Esküvői ceremóniamester Veszprém

Esküvői ceremóniamester Veszprém

Legjobb ceremóniamester Bánd

2019. június 08. - Jakus Máté

Legjobb ceremóniamester Bánd

Bándi ceremóniamester maradandóan magával ragadó eseménnyé varázsolja az esküvőtöket, amit nem csupán a kedveseddel, de az egész meghívott vendégsereggel közösen fogtok átélni, és élvezitek majd az elejétől a végéig.

Mi miatt a legjobb egy esküvői ceremóniamester?

Eddigi tapasztalataim szerint a legjobb ceremóniamester abban tűnik ki, hogy jól tudja, hogyan lehet jókedvre deríteni az embereket oly módon, hogy ne fulladjon unalomba a buli, és amennyiben a szituáció úgy hozza, hajlandó rugalmasan változtatni az eltervezett dolgokon. Úgy tudja koordinálni és lebonyolítani az esküvőt, hogy a háttérben tudjon maradni. Ha igény merül fel beszél az ifjú párral, és kézben tartja az esküvőtök menetét, az előre megbeszélt forgatókönyv szerint.

Kell egy remek érzék ahhoz, hogy miképpen tud az ifjú pár többnyire egymásra figyelni oly módon, hogy az esküvő ügyintézési feladatait elkötelezett, szórakoztató, elegáns módon leveszi a vállatokról egy tehetséges ember.

különbség a vőfély és a ceremóniamester között Bánd

A professzionális ceremóniamester nem csak gáláns a násznéppel, hanem segítőkész is, többnyire megérzi, és tudja, hogy mihez tökéletes a mulatság adott időpontja, mikor okosabb egy előre eltervezett programponton módosítani, mert nem vevők rá a résztvevők, mennyire kell megmelegíteni egy ételt, hogy a lehető legízletesebb legyen, és mikor kell esetleg lefaragni a pohárköszöntőket, hogy ne legyenek egysíkúak a rokonok és barátok számára.

Megbízatásom célja, hogy minden a legjobban sikerüljön, és az esküvő végeztével azt érezzétek, hogy ez volt mostanáig életetek legszebb történése!

Esküvő előtt szeretnék kitűzni egy megbeszélést egy arra alkalmas időpontban, hogy megismerjük egymást, és részletesebben meséljetek az elképzeléseitekről. Felállítunk egy kitűzött menetrendet, valamint forgatókönyvet (a teljesség igénye nélkül: bevonulás, ajándékozás, pohárköszöntő stb.…).

Az esküvő és a buli lebonyolításán túl rengeteg kapcsolatra tettem szert a legalkalmasabb szolgáltatók felkutatásában. Kiterjedt kapcsolatrendszeremnek és ismeretségeimnek, és főleg a tapasztalataimnak köszönhetően igazán jó szívvel tudok említeni a kívánságaitoknak megfelelően remek esküvői helyszíneket, önfeledten játszó zenekarokat, interaktív DJ-t, tehetséges fotósokat, illetve esetleg még hiányzó szolgáltatókat. Ennek köszönhetően segédkezni tudok nektek az esküvő megrendezésében is, ugyanis a vendégvárástól a menyecsketánc végéig tartó tisztemen túlmenően számos más feladatban tudok még segíteni az esküvő előkészítésében.

Mi a ceremóniamester és a vőfély közötti különbség?

Nem belebonyolódva abba, amit egy remek ceremóniamester vagy vőfély végez, a különbség lényege abban testesül meg, hogy míg a vőfély díszes ruhába beöltözve, és a násznép által megszokott rigmusokkal, időnként figyelemfelkeltő módon próbál feldobni a mulatságot, addig a ceremóniamester a jelenkori elvárásoknak megfelelően, ízlésesen felöltözve, sokszor rengeteg előkészítéssel támogatja az esküvő problémamentességét, gondoskodik a jó hangulatról, és gondot fordít a vendégek felhőtlen szórakoztatásáról.

Rejtett, ennek ellenére lényeges lehet, hogy profi ceremóniamesterként segítem a felszolgálók feladatait: intek, hogy mikor jöhetnek a fogásokkal, illetve tájékoztatom a személyzetet, ha plusz terítékre van szükség. Szólok a zenekarnak, ha pl. túl halk a zene, illetve ha frissebb számokra lenne szükség, vagy éppen túl hosszú egy-egy táncos blokk, és fáradni látszanak a meghívottak.

A legjobb ceremóniamester feladatai és ismérvei:

  • minden pillanatban ott van, ahol szükség van rá
  • úgyszólván barátjainak tekinti a házasulandó párt, akik stabilan támaszkodhatnak rá, és minden körülmények között bízhatnak benne
  • minden esetben a tőle telhető maximumot igyekszik produkálni szakmailag és emberileg is
  • megnyerő stílusú
  • az esküvő örökmozgó házigazdája
  • tapasztalatainak köszönhetően ha úgy hozza a sors, esküvői villámhárítóvá tud átalakulni
  • tevékenységének fókuszában a házasulandók állnak, és gondosan előkészül az esküvőre
  • a közösen megtartott megbeszélést követően teljes mértékben számítani lehet rá, betéve tudja az ütemtervet
  • külsejében remekül passzol az esküvő stílusához
  • intelligens a humora
  • van benne valami plusz, aminek köszönhetően hozzá tud tenni az esküvőhöz
  • nem esik kétségbe meglepő szituációkban
  • pontosan érzi az egyensúlyt a tartalmas, valamint az agyonszervezett, követendő ütemterv pontokkal teletűzdelt mulatság között
  • idejekorán érzékeli a problémás szituációkat, és egyúttal megoldást is ajánl
  • nem dolgozik rejtett költségekkel, a kezdetektől fogva átlátható módon kommunikál a ceremóniamesteri árak kapcsán
  • ő tevékenykedik az esküvőn, és nem valamelyik emberét közvetíti maga helyett
  • az esküvőtök biztos sikerének biztosítéka!

ceremóniamester műsorvezető Bánd Miért éppen mellettem tegyétek le a voksotokat? Nem feltétlenül kell ennek így lennie. Olyan Bándi ceremóniamestert válasszatok, aki nektek rokonszenves, valamennyi kívánságotoknak megfelel, mert ő nem pusztán egy szolgáltató lesz a sok között, hanem az esküvő végére tulajdonképpen a barátotokká is válik. A sok-sok évre visszanyúló rendezvényszervező múltam nagyban elősegíti a nagy nap sikerességét, a jelentéktelennek tűnő részletek sem kerülhetik el a figyelmem, így magabiztosan irányítom a nagy napotokat. Visszatérő kérdés, hogy ki a csakugyan ideális ceremóniamester. Eddigi tapasztalataim alapján az a valóban jó ceremóniamester, akit ti felkértek a személyes megbeszélés után, mert ő lesz az, akiben megbíztok, és leveszi a vállatokról a terhet a nagy napotokon.

Ceremóniamester díjak

Az esküvő ma már milliós költségekkel járó esemény, és egyáltalán nem mindegy, hogy milyen szolgáltatást kaptok cserébe. Meglátásom szerint a megbeszélés alkalmával félreérthetetlen módon tisztázódnia kell, hogy mit ölel fel a díj. Magam ellen beszélek, de javaslom, hogy egy esküvő miatt nem bölcs dolog hitelt felvenni. Ezen túlmenően az ár mindig csak a nyújtott szolgáltatás színvonalával együtt mond valamit, tehát nem érdemes az esküvői ceremóniamester árakat egymással összehasonlítani például egy Excel táblázatban. Az esküvők nagyon eltérőek, ebből kifolyólag egyénre kiszámolt árajánlatot készítek, és küldök számotokra, ami tételesen felöleli a tevékenységeimet, illetve a felmerülő árakat. Ceremóniamester mellett szükséges-e még esküvőszervező is? Figyelembe véve, hogy a ceremóniamester eleve részt vesz a szervezésben, azt gondolom, hogy egy profi ceremóniamesternek legkevesebb annyit kell a vendégekkel foglalkoznia az esküvőn, mint amennyi energiát a kevésbé látható szervezésbe fektet. Noha az eddigiek alapján állíthatom, hogy az esküvőszervezőnek az esküvő előtt van inkább teendője, míg a ceremóniamester vitathatatlanul különösen az esküvő napján tesz meg mindent az esküvő tökéletessége érdekében, személyesen úgy tartom, hogy legalább annyi felelőssége van a ceremóniamesternek, mint az esküvőszervezőnek. Ebből következően saját tapasztalataim alapján a ceremóniamester vállalhatja éppen az esküvőszervezői feladatok ellátását is, plusz a nagy napon ceremóniamesteri feladatait is ellátja. Ennek köszönhetően az esküvőszervező egész idő alatt készenlétben van! legjobb ceremóniamester Bánd Látogatóim gyakorta az alábbiakat keresve találnak rám:

  • esküvői ceremóniamester árak
  • vőfély ceremóniamester különbség Bánd
  • ceremóniamester olcsón
  • esküvői vacsora forgatókönyv Bánd
  • esküvői vacsora menete
  • pohárköszöntő esküvőre örömanya
  • lakodalom pohárköszöntő
  • esküvői ültetési rend tervező
  • Bánd

Ha olyan esküvőt szeretnétek, amelyre nem kizárólag ti, hanem a rendezvény résztvevői is hosszú ideig maradandó élményként gondolnak vissza, illetve elhatároztátok, hogy az esküvőtök nem csak egy lesz a sok közül, akkor hívjatok bátran a +36 30 839 9794 számon, vagy küldjétek el a Bándi ceremóniamesterrel kapcsolatos ötleteiteket a “Kapcsolat” menüpontban található kérdőív segítségével, vagy közvetlenül a jakusmate.cm@gmail.com e-mail címre.

A bejegyzés trackback címe:

https://ceremoniamesterveszprem.blog.hu/api/trackback/id/tr214884566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása