Esküvői ceremóniamester Veszprém

Esküvői ceremóniamester Veszprém

Megbízható ceremóniamester Betekints Wellness & Konferencia Hotel Veszprém

2019. szeptember 20. - Jakus Máté

Megbízható ceremóniamester Betekints Wellness & Konferencia Hotel Veszprém

Betekints Wellness & Konferencia Hotel Veszprémi ceremóniamester feledhetetlenül varázslatos ünnepléssé varázsolja az esküvőtöket, amit nem csupán a pároddal, hanem az egész meghívott vendégsereggel közösen fogtok megélni, és élvezitek majd minden egyes pillanatát.

Mi miatt jó egy esküvői ceremóniamester?

Szerintem a tehetséges ceremóniamestert az különbözteti meg a kevésbé jótól, hogy remek érzéke van ahhoz, hogyan tudja jókedvre deríteni az embereket úgy, hogy ne legyen szürke esemény az esküvőtök, és ha a helyzet úgy kívánja, kész rugalmasan változtatni az eltervezett dolgokon. Úgy tudja irányítani és lebonyolítani a bulit, hogy ne ő legyen a középpontban. Ha igény merül fel beszél az ifjú párral, és kézben tartja az esküvőtök menetét, a korábban egyeztetett ”menetrend” alapján.

Kell egy remek érzék ahhoz, hogy miképpen tud az ifjú pár leginkább egymással foglalkozni úgy, hogy a nagy nap rendezési feladatait elkötelezett, bohókás, elegáns módon leveszi a vállatokról egy tehetséges személy.

különbség a vőfély és a ceremóniamester között Betekints Wellness & Konferencia Hotel Veszprém

A szellemes ceremóniamester nem pusztán gáláns a vendégekkel, hanem készséges is, valamint megérzi, és tisztában van vele, hogy minek van ott az ideje, mikor tanácsosabb egy előre eltervezett programponton módosítani, mert fáradnak a résztvevők, milyen forrón kell kihozni a vacsoránál a levest, hogy a lehető legízletesebb legyen, és mikor kell esetleg megkurtítani a szónoklatokat, hogy azok ne legyenek unalmasak a meghívottak számára.

Megbízatásom célja, hogy minden a legfeledhetetlenebb módon sikerüljön, és a lagzi végén elmondhassátok, hogy ez volt mostanáig életetek legmaradandóbb élménye!

Mindezek előtt szeretnék megbeszélni veletek egy időpontot, hogy megismerjük egymást, és töviről hegyire beavassatok a terveitekbe. Kialakítunk egy kitűzött tervet, valamint forgatókönyvet (például: bevonulás, szülőköszöntő ajándékok, vacsora stb.…).

A szertartás és a mulatság lebonyolításán túl támogatni tudlak benneteket a számotokra megfelelő szolgáltatók megtalálásában. Kiterjedt kapcsolatrendszeremnek és korábbi munkáimnak, és főleg a tapasztalataimnak hála igazán jó szívvel tudok említeni az igényeiteknek megfelelően kiváló esküvői helyszíneket, remek zenekarokat, minden igényt kielégítő lemezlovast, profi videósokat, és további szolgáltatókat. Ezáltal hathatós támogatást tudok nyújtani az esküvő szervezésében is, hiszen a vendégvárástól a menyecsketánc végéig terjedő saját közreműködésemen túlmenően számos egyéb tennivalóban hasznosíthatom a tapasztalataimat az esküvő előkészítésében.

Mi a ceremóniamester és a vőfély közötti különbség?

Nem részletesen kitérve arra a rengeteg feladatra, amit egy professzionális ceremóniamester vagy vőfély végez, a különbség röviden, tömören abban testesül meg, hogy míg a vőfély feltűnő ruhába beöltözve, és a többség által jól ismert rigmusokkal, időnként feltűnően próbál feldobni a mulatságot, addig a ceremóniamester a modernebb igények szerint, elegánsan, sok megbízásnál sok-sok háttérmunkával mozdítja elő az esküvő problémamentességét, odafigyel a vidám légkörre, és gondot fordít a vendégek felhőtlen szórakoztatásáról.

Láthatatlan, ennek ellenére lényeges lehet, hogy professzionális ceremóniamesterként támogatom a felszolgálók teendőit: tudatom velük, ha kell pótolni bármit is a vendégek legnagyobb megelégedésére, illetve tájékoztatom a személyzetet, ha plusz terítékre van szükség. Jelzem a zenekarnak, ha pl. túl halk a zene, illetve ha frissebb számokra lenne szükség, esetleg ha túlságosan elnyúlt egy-egy táncos blokk, és fásulni látszanak a meghívottak.

A tapasztalt ceremóniamester feladatai és sajátosságai:

  • minden percben meg tud jelenni, ahol szükség van rá
  • jóformán barátjainak tekinti a házasulandó párt, akik nyugodtan számíthatnak rá, és okvetlenül bízhatnak benne
  • minden esetben a legjobbját igyekszik teljesíteni professzionális szempontból és emberi oldalról is
  • megnyerő stílusú
  • az esküvő energikus műsorvezetője
  • tapasztalatainak köszönhetően ha úgy hozza a sors, esküvői villámhárítóvá tud átalakulni
  • odafigyel az ifjú párra, és gondosan előkészül az esküvőre
  • a közösen megtartott megbeszélést követően tartja magát az eltervezett dolgokhoz (illetve csak egyeztetve tér el attól szükség esetén), fejből tudja a menetrendet
  • külsejében remekül passzol az esküvő stílusához
  • intelligens a humora
  • van benne valami saját stílus, ami miatt hozzá tud tenni az esküvőhöz
  • nem esik kétségbe váratlan helyzetekben
  • jól érzékeli a helyes arányt a még szórakoztató, valamint az agyonszervezett, kötelező napirendi pontokkal túlzsúfolt mulatság között
  • időben megérzi a nehéz szituációkat, és ezzel egyidőben megoldást is kínál
  • nem trükközik utólag felszámított költségekkel, elejétől fogva áttekinthető módon beszél a ceremóniamesteri költségek kapcsán
  • személyesen működik közre a rendezvényen, és nem az egyik “kollégáját” közvetíti maga helyett
  • az esküvőtök teljes sikerének biztosítéka!

ceremóniamester dolga Betekints Wellness & Konferencia Hotel Veszprém Miért pont mellettem tegyétek le a voksotokat? Nem szükséges ennek mindenféleképpen így történnie. Olyan Betekints Wellness & Konferencia Hotel Veszprémi ceremóniamestert válasszatok, aki számotokra rokonszenves, és minden kívánságotoknak megfelel, mert ő nem pusztán egy szolgáltató lesz a sok között, hanem a nagy nap befejeztével tulajdonképpen a barátotokká is fogadjátok egymást. A sok-sok évre visszanyúló vendéglátós múltam nagyban hozzájárul esküvőtök sikeréhez, mivel a legapróbb részletek sem maradhatnak figyelmen kívül, és ezáltal magabiztosan vezénylem le a nagy napotokat. Állandó téma, hogy ki az igazán kiváló ceremóniamester. Meglátásom szerint az a tényleg jó ceremóniamester, akit ti választotok ki a személyes megbeszélés után, mert ő lesz az, akiben megbíztok, és leveszi a vállatokról a terhet az esküvőtökön.

Ceremóniamester munkadíjak

Az esküvő manapság milliós nagyságrendű rendezvény, így egyáltalán nem elhanyagolható szempont, hogy az ember mit kap a pénzéért. Eddigi tapasztalataim alapján a személyes egyeztetés alkalmával egyértelműen meg kell tudnotok, hogy milyen tételeket foglal magában a munkadíj. Magam ellen beszélek, de fogadjátok meg, hogy egy esküvő miatt nem okos dolog a lehetőségeken túlmutató költségekbe bocsátkozni. Ezen kívül a munkadíj kizárólag a kapott szolgáltatás színvonalával együtt mond valamit, ebből kifolyólag semmi értelme az esküvői ceremóniamester árakat egymással összehasonlítani például egy Excel táblázatban. Az esküvők nagyon eltérőek, ebből eredően testre szabott árajánlatot készítek, és küldök a pároknak, ami tételesen lefedi a feladataimat, illetve a felmerülő árakat. Ceremóniamester mellé szükséges-e még esküvőszervező is? Mivel a ceremóniamester kiveszi a részét az esküvő szervezéséből, eddigi tapasztalataim alapján azt látom, hogy egy kiváló ceremóniamesternek legalább annyit kell a násznéppel foglalkoznia a nagy napon, mint amennyi energiát a kevésbé látható szervezésbe fektet. Noha a tapasztalat azt mutatja, hogy az esküvőszervezőnek a rendezvény előtt van inkább teendője, míg a ceremóniamester értelemszerűen főleg az esküvő napján adja tudása legjavát az esküvő tökéletessége érdekében, személyesen azt gondolom, hogy minimálisan annyi dolga van a ceremóniamesternek, mint az esküvőszervezőnek. Ebből adódóan személyes tapasztalataim alapján a ceremóniamester lehet éppen az esküvő szervezője is, aki az esküvőn ceremóniamesteri teendőit is elvégzi. Ennek köszönhetően az esküvőszervező bármikor készenlétben van! legjobb ceremóniamester Betekints Wellness & Konferencia Hotel Veszprém A weboldalamat pl. az alábbiak miatt keresik fel az érdeklődők:

  • mi az a ceremóniamester
  • ceremóniamester mennyibe kerül
  • ceremóniamester olcsón Betekints Wellness & Konferencia Hotel Veszprém
  • hagyományos esküvő menete
  • esküvő tervezés menete
  • pohárköszöntő esküvőre örömanya
  • lakodalmi pohárköszöntő Betekints Wellness & Konferencia Hotel Veszprém
  • esküvő ültetési szokás Betekints Wellness & Konferencia Hotel Veszprém

Ha olyan mulatságot szeretnétek szervezni, amelyre nem csak ti, de a vendégeitek is hosszú ideig örök élményként gondolnak vissza, valamint feltett szándékotok, hogy az esküvőtök nem csak egy lesz a sok közül, akkor hívjatok bátran a +36 30 839 9794 számon, vagy juttassátok el nekem a Betekints Wellness & Konferencia Hotel Veszprémi ceremóniamesterrel kapcsolatos terveiteket a “Kapcsolat” pontban elhelyezett űrlap segítségével, illetve a jakusmate.cm@gmail.com e-mail címre.

A bejegyzés trackback címe:

https://ceremoniamesterveszprem.blog.hu/api/trackback/id/tr4315068866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása