Esküvői ceremóniamester Veszprém

Esküvői ceremóniamester Veszprém

Modern ceremóniamester Borhotel Badacsony Badacsonytomaj

2019. szeptember 22. - Jakus Máté

Modern ceremóniamester Borhotel Badacsony Badacsonytomaj

Borhotel Badacsony Badacsonytomaji ceremóniamester emlékezetesen szép eseménnyé varázsolja az esküvőtöket, amit nem csak a partnereddel, de az egész meghívott vendégsereggel együtt fogtok megélni, és élvezitek majd az elejétől a végéig.

Mi miatt profi egy esküvői ceremóniamester?

Szerintem a tehetséges ceremóniamester attól lesz tökéletes választás, hogy pontosan érzi azt, hogy miképpen tudja megnevettetni a társaságot oly módon, hogy ne fulladjon unalomba a lagzi, és ha a helyzet úgy hozza, kész eltérni az előre eltervezett programtól. Úgy képes irányítani és lebonyolítani az esküvőt, hogy ne ő legyen a középpontban. Folyamatosan kommunikál a násznéppel, és vezényli az esküvőtök menetét, a korábban egyeztetett ”menetrend” szerint.

Igényeltetik egy veleszületett képesség ahhoz, hogy hogyan tudtok jobbára csak egymásra figyelni úgy, hogy a buli ügyintézési feladatait elkötelezett, mulattató, trendi módon leveszi a vállatokról egy talpraesett ember.

ceremóniamester esküvőre Borhotel Badacsony Badacsonytomaj

A jó érzékkel rendelkező ceremóniamester nem pusztán lovagias a násznéppel, hanem figyelmes is, többnyire megérzi, és tisztában van vele, hogy minek van ott az ideje, mikor tanácsosabb egy előre eltervezett programponton módosítani, mert fáradnak a vendégek, milyen forrón kell kihozni a vacsoránál a levest, hogy az finom legyen, és mikor kell esetleg megkurtítani a pohárköszöntőket, hogy ne legyenek egysíkúak a résztvevők számára.

Küldetésem, hogy minden a legfeledhetetlenebb módon sikerüljön, és az esküvő végén elmondhassátok, hogy ez volt idáig életetek leggyönyörűbb történése!

A megfelelő előkészítés érdekében szeretnék megbeszélni veletek egy időpontot, hogy megismerkedhessünk, és részletesebben elmondjátok, hogy mit szeretnétek. Felállítunk egy elsődleges menetrendet, illetve forgatókönyvet (többek között: zenék, szülőköszöntő ajándékok, vacsora és még sorolhatnám…).

Az esküvő és a buli lebonyolításán kívül támogatni tudlak benneteket a számotokra megfelelő szolgáltatók felkutatásában. Kiterjedt kapcsolatrendszeremnek és korábbi munkáimnak, de leginkább a tapasztalataimnak hála őszintén tudok említeni a kívánságaitoknak megfelelően kiváló esküvői helyszíneket, önfeledten játszó zenekarokat, minden igényt kielégítő lemezlovast, ügyes fotósokat, illetve esetleg még hiányzó szolgáltatókat. Ennek köszönhetően hathatós támogatást tudok nyújtani az esküvő megrendezésében is, mert a vendégvárástól a menyecsketánc végéig tartó tisztemen kívül temérdek további tennivalóban tudok még segíteni az esküvő előkészítésében.

Mi a ceremóniamester és a vőfély közötti különbség?

Nem belebonyolódva abba, amit egy kitűnő ceremóniamester vagy vőfély végez, a különbség röviden, tömören abban lelhető fel, hogy míg a vőfély díszes ruhába beöltözve, és a mindenki által ismert rigmusokkal, néha harsányan igyekszik jó hangulatot teremteni, addig a ceremóniamester a jelenkori igények szerint, trendi módon, esetenként rengeteg előkészítéssel segíti elő a lagzi problémamentességét, tökéletes, olykor meghitt atmoszférát teremt, és foglalkozik azzal is, hogy soha ne unatkozzanak a vendégek.

Rejtett, ámde elengedhetetlen lehet, hogy professzionális ceremóniamesterként segítem a felszolgálók teendőit: értesítem őket, ha kell pótolni bármit is a vendégek legnagyobb megelégedésére, illetve tájékoztatom a személyzetet, ha további terítékekre van szükség. Jelzem a zenekarnak, ha pl. túl hangos a zene, illetve ha frissebb zenékre lenne szükség, netalán túl hosszú egy-egy táncos blokk, és fásulni kezdenek a társaság tagjai.

A legjobb ceremóniamester feladatai és sajátosságai:

  • minden percben ott van, ahol segítenie kell valamit
  • úgyszólván barátjaiként kezeli a házasulandó párt, akik stabilan számíthatnak rá, és okvetlenül bízhatnak benne
  • minden esetben a legjobbját próbálja nyújtani professzionális szempontból és emberileg éppúgy
  • jó hangulatot teremt
  • az esküvő lelkes műsorvezetője
  • tapasztalatainak köszönhetően ha kell, esküvői villámhárítóvá tud válni
  • odafigyel az ifjú párra, és gondosan előkészül az eseményre
  • a személyes egyeztetést követően teljes mértékben számítani lehet rá, fejből tudja az ütemtervet
  • külsejében remekül passzol az esküvő stílusához
  • intelligens a humora
  • van benne valami plusz, ami miatt hozzá tud tenni az esküvőhöz
  • feltalálja magát nem várt szituációkban
  • pontosan érzi az egyensúlyt a tartalmas, valamint az agyonszervezett, betartandó ütemterv pontokkal túlzsúfolt mulatság között
  • időben észleli a kellemetlenséggel járó szituációkat, és egyszersmind megoldást is javasol
  • nem dolgozik utólag felszámított költségekkel, a kezdetektől fogva transzparens módon kommunikál a ceremóniamesteri költségek kapcsán
  • ő működik közre a rendezvényen, és nem az egyik “kollégáját” küldi
  • az esküvőtök teljes sikerének záloga!

ceremóniamester műsorvezető Borhotel Badacsony Badacsonytomaj Miért pont engem válasszatok? Nem szükséges ennek így lennie. Olyan Borhotel Badacsony Badacsonytomaji ceremóniamestert válasszatok, aki számotokra szimpatikus, és minden követelményeteknek megfelel, ugyanis nem pusztán egy szolgáltató lesz a sok között, de sok esetben az esküvő befejeztével tulajdonképpen a barátotokká is válik. A sok-sok évre visszanyúló rendezvényszervező múltam jelentős mértékben hozzájárul esküvőtök sikeréhez, mivel a legapróbb részletek sem maradhatnak figyelmen kívül, és ezáltal nagy biztonsággal irányítom a nagy napotokat. Visszatérő kérdés, hogy ki a valóban jó ceremóniamester. Meglátásom szerint az a tényleg jó ceremóniamester, akit ti felkértek a személyes találkozások után, mert ő lesz az, akiben megbíztok, és leveszi a vállatokról a terhet a nagy napotokon.

Ceremóniamester árak

Az esküvő ma már milliós kiadással járó esemény, ezért egyáltalán nem elhanyagolható szempont, hogy az ember mit kap a pénzéért. Véleményem szerint a személyes egyeztetés alkalmával félreérthetetlen módon nyilvánvalóvá kell válnia, hogy mit foglal magában a vállalási ár. Saját üzletemet is rontom ezzel, de jótanácsom az, hogy egy esküvő miatt nem észszerű dolog eladósodni. Ezek mellett a munkadíj kizárólag a kapott szolgáltatás minőségével együtt értékelhető, ebből kifolyólag semmi értelme az esküvői ceremóniamester árakat egymással összehasonlítani például táblázatos formában. Az esküvők nagyon eltérőek, éppen ezért testre szabott árajánlatot adok számotokra, ami részletekbe menően lefedi a tevékenységeimet, illetve a felmerülő árakat. Ceremóniamester mellett szükséges-e még esküvőszervező is? Mivel a ceremóniamester jócskán belefolyik az esküvő megszervezésébe, eddigi tapasztalataim alapján azt látom, hogy egy minőségi ceremóniamesternek legkevesebb annyit kell a násznéppel foglalkoznia az esküvőn, mint amennyit a háttérmunkával. Habár a tapasztalat azt mutatja, hogy az esküvőszervezőnek az esküvő előtt van több feladata, míg a ceremóniamester vitathatatlanul legfőképp az esküvő napján tesz meg mindent az esküvő tökéletessége érdekében, saját magam úgy gondolom, hogy minimálisan annyi dolga van a ceremóniamesternek, mint az esküvőszervezőnek. Ebből kifolyólag saját tapasztalataim alapján a ceremóniamester vállalhatja éppen az esküvőszervezői feladatok ellátását is, plusz az esküvőn ceremóniamesteri feladatait is ellátja. Ilyen módon az esküvőszervező bármikor készenlétben van! ceremóniamester mennyibe kerül Borhotel Badacsony Badacsonytomaj A weboldalamat pl. az alábbiak miatt keresik fel az érdeklődők:

  • ceremóniamester esküvőszervező Borhotel Badacsony Badacsonytomaj
  • ceremóniamester gyakori kérdések Borhotel Badacsony Badacsonytomaj
  • modern ceremóniamester
  • esküvő menete lépésről lépésre
  • esküvő tervezés menete Borhotel Badacsony Badacsonytomaj
  • pohárköszöntő esküvőre örömanya
  • vőfély pohárköszöntő Borhotel Badacsony Badacsonytomaj
  • esküvő ültetési szokás
  • nagy nap lebonyolítása Borhotel Badacsony Badacsonytomaj

Ha olyan mulatságot szeretnétek szervezni, amelyre nem csak ti, hanem a násznép tagjai is sokáig örök élményként gondolnak vissza, illetve feltett szándékotok, hogy az esküvőtök nem csak egy lesz a sok közül, akkor hívjatok bátran a +36 30 839 9794 számon, vagy írjátok meg a Borhotel Badacsony Badacsonytomaji ceremóniamesterrel kapcsolatos ötleteiteket a “Kapcsolat” menüben elhelyezett űrlap kitöltésével, vagy közvetlenül a jakusmate.cm@gmail.com e-mail címre.

A bejegyzés trackback címe:

https://ceremoniamesterveszprem.blog.hu/api/trackback/id/tr8515068890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása