Esküvői ceremóniamester Veszprém

Esküvői ceremóniamester Veszprém

Legjobb ceremóniamester Anna Grand Hotel Wine&Vital

2019. szeptember 14. - Jakus Máté

Legjobb ceremóniamester Anna Grand Hotel Wine&Vital

Anna Grand Hotel Wine&Vitali ceremóniamester feledhetetlenül magával ragadó eseménnyé varázsolja az esküvőtöket, amit nem pusztán a pároddal, hanem a teljes násznéppel együtt fogtok megélni, és élvezitek majd minden egyes pillanatát.

Mi miatt jó egy esküvői ceremóniamester?

Szerintem a tehetséges ceremóniamester abban tűnik ki, hogy remek érzéke van ahhoz, hogy miképpen tudja jókedvre deríteni az embereket oly módon, hogy ne legyen monoton az esküvőtök, és amennyiben a szituáció úgy kívánja, hajlandó eltérni az előre eltervezett programtól. Úgy képes koordinálni és szervezni a bulit, hogy ne váljon főszereplővé. Amikor szükséges kommunikál az ifjú párral, és kézben tartja az esküvőtök menetét, a korábban egyeztetett ütemterv mintájára.

Igényeltetik egy veleszületett képesség ahhoz, hogy milyen módon tudtok többnyire egymással foglalkozni úgy, hogy a mulatság szervezési részét megbízható, szellemes, elegáns módon leveszi a vállatokról egy arra alkalmas ember.

különbség a vőfély és a ceremóniamester között Anna Grand Hotel Wine&Vital

A tehetséges ceremóniamester nem pusztán gáláns a násznéppel, hanem segítőkész is, szinte mindig megérzi, és tisztában van vele, hogy mihez tökéletes a mulatság adott időpontja, mikor érdemes egy előre eltervezett programponton módosítani, mert fáradnak a vendégek, milyen forrón kell kihozni a vacsoránál a levest, hogy a lehető legízletesebb legyen, és mikor kell esetleg lefaragni a beszédeket, hogy ne legyenek egysíkúak a résztvevők számára.

Küldetésem, hogy minden a lehető legtökéletesebben történjen, és a buli végén elmondhassátok, hogy ez volt eddigi életetek legmaradandóbb történése!

Előzetesen szeretnék kitűzni egy megbeszélést egy arra alkalmas időpontban, hogy megismerkedhessünk, és töviről hegyire elmondjátok, hogy mit szeretnétek. Felállítunk egy elsődleges programtervet, valamint forgatókönyvet (többek között: koszorúslányok létszáma, gratuláció, menyasszonytánc stb.…).

A szertartás és a buli lebonyolításán kívül támogatni tudlak benneteket a legalkalmasabb szolgáltatók felkutatásában. Számtalan kapcsolatomnak és ismeretségeimnek, és főleg a tapasztalataimnak köszönhetően őszintén tudok javasolni a kívánságaitoknak megfelelően kitűnő esküvői helyszíneket, remek zenekarokat, minden igényt kielégítő lemezlovast, profi videósokat, illetve esetleg még hiányzó szolgáltatókat. Ennek révén segédkezni tudok nektek az esküvő szervezésében is, ugyanis a vendégvárástól a menyecsketánc végéig terjedő saját közreműködésemen kívül megannyi további tennivalóban tudok még segíteni az esküvő előkészítésében.

Mi a ceremóniamester és a vőfély közötti különbség?

Nem belebonyolódva abba, amit egy kitűnő ceremóniamester vagy vőfély végez, a különbség lényege abban jelenik meg, hogy míg a vőfély feltűnő ruhába beöltözve, és a mindenki által megszokott versekkel, néha feltűnően próbál feldobni a mulatságot, addig a ceremóniamester a modernebb igények szerint, trendi módon, sok megbízásnál hihetetlen előkészítéssel mozdítja elő a lagzi gördülékenységét, tökéletes, olykor meghitt atmoszférát teremt, és gondot fordít a vendégek felhőtlen szórakoztatásáról.

Észrevétlen, ugyanakkor elengedhetetlen lehet, hogy professzionális ceremóniamesterként segítem a felszolgálók munkáját: jelzem nekik, ha hiányzik valami az asztalról, illetve jelzem a személyzetnek, ha plusz terítékre van szükség. Intek a zenekarnak, ha pl. túl hangos a zene, illetve ha lendületesebb dalokra lenne szükség, esetleg ha túl hosszú egy-egy táncos rész, és fásulni látszanak a meghívottak.

A jó ceremóniamester feladatai és jellemzői:

  • bármely pillanatban oda tud menni, ahol szükség van rá
  • úgyszólván barátjainak tekinti az ifjú párt, akik nyugodtan támaszkodhatnak rá, és okvetlenül bízhatnak benne
  • folyamatosan a legjobbját próbálja nyújtani professzionális szempontból és emberi oldalról éppúgy
  • megnyerő stílusú
  • az esküvő lelkes házigazdája Balatonfüreden is
  • tapasztalatainak köszönhetően ha úgy hozza a sors, esküvői “védőhálóvá” tud válni
  • tevékenységének fókuszában a házasulandók állnak, és alaposan felkészül az esküvőre
  • a közösen megtartott megbeszélést követően tartja magát az eltervezett dolgokhoz (illetve csak egyeztetve tér el attól szükség esetén), betéve tudja a menetrendet
  • külsejében remekül passzol az esküvő stílusához
  • intelligens a humora
  • van benne valami saját stílus, ami miatt hozzáadott értéket tud képviselni a rendezvényen
  • nem esik kétségbe meglepő helyzetekben
  • kitűnően veszi észre a helyes arányt a még szórakoztató, valamint a “túlszervezett”, követendő napirendi pontokkal teletűzdelt mulatság között
  • idejekorán észleli a komplikált helyzeteket, és egyszersmind megoldást is ajánl
  • nem manipulál rejtett költségekkel, elejétől fogva áttekinthető módon kommunikál a ceremóniamesteri költségek kapcsán
  • saját maga jelenik meg a rendezvényen, és nem valamelyik munkatársát közvetíti maga helyett
  • az esküvőtök biztos sikerének garanciája!

ceremóniamester díja Anna Grand Hotel Wine&Vital Miért éppen mellettem tegyétek le a voksotokat? Nem feltétlenül kell ennek így lennie. Olyan Anna Grand Hotel Wine&Vitali ceremóniamestert válasszatok, aki számotokra rokonszenves, valamennyi feltételeteknek megfelel, mert ő nem pusztán egy szolgáltató lesz a többi között, hanem az esküvő végére már a barátotokká is fogadjátok egymást. A több mint egy évtizedes rendezvényszervező múltam jelentős mértékben hozzájárul esküvőtök sikeréhez, a jelentéktelennek tűnő részletek sem maradhatnak figyelmen kívül, így magabiztosan koordinálom a nagy napotokat. Sokszor megfogalmazott kérdés, hogy ki az egyértelműen jó ceremóniamester. Eddigi tapasztalataim alapján az a tényleg jó ceremóniamester, akit ti választotok ki a személyes megbeszélés után, ugyanis ő lesz az, akibe a bizalmatokat helyezitek, és leveszi a vállatokról a terhet a nagy napotokon.

Ceremóniamester díjak

Az esküvő ma már milliós költségekkel járó esemény, és egyáltalán nem mellékes, hogy az ember mit kap a pénzéért. Eddigi tapasztalataim alapján a személyes egyeztetés során világosan nyilvánvalóvá kell válnia, hogy milyen elemeket foglal magában a vállalási ár. Magam ellen beszélek, de fogadjátok meg, hogy egy esküvő miatt nem észszerű dolog eladósodni. Ezen kívül a munkadíj csakis a nyújtott szolgáltatás színvonalával együtt értékelhető, ezért semmi értelme az esküvői ceremóniamester árakat önmagukban összehasonlítani például táblázatos formában. Minden esküvő más és más, éppen ezért személyre szabott árajánlatot adok számotokra, ami részletesen lefedi a közreműködésem elemeit, illetve a költségeket. Ceremóniamester mellé kell-e esküvőszervező? Tekintve, hogy a ceremóniamester jócskán belefolyik az esküvő megszervezésébe, az a véleményem, hogy egy talpraesett ceremóniamesternek minimum annyit kell a násznéppel foglalkoznia a nagy napon, mint amennyit a háttérmunkával. Bár az eddigiek alapján állíthatom, hogy az esküvőszervezőnek a rendezvény előtt van inkább teendője, míg a ceremóniamester vitathatatlanul főleg az esküvő napján tesz meg mindent az esküvő sikeréért, saját magam úgy gondolom, hogy minimálisan annyi teendője van a ceremóniamesternek, mint az esküvőszervezőnek. Ebből adódóan saját tapasztalataim alapján a ceremóniamester vállalhatja éppen az esküvőszervezői feladatok ellátását is, plusz a nagy napon ceremóniamesteri szerepének is eleget tesz. Így voltaképpen az esküvőszervező folyamatosan készenlétben van! ceremóniamester gyakori kérdések Anna Grand Hotel Wine&Vital Ezekkel a kulcsszavakkal jutnak el sok esetben hozzám a jegyesek:

  • ceremóniamester árak Anna Grand Hotel Wine&Vital
  • vőfély ceremóniamester különbség Anna Grand Hotel Wine&Vital
  • ceremóniamester vagy vőfély Anna Grand Hotel Wine&Vital
  • esküvői állófogadás menete Anna Grand Hotel Wine&Vital
  • esküvői program menete
  • pohárköszöntő esküvőre örömanya
  • vőfély pohárköszöntő
  • esküvő ültető térkép
  • nagy nap lebonyolítása

Amennyiben olyan esküvőt szeretnétek, amelyre nem pusztán saját magatok, hanem a meghívottak is hosszú ideig felejthetetlen élményként gondolnak vissza, valamint feltett szándékotok, hogy az esküvőtök nem csak egy lesz a sok közül, akkor hívjatok bátran a +36 30 839 9794 számon, vagy írjátok meg a Anna Grand Hotel Wine&Vitali ceremóniamesterrel kapcsolatos ötleteiteket a “Kapcsolat” pontban található űrlap kitöltésével, illetve a jakusmate.cm@gmail.com e-mail címre.

A bejegyzés trackback címe:

https://ceremoniamesterveszprem.blog.hu/api/trackback/id/tr3315068846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása