Esküvői ceremóniamester Veszprém

Esküvői ceremóniamester Veszprém

Esküvői ceremóniamester Akadémia Hotel Balatonfüred

2019. szeptember 12. - Jakus Máté

Esküvői ceremóniamester Akadémia Hotel Balatonfüred

Akadémia Hotel Balatonfüredi ceremóniamester feledhetetlenül magával ragadó élménnyé varázsolja az esküvőtöket, amit nem csak a kedveseddel, de a teljes násznéppel együtt fogtok átélni, és élvezitek majd az elejétől a végéig.

Mitől jó egy esküvői ceremóniamester?

Szerintem a rátermett ceremóniamestert az különbözteti meg a kevésbé jótól, hogy jól tudja, hogy miképpen tudja feldobni, illetve fenntartani a jó hangulatot úgy, hogy ne legyen monoton a buli, és amennyiben a helyzet úgy kívánja, kész rugalmasan változtatni az eltervezett dolgokon. Úgy tudja menedzselni és lebonyolítani az estét, hogy ne váljon főszereplővé. Ha igény merül fel beszél a násznéppel, és vezényli az esküvőtök menetét, a korábban egyeztetett forgatókönyv szerint.

Kell egy remek érzék ahhoz, hogy hogyan tudtok jobbára csak egymásra figyelni oly módon, hogy a nagy nap ügyintézési feladatait megbízható, szellemes, trendi módon leveszi a vállatokról egy arra alkalmas fickó.

különbség a vőfély és a ceremóniamester között Akadémia Hotel Balatonfüred

A talpraesett ceremóniamester nem egyszerűen udvarias a résztvevőkkel, hanem figyelmes is, szinte mindig észreveszi, és tisztában van vele, hogy minek van ott az ideje, mikor érdemes akár kihagyni egy napirendi pontot, mert fáradnak a vendégek, mennyire kell megmelegíteni egy ételt, hogy az finom legyen, és mikor kell esetleg rövidebbre fogni a szónoklatokat, hogy azok ne legyenek unalmasak a rokonok és barátok számára.

Hivatásom, hogy minden a lehető legtökéletesebben történjen, és a lagzi végén úgy emlékezzetek vissza, hogy ez volt mindeddig életetek leggyönyörűbb történése!

Előzetesen szeretnék veletek találkozni, hogy megismerkedhessünk, és részletesebben elmondjátok, hogy mit szeretnétek. Felállítunk egy kitűzött ütemtervet, illetve forgatókönyvet (többek között: koszorúslányok létszáma, ajándékozás, torta és még sorolhatnám…).

A szertartás és a lakodalom lebonyolításán kívül támogatni tudlak benneteket a legalkalmasabb szolgáltatók felkutatásában. Kiterjedt kapcsolatrendszeremnek és ismeretségeimnek, illetve különösképpen a tapasztalataimnak köszönhetően igazán jó szívvel tudok említeni az elvárásaitoknak megfelelően kiváló esküvői helyszíneket, remek zenekarokat, interaktív DJ-t, profi fotósokat, és további szolgáltatókat. Ezáltal segédkezni tudok nektek az esküvő megrendezésében is, mivel a vendégvárástól a menyecsketánc végéig tartó tisztemen kívül sok más tevékenységben hasznosíthatom a tapasztalataimat az esküvő előkészítésében.

Mi a ceremóniamester és a vőfély közötti különbség?

Nem részletesen kitérve arra a rengeteg feladatra, amit egy kiváló ceremóniamester vagy vőfély végez, a különbség lényege abban jelenik meg, hogy míg a vőfély díszes ruhába beöltözve, és a többség által jól ismert versekkel, néha figyelemfelkeltő módon törekszik jó hangulatot teremteni, addig a ceremóniamester inkább a mai igények szerint, ízlésesen felöltözve, sokszor temérdek előkészítéssel támogatja a rendezvény problémamentességét, odafigyel a vidám légkörre, és gondot fordít a vendégek felhőtlen szórakoztatásáról.

Észrevétlen, mégis a gördülékenység szempontjából meghatározó jelentőségű lehet, hogy professzionális ceremóniamesterként segítem a felszolgálók teendőit: jelzem nekik, ha jöhetnek a fogásokkal, illetve értesítem a személyzetet, ha további terítékekre lenne esetleg szükség. Szólok a zenekarnak, ha pl. túl halk a zene, illetve ha frissebb zenékre lenne szükség, netalán túlságosan elnyúlt egy-egy táncos rész, és fáradni látszanak a meghívottak.

A legjobb ceremóniamester feladatai és ismertetőjegyei:

  • akármelyik percben oda tud menni, ahol szükség van rá
  • majdhogynem barátjainak tekinti az ifjú párt, akik stabilan támaszkodhatnak rá, és feltétlenül bízhatnak benne
  • mindig a tőle telhető maximumot próbálja produkálni szakmailag és emberileg is
  • megnyerő stílusú
  • az esküvő energikus házigazdája
  • tapasztalatainak köszönhetően ha úgy hozza a sors, esküvői villámhárítóvá tud válni
  • tevékenységének fókuszában a házasulandók állnak, és alaposan felkészül az eseményre
  • a személyes megbeszélést követően teljes mértékben számítani lehet rá, betéve tudja a menetrendet
  • illik a stílusa az esküvő stílusához
  • intelligens a humora
  • van benne valami teljesen egyedi, aminek köszönhetően hozzáadott értéket tud képviselni a rendezvényen
  • nem esik kétségbe váratlan szituációkban
  • pontosan veszi észre az egyensúlyt a még szórakoztató, illetve a “túlszervezett”, betartandó napirendi pontokkal túlzsúfolt esküvő között
  • idejében észleli a problémás helyzeteket, és ezzel egyidőben megoldást is javasol
  • nem trükközik rejtett költségekkel, elejétől fogva transzparens módon nyilatkozik a ceremóniamesteri árak kapcsán
  • saját maga tevékenykedik az esküvőn, és nem az egyik munkatársát küldi
  • az esküvőtök teljes sikerének biztosítéka!

ceremóniamester műsorvezető Akadémia Hotel Balatonfüred Miért éppen mellettem tegyétek le a voksotokat? Nem feltétlenül kell ennek mindenféleképpen így történnie. Olyan Akadémia Hotel Balatonfüredi ceremóniamestert válasszatok, aki nektek szimpatikus, valamennyi feltételeteknek megfelel, ugyanis nem pusztán egy szolgáltató lesz a sok között, hanem a nagy nap befejeztével voltaképpen a barátotokká is válik. A sok-sok évre visszanyúló vendéglátós múltam nagyban elősegíti a nagy nap sikerességét, a jelentéktelennek tűnő részletek sem maradhatnak figyelmen kívül, és ezáltal nagy biztonsággal irányítom a nagy napotokat. Gyakran felmerülő téma, hogy ki a csakugyan jó ceremóniamester. Eddigi tapasztalataim alapján az a tényleg jó ceremóniamester, akit ti választotok ki a személyes megbeszélés után, mert ő lesz az, akibe a bizalmatokat helyezitek, és megóv titeket sok aggódástól a nagy napotokon.

Ceremóniamester munkadíjak

Az esküvő manapság milliós kiadással járó “projekt”, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy az ember mit kap a pénzéért. Meglátásom szerint a megbeszélés alkalmával félreérthetetlen módon nyilvánvalóvá kell válnia, hogy mit ölel fel a vállalási ár. Saját üzletemet is rontom ezzel, de fogadjátok meg, hogy a saját esküvőtök szervezése miatt sem bölcs dolog a lehetőségeken túlmutató költségekbe bocsátkozni. Mindamellett a munkadíj kizárólag a kapott szolgáltatás minőségével együtt értékelhető, ebből eredően semmi értelme az esküvői ceremóniamester árakat egymással összehasonlítani például egy Excel táblázatban. Nincs két egyforma esküvő, éppen ezért testre szabott árajánlatot készítek, és küldök számotokra, ami részletekbe menően tartalmazza a közreműködésem elemeit, valamint a felmerülő árakat. Ceremóniamester mellett szükséges-e még esküvőszervező is? Tekintve, hogy a ceremóniamester kiveszi a részét az esküvő szervezéséből, az a véleményem, hogy egy talpraesett ceremóniamesternek legalább annyit kell a násznéppel foglalkoznia az esküvőn, mint amennyi energiát a kevésbé látható szervezésbe fektet. Habár a tapasztalat azt mutatja, hogy az esküvőszervezőnek a rendezvény előtt van inkább dolga, míg a ceremóniamester értelemszerűen legfőképp az esküvő napján tesz meg mindent az esküvő sikeréért, saját magam úgy gondolom, hogy minimálisan annyi teendője van a ceremóniamesternek, mint az esküvőszervezőnek. Ebből adódóan saját tapasztalataim alapján a ceremóniamester lehet éppen az esküvő szervezője is, aki a nagy napon ceremóniamesteri feladatait is ellátja. Így voltaképpen az esküvőszervező folyamatosan elérhető! legjobb ceremóniamester Akadémia Hotel Balatonfüred A weboldalamat felkereső látogatók sok esetben az alábbi termékeket keresik:

  • mennyibe kerül a ceremóniamester
  • ceremóniamester kereső
  • ceremóniamester műsorvezető Akadémia Hotel Balatonfüred
  • az esküvő napjának menete
  • esküvői lagzi menete
  • esküvői pohárköszöntő tanú
  • rövid pohárköszöntő esküvőre Akadémia Hotel Balatonfüred
  • esküvői asztal ültetés kialakítása
  • Akadémia Hotel Balatonfüred

Ha olyan mulatságot szeretnétek szervezni, amelyre nem pusztán saját magatok, de a násznép tagjai is hosszú ideig maradandó élményként gondolnak vissza, valamint eltökélt célotok, hogy az esküvőtök nem csak egy lesz a sok közül, akkor hívjatok bátran a +36 30 839 9794 számon, vagy küldjétek el a Akadémia Hotel Balatonfüredi ceremóniamesterrel kapcsolatos terveiteket a “Kapcsolat” menüben található űrlap segítségével, illetve a jakusmate.cm@gmail.com e-mail címre.

A bejegyzés trackback címe:

https://ceremoniamesterveszprem.blog.hu/api/trackback/id/tr9215068842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása