Esküvői ceremóniamester Veszprém

Esküvői ceremóniamester Veszprém

Esküvői ceremóniamester Balatonfűzfő

2019. május 29. - Jakus Máté

Esküvői ceremóniamester Balatonfűzfő

Balatonfűzfői ceremóniamester feledhetetlenül mesébe illő rendezvénnyé varázsolja az esküvőtöket, amit nem pusztán a partnereddel, hanem a teljes meghívott vendégsereggel együtt fogtok megélni, és élvezitek majd az elejétől a végéig.

Mitől a legjobb egy esküvői ceremóniamester?

Szerintem az ideális ceremóniamestert az különbözteti meg a kevésbé jótól, hogy remek érzéke van ahhoz, hogy miképpen lehet jókedvre deríteni az embereket úgy, hogy ne váljon sablonossá az esküvőtök, és amennyiben a helyzet úgy kívánja, hajlandó eltérni az előre eltervezett programtól. Úgy tudja irányítani és lebonyolítani a bulit, hogy a háttérben tudjon maradni. Szükség esetén kommunikál a násznéppel, és magabiztosan irányítja az esküvőtök menetét, a korábban egyeztetett forgatókönyv mintájára.

Kell egy remek érzék ahhoz, hogy miként tudtok jobbára csak egymásra figyelni úgy, hogy az esküvő szervezési részét elkötelezett, bohókás, ízléses módon leveszi a vállatokról egy talpraesett fickó.

különbség a vőfély és a ceremóniamester között Balatonfűzfő

A tehetséges ceremóniamester nem egyszerűen lovagias a vendégekkel, hanem készséges is, többnyire megérzi, és tudatában van annak, hogy mihez tökéletes a mulatság adott időpontja, mikor okosabb rövidíteni egy-egy táncblokk hosszát, mert fáradnak a résztvevők, mennyire kell megmelegíteni egy ételt, hogy az a legzamatosabb legyen, és mikor kell esetleg megkurtítani a szónoklatokat, hogy azok ne legyenek unalmasak a vendégek számára.

Hivatásom, hogy minden a lehető legtökéletesebben történjen, és a buli végeztével azt érezzétek, hogy ez volt idáig életetek legcsodálatosabb történése!

Esküvő előtt szeretnék megbeszélni veletek egy időpontot, hogy megismerjelek titeket, és bővebben meséljetek az elképzeléseitekről. Kialakítunk egy elsődleges ütemtervet, illetve forgatókönyvet (például: koszorúslányok létszáma, gratuláció, menyasszonytánc stb.…).

A szertartás és a mulatság lebonyolításán kívül támogatni tudlak benneteket a legalkalmasabb szolgáltatók felkutatásában. Számtalan kapcsolatomnak és ismeretségeimnek, és mindenekelőtt a tapasztalataimnak hála őszintén tudok javasolni a kívánságaitoknak megfelelően kiváló esküvői helyszíneket, fergeteges zenekarokat, interaktív DJ-t, tehetséges fotósokat, és további szolgáltatókat. Ennek köszönhetően hathatós támogatást tudok nyújtani az esküvő megrendezésében is, ugyanis a vendégvárástól a menyecsketánc végéig terjedő saját közreműködésemen kívül sok más teendőben tudok még segíteni az esküvő előkészítésében.

Mi a ceremóniamester és a vőfély közötti különbség?

Nem belebonyolódva abba, amit egy kiváló ceremóniamester vagy vőfély végez, a különbség röviden, tömören abban lelhető fel, hogy míg a vőfély feltűnő ruhába beöltözve, és a sokak által jól ismert rigmusokkal, időnként feltűnően törekszik feldobni a mulatságot, addig a ceremóniamester inkább a mai kívánalmak szerint, elegánsan, sok megbízásnál rengeteg előkészítéssel segíti elő a buli gördülékenységét, gondoskodik a jó hangulatról, és foglalkozik azzal is, hogy soha ne unatkozzanak a vendégek.

Rejtett, ámde fontos dolog lehet, hogy profi ceremóniamesterként segítem a felszolgálók munkáját: intek, ha jöhetnek a fogásokkal, illetve tájékoztatom a személyzetet, ha további terítékekre lenne esetleg szükség. Intek a zenekarnak, ha pl. túl halk a zene, illetve ha frissebb zenékre lenne szükség, vagy éppen túlságosan elnyúlt egy-egy táncos blokk, és fáradni kezdenek a vendégek.

A tapasztalt ceremóniamester feladatai és jellegzetességei:

  • akármelyik pillanatban meg tud jelenni, ahol szükség van rá
  • gyakorlatilag barátjainak tekinti az ifjú párt, akik stabilan számíthatnak rá, és okvetlenül bízhatnak benne
  • mindig a legjobbját igyekszik produkálni szakmailag és emberileg éppúgy
  • jó hangulatot teremt
  • az esküvő örökmozgó házigazdája Fűzfőn is
  • tapasztalatainak köszönhetően ha úgy hozza a sors, esküvői “védőhálóvá” tud átalakulni
  • odafigyel az ifjú párra, és gondosan előkészül az eseményre
  • a közösen megtartott megbeszélést követően teljes mértékben számítani lehet rá, fejből tudja az ütemtervet
  • megjelenésében tökéletesen illeszkedik az esküvő stílusához
  • szellemes a humora
  • van benne valami teljesen egyedi, aminek köszönhetően hozzáadott értéket tud képviselni a rendezvényen
  • feltalálja magát váratlan helyzetekben
  • kitűnően észleli az egyensúlyt a még szórakoztató, illetve az agyonszervezett, követendő napirendi pontokkal túlzsúfolt mulatság között
  • idejében észleli a komplikált helyzeteket, és ezzel egyidőben megoldást is kínál
  • nem trükközik utólag felszámított költségekkel, a kezdetektől fogva áttekinthető módon beszél a ceremóniamesteri költségek kapcsán
  • ő jelenik meg a lagzin, és nem valamelyik “kollégáját” küldi
  • az esküvőtök biztos sikerének garanciája!

lakodalmi ceremóniamester Balatonfűzfő Miért éppen engem válasszatok? Nem feltétlenül kell ennek mindenféleképpen így történnie. Olyan Balatonfűzfői ceremóniamestert válasszatok, aki nektek rokonszenves, valamennyi igényeteknek megfelel, mert ő nem csak egy szolgáltató lesz a sok közül, hanem a nagy nap végére már a barátotokká is fogadjátok egymást. A több mint egy évtizedes rendezvényszervező múltam jelentős mértékben elősegíti a nagy nap sikerességét, mivel a legapróbb részletek sem kerülhetik el a figyelmem, így magabiztosan vezénylem le a nagy napotokat. Állandó téma, hogy ki a valóban kiváló ceremóniamester. Eddigi tapasztalataim alapján az a valóban jó ceremóniamester, akit ti választotok ki a személyes egyeztetés után, tudniillik ő lesz az, akibe a bizalmatokat helyezitek, és megóv titeket sok aggódástól az esküvőtökön.

Ceremóniamester munkadíjak

Az esküvő manapság milliós költségekkel járó rendezvény, és egyáltalán nem elhanyagolható szempont, hogy az ember mit kap a pénzéért. Véleményem szerint a személyes egyeztetés alkalmával világosan tisztázódnia kell, hogy milyen feladatokat tartalmaz a díj. Saját üzletemet is rontom ezzel, de javaslom, hogy a saját esküvőtök szervezése miatt sem észszerű dolog hitelt felvenni. Ezen túlmenően az ár mindig csak a kapott szolgáltatás színvonalával együtt értékelhető, ebből eredően semmi értelme az esküvői ceremóniamester árakat egymással összehasonlítani például egy Excel táblázatban. Az esküvők nagyon eltérőek, éppen ezért testre szabott árajánlatot készítek, és küldök nektek, ami részletesen magában foglalja a feladataimat, valamint a felmerülő árakat. Ceremóniamester mellett szükséges-e még esküvőszervező is? Mivel a ceremóniamester jócskán belefolyik az esküvő megszervezésébe, az a véleményem, hogy egy jó ceremóniamesternek minimum annyit kell a násznéppel foglalkoznia a nagy napon, mint amennyit a háttérmunkával. Jóllehet a tapasztalat azt mutatja, hogy az esküvőszervezőnek az esküvő előtt van inkább feladata, míg a ceremóniamester magától értetődően különösen az esküvő napján adja tudása legjavát az esküvő sikeréért, saját magam azt tartom, hogy minimálisan annyi teendője van a ceremóniamesternek, mint az esküvőszervezőnek. Ebből kifolyólag saját tapasztalataim alapján a ceremóniamester vállalhatja éppen az esküvőszervezői feladatok ellátását is, plusz az esküvőn ceremóniamesteri szerepének is eleget tesz. Így voltaképpen az esküvőszervező egész idő alatt készenlétben van! ceremóniamester mennyibe kerül Balatonfűzfő Gyakori témák a ceremóniamesteri szolgáltatásaim kapcsán:

  • esküvői ceremóniamester árak Balatonfűzfő
  • ceremóniamester mit jelent Balatonfűzfő
  • ceremóniamester vélemények Balatonfűzfő
  • esküvő menete lépésről lépésre Balatonfűzfő
  • esküvői vacsora menete
  • pohárköszöntő esküvőre örömapa Balatonfűzfő
  • rövid pohárköszöntő esküvőre Balatonfűzfő
  • esküvői asztal ültetés kialakítása Balatonfűzfő
  • esküvői ruha tanácsok

Amennyiben olyan mulatságot szeretnétek szervezni, amelyre nem pusztán saját magatok, de a rendezvény résztvevői is sokáig örök élményként gondolnak vissza, valamint elhatároztátok, hogy az esküvőtök nem csak egy lesz a sok közül, akkor jelentkezzetek bizalommal a +36 30 839 9794 számon, vagy küldjétek el a Balatonfűzfői ceremóniamesterrel kapcsolatos gondolataitokat a “Kapcsolat” menüben elhelyezett kérdőív segítségével, illetve a jakusmate.cm@gmail.com e-mail címre.

A bejegyzés trackback címe:

https://ceremoniamesterveszprem.blog.hu/api/trackback/id/tr7614868574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása