segíti elő a rendezvény problémamentességét, odafigyel a vidám légkörre, és foglalkozik azzal is, hogy soha ne unatkozzanak a vendégek.

Láthatatlan, ámde lényeges lehet, hogy professzionális ceremóniamesterként támogatom a felszolgálók teendőit: intek, hogy mikor hozhatják majd a levest, illetve értesítem a személyzetet, ha plusz terítékre van szükség. Szólok a zenekarnak, ha pl. túl halk a zene, illetve ha lendületesebb zenékre lenne szükség, netalán túl hosszú egy-egy táncos blokk, és fáradni látszanak a meghívottak.

A rutinos ceremóniamester feladatai és sajátosságai:

  • bármely pillanatban oda tud menni, ahol segítenie kell valamit
  • gyakorlatilag barátjaiként kezeli az ifjú párt, akik stabilan támaszkodhatnak rá, és okvetlenül bízhatnak benne
  • folyamatosan a tőle telhető maximumot próbálja produkálni szakmailag és emberi oldalról egyaránt
  • jó hangulatot teremt
  • az esküvő lelkes házigazdája
  • tapasztalatainak hála ha kell, esküvői villámhárítóvá tud válni
  • tevékenységének fókuszában a házasulandók állnak, és gondosan előkészül az eseményre
  • a személyes megbeszélést követően tartja magát az eltervezett dolgokhoz (illetve csak egyeztetve tér el attól szükség esetén), kívülről tudja a menetrendet
  • külsejében remekül passzol az esküvő stílusához
  • intelligens a humora
  • van benne valami teljesen egyedi, aminek köszönhetően hozzá tud tenni az esküvőhöz
  • nem kezd nyugtalankodni meglepő helyzetekben
  • jól észleli a helyes arányt a tartalmas, valamint az agyonszervezett, követendő ütemterv pontokkal túlzsúfolt buli között
  • jókor megérzi a problémás helyzeteket, és egyúttal megoldást is kínál
  • nem trükközik utólag felszámított költségekkel, elejétől fogva egyszerű módon kommunikál a ceremóniamesteri árak kapcsán
  • személyesen tevékenykedik a bulin, és nem az egyik “kollégáját” közvetíti maga helyett
  • az esküvőtök biztos sikerének garanciája!

lakodalmi ceremóniamester Echo Moments Tihany Miért pont mellettem tegyétek le a voksotokat? Nem feltétlenül kell ennek mindenféleképpen így történnie. Olyan Echo Moments Tihanyi ceremóniamestert válasszatok, aki nektek rokonszenves, valamennyi igényeteknek megfelel, hiszen nem csupán egy szolgáltató lesz a sok közül, de sok esetben a nagy nap befejeztével tulajdonképpen a barátotokká is válik. A több mint egy évtizedes vendéglátós múltam jelentős mértékben hozzájárul esküvőtök sikeréhez, a jelentéktelennek tűnő részletek sem maradhatnak figyelmen kívül, így magabiztosan irányítom a nagy napotokat. Állandó kérdés, hogy ki az igazán kiváló ceremóniamester. Eddigi tapasztalataim alapján az az igazán jó ceremóniamester, akit ti felkértek a személyes egyeztetés után, mert ő lesz az, akiben megbíztok, és leveszi a vállatokról a terhet az esküvőtökön.

Ceremóniamester munkadíjak

Az esküvő ma már milliós kiadással járó “projekt”, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy az ember mit kap a pénzéért. Meglátásom szerint a személyes egyeztetés alkalmával tökéletesen ki kell derülnie, hogy milyen tételeket ölel fel a vállalási ár. Saját üzletemet is rontom ezzel, de fogadjátok meg, hogy a saját esküvőtök szervezése miatt sem okos dolog hitelt felvenni. Ezek mellett az ár csakis a kapott szolgáltatás minőségével együtt értékelhető, ebből eredően nem érdemes az esküvői ceremóniamester árakat egymással összehasonlítani például táblázatos formában. Minden esküvő más és más, éppen ezért egyénre kiszámolt árajánlatot adok nektek, ami tételesen magában foglalja a feladataimat, illetve a költségeket. Ceremóniamester mellett van szükség külön esküvőszervezőre? Mivel a ceremóniamester eleve részt vesz a szervezésben, az a véleményem, hogy egy profi ceremóniamesternek legkevesebb annyit kell a vendégekkel foglalkoznia a nagy napon, mint amennyit a háttérmunkával. Habár az eddigiek alapján állíthatom, hogy az esküvőszervezőnek a rendezvény előtt van inkább dolga, míg a ceremóniamester értelemszerűen legfőképp az esküvő napján tesz meg mindent az esküvő tökéletessége érdekében, én azt gondolom, hogy legalább annyi felelőssége van a ceremóniamesternek, mint az esküvőszervezőnek. Ebből következően saját tapasztalataim alapján a ceremóniamester vállalhatja éppen az esküvőszervezői feladatok ellátását is, plusz az esküvőn ceremóniamesteri teendőit is elvégzi. Ilyenformán az esküvőszervező egész idő alatt készenlétben van! ceremóniamester jelentése Echo Moments Tihany Kedves látogatóim például az alábbi témákkal találnak meg:

  • esküvői ceremóniamester árak
  • ceremóniamester mit jelent
  • modern ceremóniamester
  • az esküvő napjának menete
  • esküvő lakodalom menete
  • pohárköszöntő esküvőre örömapa Echo Moments Tihany
  • lakodalom pohárköszöntő Echo Moments Tihany
  • esküvői ültetési rend tervező
  • esküvői ruha tanácsok

Amennyiben olyan esküvőt szeretnétek, amelyre nem kizárólag saját magatok, hanem a rendezvény résztvevői is sokáig felejthetetlen élményként gondolnak vissza, illetve elhatároztátok, hogy az esküvőtök nem pusztán egy lesz a sok közül, akkor várom hívásotokat a +36 30 839 9794 számon, vagy írjátok meg a Echo Moments Tihanyi ceremóniamesterrel kapcsolatos terveiteket a “Kapcsolat” pontban elhelyezett kérdőív segítségével, illetve a jakusmate.cm@gmail.com e-mail címre.

A bejegyzés trackback címe:

https://ceremoniamesterveszprem.blog.hu/api/trackback/id/tr2115068928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása