Esküvői ceremóniamester Veszprém

Esküvői ceremóniamester Veszprém

Esküvői ceremóniamester Balatonfüred

2019. május 29. - Jakus Máté

Esküvői ceremóniamester Balatonfüred

Balatonfüredi ceremóniamester maradandóan magával ragadó élménnyé varázsolja az esküvőtöket, amit nem csupán a kedveseddel, hanem a teljes násznéppel közösen fogtok megélni, és élvezitek majd minden egyes pillanatát.

Mi miatt profi egy esküvői ceremóniamester?

Eddigi tapasztalataim szerint a tehetséges ceremóniamester attól lesz tökéletes választás, hogy jól tudja, hogyan lehet feldobni, illetve fenntartani a jó hangulatot oly módon, hogy ne váljon unalmassá a lagzi, és amennyiben a szituáció úgy kívánja, kész eltérni az előre eltervezett programtól. Úgy tudja koordinálni és lebonyolítani az estét, hogy ne váljon főszereplővé. Amikor szükséges beszél a násznéppel, és vezényli az esküvőtök menetét, a korábban egyeztetett forgatókönyv mintájára.

Igényeltetik egy veleszületett képesség ahhoz, hogy hogyan tud az ifjú pár jobbára csak egymással foglalkozni úgy, hogy az esküvő rendezési feladatait megbízható, mulattató, trendi módon leveszi a vállatokról egy talpraesett fickó.

modern ceremóniamester Balatonfüred

A rátermett ceremóniamester nem pusztán gáláns a vendégekkel, hanem figyelmes is, valamint észreveszi, és tudja, hogy mihez tökéletes a mulatság adott időpontja, mikor tanácsosabb egy előre eltervezett programponton módosítani, mert nem vevők rá a vendégek, milyen forrón kell kihozni a vacsoránál a levest, hogy az a legzamatosabb legyen, és mikor kell esetleg rövidebbre fogni a pohárköszöntőket, hogy ne legyenek egysíkúak a résztvevők számára.

Célom az, hogy minden a lehető legtökéletesebben történjen, és a lagzi végeztével azt érezzétek, hogy ez volt eddigi életetek legmaradandóbb eseménye!

Esküvő előtt szeretnék veletek találkozni, hogy megismerjük egymást, és részletesebben meséljetek az elképzeléseitekről. Kialakítunk egy elsődleges tervet, valamint forgatókönyvet (többek között: koszorúslányok létszáma, gratuláció, menyasszonytánc és még sorolhatnám…).

Az esküvő és a buli lebonyolításán kívül sokéves tapasztalatom van a legalkalmasabb szolgáltatók felkutatásában. Kiterjedt kapcsolatrendszeremnek és korábbi munkáimnak, illetve különösképpen a tapasztalataimnak köszönhetően őszintén tudok említeni a kívánságaitoknak megfelelően hangulatos esküvői helyszíneket, fergeteges zenekarokat, minden igényt kielégítő lemezlovast, profi fotósokat, illetve esetleg még hiányzó szolgáltatókat. Ennek köszönhetően segédkezni tudok nektek az esküvő megrendezésében is, mert a vendégvárástól a menyecsketánc végéig terjedő saját közreműködésemen kívül sok további feladatban hasznosíthatom a tapasztalataimat az esküvő előkészítésében.

Mi a ceremóniamester és a vőfély közötti különbség?

Nem akarom itt bő lére ereszteni, amit egy kitűnő ceremóniamester vagy vőfély végez, a különbség röviden, tömören abban jelenik meg, hogy míg a vőfély feltűnő ruhába beöltözve, és a többség által megszokott versekkel, olykor harsányan igyekszik feldobni a mulatságot, addig a ceremóniamester a jelenkori kívánalmak szerint, elegánsan, sok megbízásnál rengeteg háttérmunkával segíti elő a lagzi gördülékenységét, tökéletes, olykor meghitt atmoszférát teremt, és gondot fordít a vendégek felhőtlen szórakoztatásáról.

Láthatatlan, ámde fontos dolog lehet, hogy professzionális ceremóniamesterként támogatom a felszolgálók teendőit: tudatom velük, hogy mikor jöhetnek a fogásokkal, illetve értesítem a személyzetet, ha plusz terítékre van szükség. Intek a zenekarnak, ha pl. túl halk a zene, illetve ha frissebb számokra lenne szükség, esetleg ha túlságosan elnyúlt egy-egy táncos blokk, és fáradni kezdenek a meghívottak.

A jó ceremóniamester feladatai és ismérvei:

  • bármely percben ott van, ahol segítenie kell valamit
  • szinte barátjaiként kezeli az ifjú párt, akik bizalommal támaszkodhatnak rá, és okvetlenül bízhatnak benne
  • folyamatosan a legjobbját próbálja teljesíteni professzionális szempontból és emberileg egyaránt
  • jó hangulatot teremt
  • az esküvő lelkes házigazdája
  • tapasztalatainak hála ha úgy hozza a sors, esküvői “védőhálóvá” tud válni
  • tevékenységének fókuszában a házasulandók állnak, és alaposan felkészül az esküvőre
  • a személyes megbeszélést követően teljes mértékben számítani lehet rá, fejből tudja a menetrendet
  • megjelenésében tökéletesen illeszkedik az esküvő stílusához
  • intelligens a humora
  • van benne valami saját stílus, aminek köszönhetően hozzáadott értéket tud képviselni a rendezvényen
  • nem esik kétségbe meglepetésszerű helyzetekben
  • pontosan érzékeli az egyensúlyt a még szórakoztató, illetve a “túlszervezett”, kötelező napirendi pontokkal túlzsúfolt mulatság között
  • időben megérzi a nehéz szituációkat, és egyúttal megoldást is ajánl
  • nem manipulál utólag felszámított költségekkel, a kezdetektől fogva áttekinthető módon kommunikál a ceremóniamesteri költségek kapcsán
  • saját maga jelenik meg a lagzin, és nem valamelyik munkatársát küldi
  • az esküvőtök biztos sikerének záloga!

ceremóniamester műsorvezető Balatonfüred Miért pont mellettem tegyétek le a voksotokat? Nem szükséges ennek így lennie. Olyan Balatonfüredi ceremóniamestert válasszatok, aki számotokra rokonszenves, és minden kívánságotoknak megfelel, mert ő nem csupán egy szolgáltató lesz a többi közül, hanem az esküvő végére tulajdonképpen a barátotokká is fogadjátok egymást. A több mint egy évtizedes vendéglátós múltam nagyban elősegíti a nagy nap sikerességét, a jelentéktelennek tűnő részletek sem maradhatnak figyelmen kívül, és ezáltal nagy biztonsággal koordinálom a nagy napotokat. Sokszor megfogalmazott kérdés, hogy ki az igazán kiváló ceremóniamester. Szerintem az az igazán jó ceremóniamester, akit ti választotok ki a személyes egyeztetés után, mert ő lesz az, akiben megbíztok, és mentesít benneteket sok-sok teendőtől az esküvőtökön.

Ceremóniamester árak

Az esküvő ma már milliós kiadással járó “projekt”, így egyáltalán nem elhanyagolható szempont, hogy az ember mit kap a pénzéért. Eddigi tapasztalataim alapján a megbeszélés alkalmával világosan ki kell derülnie, hogy milyen tételeket foglal magában a díj. Magam ellen beszélek, de fogadjátok meg, hogy egy esküvő miatt nem okos dolog eladósodni. Ezek mellett a munkadíj mindig csak a kapott szolgáltatás minőségével együtt értelmezhető, ebből eredően semmi értelme az esküvői ceremóniamester árakat egymással összehasonlítani például táblázatos formában. Minden esküvő más és más, éppen ezért személyre szabott árajánlatot adok nektek, ami részletesen magában foglalja a feladataimat, valamint a felmerülő árakat. Ceremóniamester mellé szükséges-e még esküvőszervező is? Figyelembe véve, hogy a ceremóniamester eleve részt vesz a szervezésben, azt gondolom, hogy egy kiváló ceremóniamesternek minimum annyit kell a vendégekkel foglalkoznia az esküvőn, mint amennyit a háttérmunkával. Habár a tapasztalat azt mutatja, hogy az esküvőszervezőnek az esküvő előtt van több feladata, míg a ceremóniamester vitathatatlanul különösen az esküvő napján tesz meg mindent az esküvő tökéletessége érdekében, személyesen azt tartom, hogy minimálisan annyi felelőssége van a ceremóniamesternek, mint az esküvőszervezőnek. Ebből következően saját tapasztalataim alapján a ceremóniamester vállalhatja éppen az esküvőszervezői feladatok ellátását is, plusz az esküvőn ceremóniamesteri teendőit is elvégzi. Így voltaképpen az esküvőszervező szüntelenül készenlétben van! jó ceremóniamester Balatonfüred Az ideális ceremóniamestert keresve ilyen kifejezésekkel jutnak honlapomra a weben böngészők:

  • ceremóniamester feladata Balatonfüred
  • ceremóniamester gyakori kérdések
  • vicces ceremóniamester Balatonfüred
  • esküvői szertartás forgatókönyv
  • esküvői lagzi menete
  • esküvői pohárköszöntő tanú Balatonfüred
  • rövid pohárköszöntő esküvőre Balatonfüred
  • esküvői ültetési rend tervező Balatonfüred
  • rendezvényhelyszín

Ha olyan mulatságot szeretnétek szervezni, amelyre nem kizárólag ti, hanem a meghívottak is sokáig maradandó élményként gondolnak vissza, és eltökélt célotok, hogy az esküvőtök nem csak egy lesz a sok közül, akkor hívjatok bátran a +36 30 839 9794 számon, vagy juttassátok el nekem a Balatonfüredi ceremóniamesterrel kapcsolatos ötleteiteket a “Kapcsolat” menüben található kérdőív segítségével, vagy közvetlenül a jakusmate.cm@gmail.com e-mail címre.

A bejegyzés trackback címe:

https://ceremoniamesterveszprem.blog.hu/api/trackback/id/tr2514868334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása