Esküvői ceremóniamester Veszprém

Esküvői ceremóniamester Veszprém

Legjobb ceremóniamester Csali Szőlőbirtok, Balatoni Krokodil Vendégház és rendezvényhelyszín

2019. szeptember 24. - Jakus Máté

Legjobb ceremóniamester Csali Szőlőbirtok, Balatoni Krokodil Vendégház és rendezvényhelyszín

Csali Szőlőbirtok, Balatoni Krokodil Vendégház és rendezvényhelyszíni ceremóniamester emlékezetesen csodálatos élménnyé varázsolja az esküvőtöket, amit nem pusztán a pároddal, hanem az egész meghívott vendégsereggel együtt fogtok megélni, és élvezitek majd minden egyes pillanatát.

Mi miatt jó egy esküvői ceremóniamester?

Véleményem szerint a tehetséges ceremóniamester attól lesz tökéletes választás, hogy pontosan érzi azt, hogyan lehet megnevettetni a társaságot úgy, hogy ne váljon sablonossá az esküvőtök, és ha a szituáció úgy hozza, kész eltérni az előre eltervezett programtól. Úgy képes koordinálni és szervezni a lagzit, hogy ne ő legyen a középpontban. Amikor szükséges kommunikál a násznéppel, és kézben tartja az esküvőtök menetét, a korábban egyeztetett forgatókönyv szerint.

Kell egy remek érzék ahhoz, hogy hogyan tudtok leginkább egymással foglalkozni úgy, hogy a nagy nap ügyintézési feladatait elkötelezett, bohókás, trendi módon leveszi a vállatokról egy arra alkalmas ember.

különbség a vőfély és a ceremóniamester között Csali Szőlőbirtok, Balatoni Krokodil Vendégház és rendezvényhelyszín

A professzionális ceremóniamester nem csak udvarias a vendégekkel, hanem figyelmes is, valamint észreveszi, és tudja, hogy mihez tökéletes a mulatság adott időpontja, mikor tanácsosabb egy előre eltervezett programponton módosítani, mert nem vevők rá a meghívottak, milyen forrón kell kihozni a vacsoránál a levest, hogy az finom legyen, és mikor kell esetleg megkurtítani a beszédeket, hogy ne laposodjanak el a násznép számára.

Megbízatásom célja, hogy minden a legfeledhetetlenebb módon sikerüljön, és a nagy nap végén úgy emlékezzetek vissza, hogy ez volt idáig életetek legszebb élménye!

Mindezek előtt szeretnék veletek találkozni, hogy megismerjük egymást, és részletesebben elmondjátok, hogy mit szeretnétek. Kialakítunk egy kitűzött programtervet, valamint forgatókönyvet (például: koszorúslányok létszáma, gratuláció, torta stb.…).

A szertartás és a lakodalom lebonyolításán túl segíthetek a legjobb szolgáltatók megtalálásában. Kiterjedt kapcsolatrendszeremnek és korábbi munkáimnak, és főleg a tapasztalataimnak köszönhetően őszintén tudok említeni az igényeiteknek megfelelően kiváló esküvői helyszíneket, remek zenekarokat, interaktív DJ-t, profi fotósokat, és további szolgáltatókat. Ezáltal segédkezni tudok nektek az esküvő szervezésében is, mert a vendégvárástól a menyecsketánc végéig tartó tisztemen kívül számos egyéb tevékenységben tudok még segíteni az esküvő előkészítésében.

Mi a ceremóniamester és a vőfély közötti különbség?

Nem részletesen kitérve arra a rengeteg feladatra, amit egy remek ceremóniamester vagy vőfély végez, a különbség röviden, tömören abban lelhető fel, hogy míg a vőfély feltűnő ruhába beöltözve, és a többség által ismert versekkel, időnként feltűnően próbál jó hangulatot teremteni, addig a ceremóniamester a modernebb igények szerint, elegánsan, sok megbízásnál sok-sok háttérmunkával támogatja a mulatság akadálytalan előrehaladását, gondoskodik a jó hangulatról, és gondot fordít a vendégek felhőtlen szórakoztatásáról.

Észrevétlen, mégis lényeges lehet, hogy profi ceremóniamesterként támogatom a felszolgálók munkáját: tudatom velük, hogy mikor hozhatják majd a levest, illetve jelzem a személyzetnek, ha plusz terítékre van szükség. Szólok a zenekarnak, ha pl. túl hangos a zene, illetve ha lendületesebb számokra lenne szükség, netalán túlságosan elnyúlt egy-egy táncos blokk, és fásulni kezdenek a társaság tagjai.

A jó ceremóniamester feladatai és ismérvei:

  • akármelyik pillanatban meg tud jelenni, ahol szükség van rá
  • félig-meddig barátjainak tekinti az ifjú párt, akik bizalommal támaszkodhatnak rá, és feltétlenül bízhatnak benne
  • mindig a tőle telhető maximumot próbálja teljesíteni szakmailag és emberileg egyaránt
  • jó hangulatot teremt
  • az esküvő energikus házigazdája
  • tapasztalatainak hála ha kell, esküvői “védőhálóvá” tud átalakulni
  • tevékenységének fókuszában a házasulandók állnak, és gondosan előkészül az esküvőre
  • a közösen megtartott megbeszélést követően tartja magát az eltervezett dolgokhoz (illetve csak egyeztetve tér el attól szükség esetén), fejből tudja a menetrendet
  • külsejében remekül passzol az esküvő stílusához
  • szellemes a humora
  • van benne valami saját stílus, aminek köszönhetően hozzá tud tenni az esküvőhöz
  • nem kezd nyugtalankodni meglepetésszerű szituációkban
  • kitűnően észleli a helyes arányt a tartalmas, valamint a “túlszervezett”, kötelező napirendi pontokkal teletűzdelt esküvő között
  • jókor érzékeli a problémás helyzeteket, és ezzel egyidőben megoldást is javasol
  • nem trükközik rejtett költségekkel, a kezdetektől fogva egyszerű módon beszél a ceremóniamesteri költségek kapcsán
  • ő tevékenykedik a lagzin, és nem valamelyik “kollégáját” küldi
  • az esküvőtök teljes sikerének biztosítéka!

ceremóniamester műsorvezető Csali Szőlőbirtok, Balatoni Krokodil Vendégház és rendezvényhelyszín Miért pont mellettem tegyétek le a voksotokat? Nem szükséges ennek mindenféleképpen így történnie. Olyan Csali Szőlőbirtok, Balatoni Krokodil Vendégház és rendezvényhelyszíni ceremóniamestert válasszatok, aki számotokra rokonszenves, valamennyi feltételeteknek megfelel, hiszen nem csak egy szolgáltató lesz a többi közül, hanem az esküvő végére már a barátotokká is válik. A több mint egy évtizedes rendezvényszervező múltam jelentős mértékben elősegíti a nagy nap sikerességét, a jelentéktelennek tűnő részletek sem maradhatnak figyelmen kívül, így nagy biztonsággal koordinálom a nagy napotokat. Sokszor megfogalmazott téma, hogy ki a valóban kitűnő ceremóniamester. Szerintem az a valóban jó ceremóniamester, akit ti választotok ki a személyes egyeztetés után, ugyanis ő lesz az, akibe a bizalmatokat helyezitek, és leveszi a vállatokról a terhet az esküvőtökön.

Ceremóniamester munkadíjak

Az esküvő manapság milliós nagyságrendű esemény, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen szolgáltatást kaptok cserébe. Szerintem a személyes egyeztetés alkalmával egyértelműen meg kell tudnotok, hogy mit foglal magában a díj. Saját üzletemet is rontom ezzel, de jótanácsom az, hogy egy esküvő miatt nem okos dolog eladósodni. Ezen kívül a munkadíj kizárólag a kapott szolgáltatás színvonalával együtt értékelhető, ebből eredően semmi értelme az esküvői ceremóniamester árakat önmagukban összehasonlítani például táblázatos formában. Az esküvők nagyon eltérőek, éppen ezért testre szabott árajánlatot készítek, és küldök nektek, ami részletekbe menően felöleli a teendőimet, valamint a felmerülő árakat. Ceremóniamester mellett kell-e esküvőszervező? Tekintve, hogy a ceremóniamester eleve részt vesz a szervezésben, azt gondolom, hogy egy talpraesett ceremóniamesternek legkevesebb annyit kell a násznéppel foglalkoznia a nagy napon, mint amennyi energiát a kevésbé látható szervezésbe fektet. Noha a tapasztalat azt mutatja, hogy az esküvőszervezőnek az esküvő előtt van több dolga, míg a ceremóniamester értelemszerűen főleg az esküvő napján tesz meg mindent az esküvő tökéletessége érdekében, én úgy tartom, hogy legalább annyi teendője van a ceremóniamesternek, mint az esküvőszervezőnek. Ebből következően saját tapasztalataim alapján a ceremóniamester vállalhatja éppen az esküvőszervezői feladatok ellátását is, plusz az esküvőn ceremóniamesteri teendőit is elvégzi. Ennek köszönhetően az esküvőszervező egész idő alatt rendelkezésre áll! ceremóniamester jelentése Csali Szőlőbirtok, Balatoni Krokodil Vendégház és rendezvényhelyszín Gyakori témák a ceremóniamesteri szolgáltatásaim kapcsán:

  • ceremóniamester esküvőszervező
  • ceremóniamester mit jelent
  • ceremóniamester vőfély különbség
  • esküvői szertartás forgatókönyv Csali Szőlőbirtok, Balatoni Krokodil Vendégház és rendezvényhelyszín
  • esküvői program menete Csali Szőlőbirtok, Balatoni Krokodil Vendégház és rendezvényhelyszín
  • pohárköszöntő esküvőre örömanya
  • násznagy pohárköszöntő
  • esküvő ültetési szokás Csali Szőlőbirtok, Balatoni Krokodil Vendégház és rendezvényhelyszín
  • esküvői csokor ötletek

Amennyiben olyan esküvőt szeretnétek, amelyre nem csak ti, de a vendégeitek is sokáig maradandó élményként gondolnak vissza, illetve elhatároztátok, hogy az esküvőtök nem csak egy lesz a sok közül, akkor hívjatok bátran a +36 30 839 9794 számon, vagy küldjétek el a Csali Szőlőbirtok, Balatoni Krokodil Vendégház és rendezvényhelyszíni ceremóniamesterrel kapcsolatos terveiteket a “Kapcsolat” menüpontban található űrlap segítségével, vagy közvetlenül a jakusmate.cm@gmail.com e-mail címre.

A bejegyzés trackback címe:

https://ceremoniamesterveszprem.blog.hu/api/trackback/id/tr2615068916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása