Esküvői ceremóniamester Veszprém

Esküvői ceremóniamester Veszprém

Profi ceremóniamester Felsőörs

2019. június 25. - Jakus Máté

Profi ceremóniamester Felsőörs

Felsőörsi ceremóniamester maradandóan mesébe illő rendezvénnyé varázsolja az esküvőtöket, amit nem pusztán a kedveseddel, de az egész meghívott vendégsereggel közösen fogtok megélni, és élvezitek majd az elejétől a végéig.

Mitől jó egy esküvői ceremóniamester?

Meglátásom az, hogy a jó ceremóniamestert az különbözteti meg a kevésbé jótól, hogy jól tudja, hogy miképpen tudja feldobni, illetve fenntartani a jó hangulatot úgy, hogy ne legyen szürke esemény a buli, és amennyiben a helyzet úgy hozza, hajlandó eltérni az előre eltervezett programtól. Úgy tudja koordinálni és szervezni a bulit, hogy ne ő legyen a középpontban. Folyamatosan kommunikál az ifjú párral, és kézben tartja az esküvőtök menetét, a korábban egyeztetett ütemterv mintájára.

Kell egy remek érzék ahhoz, hogy miképpen tudtok leginkább egymásra figyelni oly módon, hogy a mulatság ügyintézési feladatait elkötelezett, jópofa, elegáns módon leveszi a vállatokról egy tehetséges személy.

különbség a vőfély és a ceremóniamester között Felsőörs

A talpraesett ceremóniamester nem pusztán udvarias a násznéppel, hanem készséges is, többnyire észreveszi, és tudja, hogy minek van ott az ideje, mikor tanácsosabb rövidíteni egy-egy táncblokk hosszát, mert fáradnak a vendégek, milyen forrón kell kihozni a vacsoránál a levest, hogy az finom legyen, és mikor kell esetleg lefaragni a beszédeket, hogy azok ne legyenek unalmasak a rokonok és barátok számára.

Megbízatásom célja, hogy minden a legfeledhetetlenebb módon sikerüljön, és a buli végeztével azt érezzétek, hogy ez volt eddigi életetek legmaradandóbb élménye!

Előzetesen szeretnék megbeszélni veletek egy időpontot, hogy megismerjelek titeket, és töviről hegyire beavassatok a terveitekbe. Készítünk egy kitűzött ütemtervet, illetve forgatókönyvet (többek között: zenék, szertartások, pohárköszöntő stb.…).

A szertartás és a lakodalom lebonyolításán túl segíthetek a számotokra megfelelő szolgáltatók megtalálásában. Kiterjedt kapcsolatrendszeremnek és korábbi munkáimnak, de leginkább a tapasztalataimnak köszönhetően igazán jó szívvel tudok említeni az igényeiteknek megfelelően hangulatos esküvői helyszíneket, remek zenekarokat, interaktív DJ-t, ügyes videósokat, illetve esetleg még hiányzó szolgáltatókat. Ennek köszönhetően segítségetekre leszek az esküvő megrendezésében is, hiszen a vendégvárástól a menyecsketánc végéig tartó tisztemen kívül számos további teendőben tudok még segíteni az esküvő előkészítésében.

Mi a ceremóniamester és a vőfély közötti különbség?

Nem belebonyolódva abba, amit egy professzionális ceremóniamester vagy vőfély végez, a különbség lényege abban lelhető fel, hogy míg a vőfély feltűnő ruhába beöltözve, és a mindenki által megszokott rigmusokkal, időnként harsányan igyekszik jó hangulatot teremteni, addig a ceremóniamester inkább a mai kívánalmak szerint, elegánsan, esetenként hihetetlen előkészítéssel mozdítja elő a buli gördülékenységét, odafigyel a vidám légkörre, és gondot fordít a vendégek felhőtlen szórakoztatásáról.

Észrevétlen, ennek ellenére a gördülékenység szempontjából meghatározó jelentőségű lehet, hogy profi ceremóniamesterként segítem a felszolgálók feladatait: jelzem nekik, ha kell pótolni bármit is a vendégek legnagyobb megelégedésére, illetve jelzem a személyzetnek, ha további terítékekre lenne esetleg szükség. Szólok a zenekarnak, ha pl. túl hangos a zene, illetve ha lendületesebb zenékre lenne szükség, esetleg ha túl hosszú egy-egy táncos blokk, és fásulni kezdenek a meghívottak.

A gyakorlott ceremóniamester feladatai és jellegzetességei:

  • akármelyik pillanatban ott van, ahol segítenie kell valamit
  • úgyszólván barátjainak tekinti a házasulandó párt, akik nyugodtan támaszkodhatnak rá, és okvetlenül bízhatnak benne
  • mindig a tőle telhető maximumot próbálja teljesíteni szakmailag és emberileg egyaránt
  • megnyerő stílusú
  • az esküvő energikus műsorvezetője
  • tapasztalatainak köszönhetően ha úgy hozza a sors, esküvői villámhárítóvá tud válni
  • tevékenységének fókuszában a házasulandók állnak, és gondosan előkészül az esküvőre
  • a személyes egyeztetést követően teljes mértékben számítani lehet rá, kívülről tudja a menetrendet
  • illik a stílusa az esküvő stílusához
  • intelligens a humora
  • van benne valami teljesen egyedi, aminek köszönhetően hozzá tud tenni az esküvőhöz
  • nem kezd nyugtalankodni nem várt szituációkban
  • jól érzékeli az egyensúlyt a tartalmas, valamint a “túlszervezett”, kötelező ütemterv pontokkal túlzsúfolt esküvő között
  • időben érzékeli a komplikált helyzeteket, és egyszersmind megoldást is kínál
  • nem manipulál utólag felszámított költségekkel, elejétől fogva transzparens módon beszél a ceremóniamesteri költségek kapcsán
  • saját maga jelenik meg a rendezvényen, és nem valamelyik munkatársát küldi
  • az esküvőtök teljes sikerének garanciája!

lakodalmi ceremóniamester Felsőörs Miért éppen engem válasszatok? Nem szükséges ennek így lennie. Olyan Felsőörsi ceremóniamestert válasszatok, aki nektek rokonszenves, valamennyi igényeteknek megfelel, mivel nem csupán egy szolgáltató lesz a sok között, hanem a nagy nap befejeztével már a barátotokká is fogadjátok egymást. A sok-sok évre visszanyúló rendezvényszervező múltam nagyban elősegíti a nagy nap sikerességét, a jelentéktelennek tűnő részletek sem maradhatnak figyelmen kívül, így magabiztosan koordinálom az esküvőtöket. Gyakran felmerülő kérdés, hogy ki a csakugyan kiváló ceremóniamester. Véleményem szerint az a tényleg jó ceremóniamester, akit ti felkértek a személyes megbeszélés után, hiszen ő lesz az, akiben megbíztok, és leveszi a vállatokról a terhet a nagy napotokon.

Ceremóniamester munkadíjak

Az esküvő ma már milliós nagyságrendű rendezvény, ezért egyáltalán nem elhanyagolható szempont, hogy az ember mit kap a pénzéért. Szerintem a személyes egyeztetés alkalmával világosan nyilvánvalóvá kell válnia, hogy mit tartalmaz a munkadíj. Magam ellen beszélek, de javaslom, hogy egy esküvő miatt nem észszerű dolog a lehetőségeken túlmutató költségekbe bocsátkozni. Ezek mellett az ár mindig csak a kapott szolgáltatás minőségével együtt mond valamit, ezért nem érdemes az esküvői ceremóniamester árakat önmagukban összehasonlítani például egy Excel táblázatban. Az esküvők nagyon eltérőek, tehát testre szabott árajánlatot készítek, és küldök a pároknak, ami tételesen lefedi a feladataimat, illetve a költségeket. Ceremóniamester mellett van szükség külön esküvőszervezőre? Figyelembe véve, hogy a ceremóniamester jócskán belefolyik az esküvő megszervezésébe, az a véleményem, hogy egy talpraesett ceremóniamesternek minimum annyit kell a násznéppel foglalkoznia az esküvőn, mint amennyit a háttérmunkával. Jóllehet egyértelmű, hogy az esküvőszervezőnek az esküvő előtt van inkább dolga, míg a ceremóniamester értelemszerűen főleg az esküvő napján tesz meg mindent az esküvő sikeréért, én azt tartom, hogy legalább annyi teendője van a ceremóniamesternek, mint az esküvőszervezőnek. Ebből következően saját tapasztalataim alapján a ceremóniamester lehet éppen az esküvő szervezője is, aki a nagy napon ceremóniamesteri szerepének is eleget tesz. Ennek köszönhetően az esküvőszervező bármikor készenlétben van! ceremóniamester gyakori kérdések Felsőörs A weblapomra gyakran az alábbi keresésekkel érkeznek a párok:

  • ceremóniamester árak
  • vőfély ceremóniamester különbség Felsőörs
  • modern ceremóniamester
  • hagyományos esküvő menete Felsőörs
  • esküvői program menete
  • aranylakodalom pohárköszöntő Felsőörs
  • rövid pohárköszöntő esküvőre
  • esküvő ültetési szokás Felsőörs
  • esküvői csokor ötletek Felsőörs

Ha olyan esküvőt szeretnétek, amelyre nem pusztán saját magatok, de a násznép tagjai is sokáig emlékezetes élményként gondolnak vissza, és eltökélt célotok, hogy az esküvőtök nem pusztán egy lesz a sok közül, akkor jelentkezzetek bizalommal a +36 30 839 9794 számon, vagy írjátok meg a Felsőörsi ceremóniamesterrel kapcsolatos elképzeléseiteket a “Kapcsolat” menüben található űrlap segítségével, vagy közvetlenül a jakusmate.cm@gmail.com e-mail címre.

A bejegyzés trackback címe:

https://ceremoniamesterveszprem.blog.hu/api/trackback/id/tr914911094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása