Esküvői ceremóniamester Veszprém

Esküvői ceremóniamester Veszprém

Hivatásos ceremóniamester Balatonalmádi

2019. május 24. - Jakus Máté

Hivatásos ceremóniamester Balatonalmádi

Balatonalmádii ceremóniamester feledhetetlenül varázslatos ünnepléssé varázsolja az esküvőtöket, amit nem pusztán a kedveseddel, de a teljes meghívott vendégsereggel együtt fogtok átélni, és élvezitek majd minden egyes pillanatát.

Mi miatt jó egy esküvői ceremóniamester?

Meglátásom az, hogy a legjobb ceremóniamestert az különbözteti meg a kevésbé jótól, hogy remek érzéke van ahhoz, hogyan lehet megnevettetni a társaságot oly módon, hogy ne legyen szürke esemény a buli, és ha a helyzet úgy hozza, kész rugalmasan változtatni az eltervezett dolgokon. Úgy képes menedzselni és lebonyolítani a bulit, hogy ne váljon főszereplővé. Amikor szükséges beszél a szolgáltatókkal, és vezényli az esküvőtök menetét, az előzetesen véglegesített ütemterv alapján.

Igényeltetik egy veleszületett képesség ahhoz, hogy miképpen tudtok jobbára csak egymásra figyelni úgy, hogy a lakodalom rendezési feladatait megbízható, vicces, ízléses módon leveszi a vállatokról egy arra alkalmas személy.

ceremóniamester árak Balatonalmádi

A tehetséges ceremóniamester Balatonalmádiban nem pusztán gáláns a vendégekkel, hanem figyelmes is, szinte mindig észreveszi, és tudatában van annak, hogy minek van ott az ideje, mikor tanácsosabb akár kihagyni egy napirendi pontot, mert fáradnak a meghívottak, mennyire kell megmelegíteni egy ételt, hogy az a legzamatosabb legyen, és mikor kell esetleg megkurtítani a szónoklatokat, hogy ne laposodjanak el a meghívottak számára.

Hivatásom, hogy minden a lehető legtökéletesebben sikerüljön, és a buli végén elmondhassátok, hogy ez volt eddigi életetek legmaradandóbb eseménye!

A megfelelő előkészítés érdekében szeretnék megbeszélni veletek egy időpontot, hogy megismerjük egymást, és bővebben meséljetek az elképzeléseitekről. Felállítunk egy kitűzött ütemtervet, valamint forgatókönyvet (a teljesség igénye nélkül: bevonulás, ajándékozás, vacsora és még sorolhatnám…).

A szertartás és a buli lebonyolításán kívül segíthetek a számotokra megfelelő szolgáltatók felkutatásában. Számtalan kapcsolatomnak és ismeretségeimnek, és főleg a tapasztalataimnak köszönhetően igazán jó szívvel tudok javasolni az igényeiteknek megfelelően kitűnő esküvői helyszíneket, fergeteges zenekarokat, interaktív DJ-t, ügyes videósokat, és további szolgáltatókat. Ennek révén segítségetekre leszek az esküvő szervezésében is, mert a vendégvárástól a menyecsketánc végéig tartó tisztemen kívül rengeteg más feladatban hasznosíthatom a tapasztalataimat az esküvő előkészítésében.

Mi a ceremóniamester és a vőfély közötti különbség?

Nem részletesen kitérve arra a rengeteg feladatra, amit egy kitűnő ceremóniamester vagy vőfély végez, a különbség röviden, tömören abban mutatkozik meg, hogy míg a vőfély feltűnő ruhába beöltözve, és a többség által megszokott rigmusokkal, időnként harsányan igyekszik feldobni a mulatságot, addig a ceremóniamester a jelenkori elvárásoknak megfelelően, ízlésesen felöltözve, esetenként rengeteg előkészítéssel mozdítja elő az esküvő gördülékenységét, tökéletes, olykor meghitt atmoszférát teremt, és foglalkozik azzal is, hogy soha ne unatkozzanak a vendégek.

Rejtett, mégis elengedhetetlen lehet, hogy professzionális ceremóniamesterként támogatom a felszolgálók teendőit: tudatom velük, hogy mikor hozhatják majd a levest, illetve jelzem a személyzetnek, ha plusz terítékre van szükség. Szólok a zenekarnak, ha pl. túl halk a zene, illetve ha frissebb számokra lenne szükség, esetleg ha túlságosan elnyúlt egy-egy táncos rész, és fáradni kezdenek a társaság tagjai.

A gyakorlott ceremóniamester feladatai és jellemzői:

  • bármely pillanatban meg tud jelenni, ahol segítenie kell valamit
  • félig-meddig barátjainak tekinti a házasulandó párt, akik stabilan számíthatnak rá, és feltétlenül bízhatnak benne
  • minden esetben a legjobbját próbálja produkálni professzionális szempontból és emberi oldalról egyaránt
  • jó hangulatot teremt
  • az esküvő örökmozgó műsorvezetője
  • tapasztalatainak köszönhetően ha kell, esküvői villámhárítóvá tud átalakulni
  • odafigyel az ifjú párra, és alaposan felkészül az esküvőre
  • a személyes megbeszélést követően teljes mértékben számítani lehet rá, fejből tudja az ütemtervet
  • illik a stílusa az esküvő stílusához
  • intelligens a humora
  • van benne valami saját stílus, aminek köszönhetően hozzáadott értéket tud képviselni a rendezvényen
  • nem kezd nyugtalankodni nem várt szituációkban
  • kitűnően látja meg a helyes arányt a tartalmas, illetve a “túlszervezett”, betartandó ütemterv pontokkal túlzsúfolt mulatság között
  • idejekorán megérzi a problémás helyzeteket, és egyúttal megoldást is kínál
  • nem manipulál utólag felszámított költségekkel, elejétől fogva egyszerű módon beszél a ceremóniamesteri árak kapcsán
  • saját maga működik közre a bulin, és nem valamelyik “kollégáját” közvetíti maga helyett
  • az esküvőtök teljes sikerének biztosítéka!

ceremóniamester díja Balatonalmádi Miért pont engem válasszatok? Nem feltétlenül kell ennek mindenféleképpen így történnie. Olyan Balatonalmádii ceremóniamestert válasszatok, aki nektek szimpatikus, és minden feltételeteknek megfelel, mert ő nem csupán egy szolgáltató lesz a sok közül, de sok esetben a nagy nap befejeztével tulajdonképpen a barátotokká is válik. A sok-sok évre visszanyúló rendezvényszervező múltam jelentős mértékben elősegíti a nagy nap sikerességét, a jelentéktelennek tűnő részletek sem kerülhetik el a figyelmem, és ezáltal nagy biztonsággal vezénylem le az esküvőtöket. Sokszor megfogalmazott téma, hogy ki az egyértelműen kiváló ceremóniamester. Meglátásom szerint az a tényleg jó ceremóniamester, akit ti választotok ki a személyes megbeszélés után, hiszen ő lesz az, akiben megbíztok, és megóv titeket sok aggódástól az esküvőtökön.

Ceremóniamester árak

Az esküvő manapság milliós költségekkel járó esemény, és egyáltalán nem elhanyagolható szempont, hogy milyen szolgáltatást kaptok cserébe. Meglátásom szerint a személyes egyeztetés alkalmával tökéletesen meg kell tudnotok, hogy milyen tételeket ölel fel a díj. Saját üzletemet is rontom ezzel, de javaslom, hogy egy esküvő miatt nem okos dolog eladósodni. Ezen túlmenően az ár mindig csak a nyújtott szolgáltatás színvonalával együtt értékelhető, ezért semmi értelme az esküvői ceremóniamester árakat egymással összehasonlítani például egy Excel táblázatban. Minden esküvő más és más, tehát testre szabott árajánlatot készítek, és küldök nektek, ami tételesen tartalmazza a tevékenységeimet, valamint a felmerülő árakat. Ceremóniamester mellett van szükség külön esküvőszervezőre? Figyelembe véve, hogy a ceremóniamester kiveszi a részét az esküvő szervezéséből, eddigi tapasztalataim alapján azt látom, hogy egy minőségi ceremóniamesternek legalább annyit kell a vendégekkel foglalkoznia a nagy napon, mint amennyi energiát a kevésbé látható szervezésbe fektet. Bár az eddigiek alapján állíthatom, hogy az esküvőszervezőnek a rendezvény előtt van inkább dolga, míg a ceremóniamester vitathatatlanul különösen az esküvő napján adja tudása legjavát az esküvő tökéletessége érdekében, személyesen azt gondolom, hogy legalább annyi dolga van a ceremóniamesternek, mint az esküvőszervezőnek. Ebből kifolyólag személyes tapasztalataim alapján a ceremóniamester lehet éppen az esküvő szervezője is, aki a nagy napon ceremóniamesteri feladatait is ellátja. Ilyenformán az esküvőszervező szüntelenül készenlétben van! legjobb ceremóniamester esküvőre Balatonalmádi A weboldalamat pl. az alábbiak miatt keresik fel az érdeklődők:

  • ceremóniamester árak Balatonalmádi
  • jó ceremóniamester Balatonalmádi
  • ceremóniamester vagy vőfély
  • esküvői állófogadás menete
  • esküvő lakodalom menete
  • pohárköszöntő esküvőre
  • rövid pohárköszöntő esküvőre
  • esküvői ültetési rend tervező Balatonalmádi
  • rendezvény helyszín

Ha olyan esküvőt szeretnétek, amire nem csak ti, hanem a násznép tagjai is hosszú ideig emlékezetes élményként gondolnak vissza, valamint feltett szándékotok, hogy az esküvőtök nem pusztán egy lesz a sok közül, akkor várom hívásotokat a +36 30 839 9794 számon, vagy küldjétek el a Balatonalmádii ceremóniamesterrel kapcsolatos ötleteiteket a “Kapcsolat” menüben található űrlap segítségével, illetve a jakusmate.cm@gmail.com e-mail címre.

A bejegyzés trackback címe:

https://ceremoniamesterveszprem.blog.hu/api/trackback/id/tr8714854728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása