Esküvői ceremóniamester Veszprém

Esküvői ceremóniamester Veszprém

Modern ceremóniamester Eplény

2019. április 25. - Jakus Máté

Modern ceremóniamester Eplény

Eplényi ceremóniamester maradandóan varázslatos eseménnyé varázsolja az esküvőtöket, amit nem csak a pároddal, de a teljes násznéppel együtt fogtok megélni, és élvezitek majd minden egyes pillanatát.

Mi miatt jó egy esküvői ceremóniamester?

Eddigi tapasztalataim szerint a rátermett ceremóniamestert az különbözteti meg a kevésbé jótól, hogy remek érzéke van ahhoz, hogy miképpen tudja feldobni, illetve fenntartani a jó hangulatot úgy, hogy ne legyen szürke esemény a buli, és ha a szituáció úgy hozza, kész eltérni az előre eltervezett programtól. Úgy tudja irányítani és lebonyolítani a lagzit, hogy ne váljon főszereplővé. Ha igény merül fel beszél a szolgáltatókkal, és kézben tartja az esküvőtök menetét, a korábban egyeztetett ”menetrend” szerint.

Szükséges egyfajta rátermettség ahhoz, hogy miként tud az ifjú pár leginkább egymásra figyelni úgy, hogy a buli rendezési feladatait megbízható, mulattató, elegáns módon leveszi a vállatokról egy tettre kész fickó.

ceremóniamester ajánló Eplény

A szellemes ceremóniamester Eplényben nem egyszerűen lovagias a résztvevőkkel, hanem figyelmes is, többnyire észreveszi, és tudja, hogy mihez tökéletes a mulatság adott időpontja, mikor tanácsosabb rövidíteni egy-egy táncblokk hosszát, mert fáradnak a vendégek, milyen forrón kell kihozni a vacsoránál a levest, hogy az finom legyen, és mikor kell esetleg lefaragni a szónoklatokat, hogy ne legyenek egysíkúak a résztvevők számára.

Hivatásom, hogy minden a legfeledhetetlenebb módon történjen, és az esküvő végén elmondhassátok, hogy ez volt idáig életetek legmaradandóbb ünneplése!

Esküvő előtt szeretnék veletek találkozni, hogy megismerkedhessünk, és részletesebben elmondjátok, hogy mit szeretnétek. Kialakítunk egy kitűzött programtervet, illetve forgatókönyvet (a teljesség igénye nélkül: zenék, szülőköszöntő ajándékok, torta és még sorolhatnám…).

Az esküvő és a buli lebonyolításán túl támogatni tudlak benneteket a legjobb szolgáltatók felkutatásában. Számtalan kapcsolatomnak és ismeretségeimnek, de leginkább a tapasztalataimnak hála őszintén tudok ajánlani az elvárásaitoknak megfelelően meghitt esküvői helyszíneket, fergeteges zenekarokat, interaktív DJ-t, ügyes videósokat, és további szolgáltatókat. Ezáltal hathatós támogatást tudok nyújtani az esküvő megrendezésében is, ugyanis a vendégvárástól a menyecsketánc végéig tartó tisztemen kívül megannyi egyéb teendőben tudok még segíteni az esküvő előkészítésében.

Mi a ceremóniamester és a vőfély közötti különbség?

Nem belebonyolódva abba, amit egy remek ceremóniamester vagy vőfély végez, a különbség lényege abban testesül meg, hogy míg a vőfély feltűnő ruhába beöltözve, és a sokak által ismert versekkel, időnként feltűnően törekszik jó hangulatot teremteni, addig a ceremóniamester a modernebb igények szerint, elegánsan, sokszor temérdek előkészítéssel segíti elő az esküvő gördülékenységét, tökéletes, olykor meghitt atmoszférát teremt, és foglalkozik azzal is, hogy soha ne unatkozzanak a vendégek.

Rejtett, ámde a gördülékenység szempontjából meghatározó jelentőségű lehet, hogy profi ceremóniamesterként támogatom a felszolgálók teendőit: jelzem nekik, ha jöhetnek a fogásokkal, illetve értesítem a személyzetet, ha további terítékekre lenne esetleg szükség. Intek a zenekarnak, ha pl. túl hangos a zene, illetve ha lendületesebb dalokra lenne szükség, vagy éppen túl hosszú egy-egy táncos rész, és fásulni látszanak a társaság tagjai.

A gyakorlott ceremóniamester feladatai és jellemzői:

  • bármely percben ott van, ahol segítenie kell valamit
  • gyakorlatilag barátjainak tekinti a házasulandó párt, akik stabilan támaszkodhatnak rá, és okvetlenül bízhatnak benne
  • mindig a legjobbját próbálja nyújtani szakmailag és emberileg is
  • megnyerő stílusú
  • az esküvő lelkes műsorvezetője
  • tapasztalatainak köszönhetően ha úgy hozza a sors, esküvői villámhárítóvá tud átalakulni
  • tevékenységének fókuszában a házasulandók állnak, és alaposan felkészül az eseményre
  • a személyes megbeszélést követően tartja magát az eltervezett dolgokhoz (illetve csak egyeztetve tér el attól szükség esetén), betéve tudja a menetrendet
  • illik a stílusa az eplényi esküvő stílusához
  • szellemes a humora
  • van benne valami teljesen egyedi, aminek köszönhetően hozzá tud tenni az esküvőhöz
  • nem kezd nyugtalankodni meglepő szituációkban
  • kitűnően érzékeli az egyensúlyt a még szórakoztató, valamint az agyonszervezett, betartandó napirendi pontokkal túlzsúfolt mulatság között
  • időben észleli a komplikált helyzeteket, és ezzel egyidőben megoldást is javasol
  • nem dolgozik utólag felszámított munkadíj tételekkel, elejétől fogva átlátható módon kommunikál a ceremóniamesteri munkadíj kapcsán
  • saját maga működik közre a rendezvényen, és nem valamelyik emberét küldi
  • az esküvőtök teljes sikerének záloga!

ceremóniamester műsorvezető Eplény Miért éppen engem válasszatok? Nem szükséges ennek így lennie. Olyan Eplényi ceremóniamestert válasszatok, aki nektek szimpatikus, és minden kívánságotoknak megfelel, ugyanis nem pusztán egy szolgáltató lesz a többi között, hanem az esküvő végére már a barátotokká is fogadjátok egymást. A sok-sok évre visszanyúló vendéglátós múltam jelentős mértékben elősegíti a nagy nap sikerességét, mivel a legapróbb részletek sem maradhatnak figyelmen kívül, így magabiztosan koordinálom az esküvőtöket. Visszatérő kérdés, hogy ki a csakugyan ideális ceremóniamester. Eddigi tapasztalataim alapján az a valóban jó ceremóniamester, akit ti választotok ki a személyes egyeztetés után, hiszen ő lesz az, akibe a bizalmatokat helyezitek, és megóv titeket sok aggódástól az esküvőtökön.

Ceremóniamester díjak

Az esküvő ma már milliós nagyságrendű “projekt”, és egyáltalán nem mellékes, hogy az ember mit kap a pénzéért. Eddigi tapasztalataim alapján a személyes egyeztetés során tökéletesen meg kell tudnotok, hogy mit tartalmaz a vállalási ár. Saját üzletemet is rontom ezzel, de javaslom, hogy egy esküvő miatt nem okos dolog eladósodni. Ezen túlmenően az ár mindig csak a kapott szolgáltatás minőségével együtt értékelhető, ezért nem érdemes az esküvői ceremóniamester árakat egymással összehasonlítani például táblázatos formában. Minden esküvő más és más, ebből eredően testre szabott árajánlatot adok számotokra, ami tételesen tartalmazza a közreműködésem elemeit, illetve a felmerülő árakat. Ceremóniamester mellé kell-e esküvőszervező? Mivel a ceremóniamester eleve részt vesz a szervezésben, azt gondolom, hogy egy minőségi ceremóniamesternek minimum annyit kell a násznéppel foglalkoznia a nagy napon, mint amennyi energiát a kevésbé látható szervezésbe fektet. Noha a tapasztalat azt mutatja, hogy az esküvőszervezőnek az esküvő előtt van inkább teendője, míg a ceremóniamester vitathatatlanul legfőképp az esküvő napján adja tudása legjavát az esküvő sikeréért, személyesen azt gondolom, hogy minimálisan annyi felelőssége van a ceremóniamesternek, mint az esküvőszervezőnek. Ebből adódóan személyes tapasztalataim alapján a ceremóniamester vállalhatja éppen az esküvőszervezői feladatok ellátását is, plusz a nagy napon ceremóniamesteri teendőit is elvégzi. Így voltaképpen az esküvőszervező szüntelenül rendelkezésre áll! ceremóniamester jelentése Eplény Ha olyan mulatságot szeretnétek szervezni, amire nem kizárólag ti, de a meghívottak is hosszú ideig örök élményként gondolnak vissza, valamint elhatároztátok, hogy az esküvőtök nem csak egy lesz a sok közül, akkor várom hívásotokat a +36 30 839 9794 számon, vagy küldjétek el a Eplényi ceremóniamesterrel kapcsolatos gondolataitokat a “Kapcsolat” menüpontban elhelyezett űrlap segítségével, illetve a jakusmate.cm@gmail.com e-mail címre.

A bejegyzés trackback címe:

https://ceremoniamesterveszprem.blog.hu/api/trackback/id/tr7414785596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása