Esküvői ceremóniamester Veszprém

Esküvői ceremóniamester Veszprém

Profi ceremóniamester Alsóörs

2019. május 24. - Jakus Máté

Profi ceremóniamester Alsóörs

Alsóörsi ceremóniamester emlékezetesen csodálatos eseménnyé varázsolja az esküvőtöket, amit nem pusztán a kedveseddel, de az egész meghívott vendégsereggel közösen fogtok megélni, és élvezitek majd minden egyes pillanatát.

Mi miatt a legjobb egy esküvői ceremóniamester?

Véleményem szerint az ideális ceremóniamester attól lesz tökéletes választás, hogy pontosan érzi azt, hogyan tudja jókedvre deríteni az embereket oly módon, hogy ne fulladjon unalomba a buli, és ha a szituáció úgy kívánja, képes rugalmasan változtatni az eltervezett dolgokon. Úgy tudja koordinálni és lebonyolítani az esküvőt, hogy ne váljon főszereplővé. Ha igény merül fel beszél az ifjú párral, és vezényli az esküvőtök menetét, az előre megbeszélt forgatókönyv alapján.

Kell egy remek érzék ahhoz, hogy hogyan tud az ifjú pár leginkább egymással foglalkozni úgy, hogy a buli lebonyolítási teendőit elkötelezett, szórakoztató, trendi módon leveszi a vállatokról egy tettre kész személy.

modern ceremóniamester Alsóörs

A professzionális ceremóniamester nem pusztán lovagias a vendégekkel, hanem figyelmes is, szinte mindig észreveszi, és tudja, hogy minek van ott az ideje, mikor okosabb rövidíteni egy-egy táncblokk hosszát, mert nincsenek ráhangolódva a résztvevők, mennyire kell megmelegíteni egy ételt, hogy a lehető legízletesebb legyen, és mikor kell esetleg megkurtítani a pohárköszöntőket, hogy ne legyenek egysíkúak a rokonok és barátok számára.

Küldetésem, hogy minden a legemlékezetesebben sikerüljön, és az esküvő végeztével úgy emlékezzetek vissza, hogy ez volt idáig életetek legcsodálatosabb történése!

A megfelelő előkészítés érdekében szeretnék megbeszélni veletek egy időpontot, hogy megismerjelek titeket, és bővebben meséljetek az elképzeléseitekről. Készítünk egy kitűzött programtervet, illetve forgatókönyvet (a teljesség igénye nélkül: koszorúslányok létszáma, gratuláció, menyasszonytánc és még sorolhatnám…).

Az esküvő és a buli lebonyolításán túl rengeteg kapcsolatra tettem szert a legalkalmasabb szolgáltatók felkutatásában. Kiterjedt kapcsolatrendszeremnek és ismeretségeimnek, és mindenekelőtt a tapasztalataimnak köszönhetően igazán jó szívvel tudok ajánlani az igényeiteknek megfelelően hangulatos esküvői helyszíneket, önfeledten játszó zenekarokat, interaktív DJ-t, tehetséges videósokat, illetve esetleg még hiányzó szolgáltatókat. Ezáltal hathatós támogatást tudok nyújtani az esküvő szervezésében is, mert a vendégvárástól a menyecsketánc végéig tartó tisztemen kívül rengeteg más tennivalóban tudok még segíteni az esküvő előkészítésében.

Mi a ceremóniamester és a vőfély közötti különbség?

Nem akarom itt bő lére ereszteni, amit egy professzionális ceremóniamester vagy vőfély végez, a különbség röviden, tömören abban jelenik meg, hogy míg a vőfély feltűnő ruhába beöltözve, és a sokak által ismert rigmusokkal, időnként figyelemfelkeltő módon igyekszik jó hangulatot teremteni, addig a ceremóniamester inkább a mai igények szerint, ízlésesen felöltözve, sok megbízásnál rengeteg előkészítéssel segíti elő a lagzi akadálytalan előrehaladását, odafigyel a vidám légkörre, és gondot fordít a vendégek felhőtlen szórakoztatásáról.

Láthatatlan, ugyanakkor elengedhetetlen lehet, hogy professzionális ceremóniamesterként támogatom a felszolgálók feladatait: értesítem őket, hogy mikor hozhatják majd a levest, illetve értesítem a személyzetet, ha plusz terítékre lenne esetleg szükség. Jelzem a zenekarnak, ha pl. túl halk a zene, illetve ha frissebb számokra lenne szükség, netalán túlságosan elnyúlt egy-egy táncos rész, és fáradni kezdenek a vendégek.

A rutinos ceremóniamester feladatai és sajátosságai:

  • bármely pillanatban ott van, ahol szükség van rá
  • félig-meddig barátjainak tekinti a házasulandó párt, akik nyugodtan számíthatnak rá, és okvetlenül bízhatnak benne
  • folyamatosan a legjobbját próbálja nyújtani szakmailag és emberi oldalról egyaránt
  • megnyerő stílusú
  • az esküvő fáradhatatlan házigazdája
  • tapasztalatainak hála ha kell, esküvői villámhárítóvá tud átalakulni
  • tevékenységének fókuszában a házasulandók állnak, és gondosan előkészül az eseményre
  • a személyes egyeztetést követően teljes mértékben számítani lehet rá, fejből tudja az ütemtervet
  • megjelenésében tökéletesen illeszkedik az esküvő stílusához
  • szellemes a humora
  • van benne valami plusz, ami miatt hozzáadott értéket tud képviselni a rendezvényen
  • nem kezd nyugtalankodni nem várt helyzetekben
  • kitűnően érzékeli a helyes arányt a még szórakoztató, illetve a “túlszervezett”, követendő ütemterv pontokkal teletűzdelt esküvő között
  • idejében megérzi a nehéz helyzeteket, és egyúttal megoldást is ajánl
  • nem dolgozik utólag felszámított munkadíj tételekkel, a kezdetektől fogva transzparens módon beszél a ceremóniamesteri árak kapcsán
  • személyesen jelenik meg az esküvőn, és nem az egyik emberét küldi
  • az esküvőtök biztos sikerének záloga!

ceremóniamester műsorvezető Alsóörs Miért éppen engem válasszatok? Nem feltétlenül kell ennek így lennie. Olyan Alsóörsi ceremóniamestert válasszatok, aki számotokra rokonszenves, valamennyi feltételeteknek megfelel, ugyanis nem csupán egy szolgáltató lesz a többi közül, de sok esetben a nagy nap befejeztével tulajdonképpen a barátotokká is válik. A több mint egy évtizedes rendezvényszervező múltam jelentős mértékben elősegíti a nagy nap sikerességét, mivel a legapróbb részletek sem kerülhetik el a figyelmem, így magabiztosan vezénylem le az esküvőtöket. Állandó kérdés, hogy ki az egyértelműen kiváló ceremóniamester. Eddigi tapasztalataim alapján az a valóban jó ceremóniamester, akit ti választotok ki a személyes találkozások után, tudniillik ő lesz az, akiben megbíztok, és megóv titeket sok aggódástól az esküvőtökön.

Ceremóniamester díjak

Az esküvő manapság milliós nagyságrendű esemény, ezért egyáltalán nem mellékes, hogy az ember mit kap a pénzéért. Szerintem a személyes egyeztetés során egyértelműen meg kell tudnotok, hogy milyen tevékenységeket tartalmaz a munkadíj. Saját üzletemet is rontom ezzel, de javaslom, hogy egy esküvő miatt nem bölcs dolog a lehetőségeken túlmutató költségekbe bocsátkozni. Ezen kívül az ár mindig csak a nyújtott szolgáltatás minőségével együtt mond valamit, ebből eredően nem érdemes az esküvői ceremóniamester árakat egymással összehasonlítani például táblázatos formában. Nincs két egyforma esküvő, tehát személyre szabott árajánlatot adok nektek, ami részletesen tartalmazza a feladataimat, illetve a felmerülő árakat. Ceremóniamester mellett szükséges-e még esküvőszervező is? Mivel a ceremóniamester kiveszi a részét az esküvő szervezéséből, eddigi tapasztalataim alapján azt látom, hogy egy kiváló ceremóniamesternek legkevesebb annyit kell a vendégekkel foglalkoznia a nagy napon, mint amennyi energiát a kevésbé látható szervezésbe fektet. Jóllehet egyértelmű, hogy az esküvőszervezőnek az esküvő előtt van több dolga, míg a ceremóniamester magától értetődően különösen az esküvő napján tesz meg mindent az esküvő sikeréért, saját magam úgy tartom, hogy legalább annyi dolga van a ceremóniamesternek, mint az esküvőszervezőnek. Ebből kifolyólag saját tapasztalataim alapján a ceremóniamester lehet éppen az esküvő szervezője is, aki az esküvőn ceremóniamesteri teendőit is elvégzi. Ilyenformán az esküvőszervező bármikor rendelkezésre áll! jó ceremóniamester Alsóörs Az alábbi keresésekkel találnak rám az ifjú párok:

  • mennyibe kerül a ceremóniamester
  • ceremóniamester és vőfély közötti különbség
  • ceremóniamester olcsón Alsóörs
  • esküvői vacsora forgatókönyv Alsóörs
  • esküvői lagzi menete Alsóörs
  • esküvői pohárköszöntő tanú Alsóörs
  • lakodalmi pohárköszöntő
  • esküvői ültető tábla
  • esküvői vendéglátás

Ha olyan mulatságot szeretnétek szervezni, amelyre nem kizárólag saját magatok, hanem a rendezvény résztvevői is hosszú ideig felejthetetlen élményként gondolnak vissza, valamint feltett szándékotok, hogy az esküvőtök nem pusztán egy lesz a sok közül, akkor jelentkezzetek bizalommal a +36 30 839 9794 számon, vagy juttassátok el nekem a Alsóörsi ceremóniamesterrel kapcsolatos gondolataitokat a “Kapcsolat” pontban található űrlap kitöltésével, illetve a jakusmate.cm@gmail.com e-mail címre.

A bejegyzés trackback címe:

https://ceremoniamesterveszprem.blog.hu/api/trackback/id/tr1214854706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása