Esküvői ceremóniamester Veszprém

Esküvői ceremóniamester Veszprém

Profi ceremóniamester Kádárta

2019. március 21. - Jakus Máté

Profi ceremóniamester Kádárta

Kádártai ceremóniamester emlékezetesen mesébe illő élménnyé varázsolja az esküvőtöket, amit nem pusztán a kedveseddel, de az egész násznéppel közösen fogtok átélni, és élvezitek majd az elejétől a végéig.

Mi miatt profi egy esküvői ceremóniamester?

Véleményem szerint a rátermett ceremóniamester attól lesz tökéletes választás, hogy remek érzéke van ahhoz, hogy miképpen lehet feldobni, illetve fenntartani a jó hangulatot úgy, hogy ne váljon unalmassá a lagzi, és ha a helyzet úgy hozza, hajlandó eltérni az előre eltervezett programtól. Úgy képes menedzselni és szervezni a lagzit, hogy ne váljon főszereplővé. Folyamatosan beszél az ifjú párral, és magabiztosan irányítja az esküvőtök menetét, az előre megbeszélt ”menetrend” szerint.

Kell egy remek érzék ahhoz, hogy miképpen tudtok jobbára csak egymásra figyelni oly módon, hogy a mulatság rendezési feladatait megbízható, vicces, elegáns módon leveszi a vállatokról egy rátermett fickó.

ceremóniamester árak Kádárta

A rátermett ceremóniamester nem pusztán gáláns a meghívottakkal, hanem figyelmes is, valamint észreveszi, és tisztában van vele, hogy mihez tökéletes a mulatság adott időpontja, mikor érdemes rövidíteni egy-egy táncblokk hosszát, mert nincsenek ráhangolódva a résztvevők, mennyire kell megmelegíteni egy ételt, hogy az finom legyen, és mikor kell esetleg lefaragni a szónoklatokat, hogy ne laposodjanak el a násznép számára.

Küldetésem, hogy minden a legjobban sikerüljön, és a nagy nap végeztével elmondhassátok, hogy ez volt eddigi életetek legcsodálatosabb élménye!

Mindezek előtt szeretnék megbeszélni veletek egy időpontot, hogy megismerjelek titeket, és bővebben elmondjátok, hogy mit szeretnétek. Készítünk egy kitűzött tervet, valamint forgatókönyvet (például: zenék, gratuláció, pohárköszöntő és még sorolhatnám…).

Az esküvő és a lakodalom lebonyolításán kívül támogatni tudlak benneteket a legjobb szolgáltatók megtalálásában. Kiterjedt kapcsolatrendszeremnek és ismeretségeimnek, de leginkább a tapasztalataimnak köszönhetően igazán jó szívvel tudok javasolni az elvárásaitoknak megfelelően remek esküvői helyszíneket, önfeledten játszó zenekarokat, interaktív DJ-t, profi fotósokat, illetve esetleg még hiányzó szolgáltatókat. Ezáltal segédkezni tudok nektek az esküvő szervezésében is, mert a vendégvárástól a menyecsketánc végéig terjedő saját közreműködésemen túlmenően rengeteg egyéb tevékenységben tudok még segíteni az esküvő előkészítésében.

Mi a ceremóniamester és a vőfély közötti különbség?

Nem belebonyolódva abba, amit egy professzionális ceremóniamester vagy vőfély végez, a különbség lényege abban jelenik meg, hogy míg a vőfély feltűnő ruhába beöltözve, és a többség által megszokott rigmusokkal, néha harsányan próbál feldobni a mulatságot, addig a ceremóniamester a jelenkori igények szerint, ízlésesen felöltözve, sok megbízásnál sok-sok háttérmunkával szervezi meg a buli zökkenőmentességét, gondoskodik a jó hangulatról, és foglalkozik azzal is, hogy soha ne unatkozzanak a vendégek.

Láthatatlan, ugyanakkor a gördülékenység szempontjából meghatározó jelentőségű lehet, hogy profi ceremóniamesterként segítem a felszolgálók teendőit: jelzem nekik, ha kell pótolni bármit is a vendégek legnagyobb megelégedésére, illetve tájékoztatom a személyzetet, ha plusz terítékre lenne esetleg szükség. Szólok a zenekarnak, ha pl. túl halk a zene, illetve ha lendületesebb zenékre lenne szükség, netalán túlságosan elnyúlt egy-egy táncos blokk, és fásulni kezdenek a meghívottak.

A rutinos ceremóniamester feladatai és jellegzetességei:

  • minden percben oda tud menni, ahol szükség van rá
  • majdhogynem barátjaiként kezeli az ifjú párt, akik bizalommal számíthatnak rá, és okvetlenül bízhatnak benne
  • minden esetben a tőle telhető maximumot próbálja teljesíteni professzionális szempontból és emberi oldalról éppúgy
  • megnyerő stílusú
  • az esküvő örökmozgó házigazdája
  • tapasztalatainak hála ha úgy hozza a sors, esküvői “védőhálóvá” tud válni
  • odafigyel az ifjú párra, és alaposan felkészül az esküvőre
  • a személyes megbeszélést követően teljes mértékben számítani lehet rá, kívülről tudja a menetrendet
  • illik a stílusa az esküvő stílusához
  • szellemes a humora
  • van benne valami teljesen egyedi, ami miatt hozzáadott értéket tud képviselni a rendezvényen
  • nem kezd nyugtalankodni meglepő szituációkban
  • kitűnően veszi észre az egyensúlyt a még szórakoztató, valamint az agyonszervezett, követendő ütemterv pontokkal túlzsúfolt esküvő között
  • idejekorán érzékeli a nehéz szituációkat, és egyszersmind megoldást is ajánl
  • nem dolgozik rejtett munkadíj tételekkel, elejétől fogva átlátható módon kommunikál a ceremóniamesteri munkadíj kapcsán
  • személyesen tevékenykedik a rendezvényen, és nem az egyik “kollégáját” küldi
  • az esküvőtök biztos sikerének garanciája!

ceremóniamester műsorvezető Kádárta Miért pont mellettem tegyétek le a voksotokat? Nem feltétlenül kell ennek így lennie. Olyan Kádártai ceremóniamestert válasszatok, aki számotokra szimpatikus, és minden követelményeteknek megfelel, hiszen nem pusztán egy szolgáltató lesz a többi között, de sok esetben az esküvő végére tulajdonképpen a barátotokká is válik. A sok-sok évre visszanyúló vendéglátós múltam nagyban hozzájárul esküvőtök sikeréhez, mivel a legapróbb részletek sem maradhatnak figyelmen kívül, így nagy biztonsággal koordinálom az esküvőtöket. Gyakran felmerülő kérdés, hogy ki az igazán kitűnő ceremóniamester. Véleményem szerint az a tényleg jó ceremóniamester, akit ti választotok ki a személyes megbeszélés után, ugyanis ő lesz az, akibe a bizalmatokat helyezitek, és megóv titeket sok aggódástól a nagy napotokon.

Ceremóniamester munkadíjak

Az esküvő manapság milliós kiadással járó “projekt”, így egyáltalán nem mellékes, hogy milyen szolgáltatást kaptok cserébe. Eddigi tapasztalataim alapján a megbeszélés alkalmával világosan tisztázódnia kell, hogy milyen tételeket tartalmaz a díj. Saját üzletemet is rontom ezzel, de fogadjátok meg, hogy egy esküvő miatt nem bölcs dolog hitelt felvenni. Ezen kívül az ár csakis a kapott szolgáltatás minőségével együtt értelmezhető, ebből eredően nem érdemes az esküvői ceremóniamester árakat egymással összehasonlítani például egy Excel táblázatban. Minden esküvő más és más, ebből eredően személyre szabott árajánlatot adok nektek, ami részletesen felöleli a teendőimet, illetve a költségeket. Ceremóniamester mellett kell-e esküvőszervező? Figyelembe véve, hogy a ceremóniamester kiveszi a részét az esküvő szervezéséből, az a véleményem, hogy egy profi ceremóniamesternek legkevesebb annyit kell a násznéppel foglalkoznia az esküvőn, mint amennyi energiát a kevésbé látható szervezésbe fektet. Noha egyértelmű, hogy az esküvőszervezőnek az esküvő előtt van több feladata, míg a ceremóniamester magától értetődően legfőképp az esküvő napján tesz meg mindent az esküvő tökéletessége érdekében, személyesen úgy gondolom, hogy minimálisan annyi dolga van a ceremóniamesternek, mint az esküvőszervezőnek. Ebből következően személyes tapasztalataim alapján a ceremóniamester vállalhatja éppen az esküvőszervezői feladatok ellátását is, plusz az esküvőn ceremóniamesteri teendőit is elvégzi. Ilyen módon az esküvőszervező bármikor készenlétben van! legjobb ceremóniamester Kádárta Amennyiben olyan mulatságot szeretnétek szervezni, amire nem csak saját magatok, hanem a rendezvény résztvevői is sokáig maradandó élményként gondolnak vissza, és eltökélt célotok, hogy az esküvőtök nem pusztán egy lesz a sok közül, akkor hívjatok bátran a +36 30 839 9794 számon, vagy írjátok meg a Kádártai ceremóniamesterrel kapcsolatos gondolataitokat a “Kapcsolat” menüben található kérdőív segítségével, illetve a jakusmate.cm@gmail.com e-mail címre.

A bejegyzés trackback címe:

https://ceremoniamesterveszprem.blog.hu/api/trackback/id/tr114707060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása