Esküvői ceremóniamester Veszprém

Esküvői ceremóniamester Veszprém

Modern ceremóniamester Veszprém Csererdő

2019. április 25. - Jakus Máté

Modern ceremóniamester Veszprém Csererdő

Veszprém Csererdői ceremóniamester maradandóan nagyszerű rendezvénnyé varázsolja az esküvőtöket, amit nem pusztán a partnereddel, de az egész násznéppel közösen fogtok megélni, és élvezitek majd minden egyes pillanatát.

Mi miatt profi egy esküvői ceremóniamester?

Szerintem a jó ceremóniamester abban tűnik ki, hogy remek érzéke van ahhoz, hogyan tudja jókedvre deríteni az embereket úgy, hogy ne váljon unalmassá az esküvőtök, és ha a helyzet úgy hozza, hajlandó rugalmasan változtatni az eltervezett dolgokon. Úgy képes koordinálni és szervezni a bulit, hogy ne váljon főszereplővé. Szükség esetén kommunikál a násznéppel, és kézben tartja az esküvőtök menetét, a korábban egyeztetett ”menetrend” alapján.

Igényeltetik egy veleszületett képesség ahhoz, hogy milyen módon tudtok jobbára csak egymásra figyelni oly módon, hogy a lakodalom ügyintézési feladatait megbízható, vicces, trendi módon leveszi a vállatokról egy tettre kész személy.

ceremóniamester esküvőre Veszprém Csererdő

A jó érzékkel rendelkező ceremóniamester nem egyszerűen lovagias a meghívottakkal, hanem segítőkész is, szinte mindig észreveszi, és tisztában van vele, hogy minek van ott az ideje, mikor okosabb akár kihagyni egy napirendi pontot, mert nem vevők rá a meghívottak, mennyire kell megmelegíteni egy ételt, hogy az a legzamatosabb legyen, és mikor kell esetleg rövidebbre fogni a szónoklatokat, hogy ne legyenek egysíkúak a rokonok és barátok számára.

Küldetésem, hogy minden a lehető legtökéletesebben sikerüljön, és a nagy nap végeztével elmondhassátok, hogy ez volt mindeddig életetek legszebb eseménye!

A megfelelő előkészítés érdekében szeretnék kitűzni egy megbeszélést egy arra alkalmas időpontban, hogy megismerkedhessünk, és bővebben elmondjátok, hogy mit szeretnétek. Készítünk egy kitűzött tervet, valamint forgatókönyvet (a teljesség igénye nélkül: koszorúslányok létszáma, szülőköszöntő ajándékok, menyasszonytánc és még sorolhatnám…).

A szertartás és a buli lebonyolításán kívül rengeteg kapcsolatra tettem szert a legjobb szolgáltatók megtalálásában. Kiterjedt kapcsolatrendszeremnek és korábbi munkáimnak, de leginkább a tapasztalataimnak hála igazán jó szívvel tudok ajánlani a kívánságaitoknak megfelelően kitűnő esküvői helyszíneket, remek zenekarokat, interaktív DJ-t, tehetséges videósokat, és további szolgáltatókat. Ennek révén segítségetekre leszek az esküvő szervezésében is, mert a vendégvárástól a menyecsketánc végéig terjedő saját közreműködésemen kívül sok más tevékenységben hasznosíthatom a tapasztalataimat az esküvő előkészítésében.

Mi a ceremóniamester és a vőfély közötti különbség?

Nem belebonyolódva abba, amit egy professzionális ceremóniamester vagy vőfély végez, a különbség lényege abban jelenik meg, hogy míg a vőfély feltűnő ruhába beöltözve, és a sokak által megszokott versekkel, időnként harsányan igyekszik feldobni a mulatságot, addig a ceremóniamester a jelenkori igények szerint, elegánsan, sokszor rengeteg előkészítéssel mozdítja elő a buli gördülékenységét, gondoskodik a jó hangulatról, és foglalkozik azzal is, hogy soha ne unatkozzanak a vendégek Veszprém Csererdőn.

Rejtett, mégis fontos dolog lehet, hogy profi ceremóniamesterként segítem a felszolgálók feladatait: értesítem őket, ha kell pótolni bármit is a vendégek legnagyobb megelégedésére, illetve jelzem a személyzetnek, ha további terítékekre lenne esetleg szükség. Szólok a zenekarnak, ha pl. túl hangos a zene, illetve ha lendületesebb dalokra lenne szükség, esetleg ha túl hosszú egy-egy táncos blokk, és fáradni kezdenek a társaság tagjai.

A legjobb ceremóniamester feladatai és sajátosságai:

  • minden percben meg tud jelenni, ahol segítenie kell valamit
  • félig-meddig barátjaiként kezeli az ifjú párt, akik bizalommal támaszkodhatnak rá, és minden körülmények között bízhatnak benne
  • folyamatosan a tőle telhető maximumot próbálja teljesíteni professzionális szempontból és emberileg éppúgy
  • jó hangulatot teremt
  • az esküvő lelkes házigazdája
  • tapasztalatainak köszönhetően ha úgy hozza a sors, esküvői villámhárítóvá tud átalakulni
  • odafigyel az ifjú párra, és gondosan előkészül az esküvőre
  • a közösen megtartott egyeztetést követően tartja magát az eltervezett dolgokhoz (illetve csak egyeztetve tér el attól szükség esetén), fejből tudja az ütemtervet
  • megjelenésében tökéletesen illeszkedik az esküvő stílusához
  • intelligens a humora
  • van benne valami saját stílus, aminek köszönhetően hozzáadott értéket tud képviselni a rendezvényen
  • nem esik kétségbe nem várt helyzetekben
  • pontosan érzékeli a helyes arányt a tartalmas, illetve a “túlszervezett”, betartandó napirendi pontokkal túlzsúfolt mulatság között
  • idejekorán érzékeli a komplikált szituációkat, és egyúttal megoldást is javasol
  • nem dolgozik rejtett költségekkel, a kezdetektől fogva transzparens módon nyilatkozik a ceremóniamesteri költségek kapcsán
  • saját maga tevékenykedik a bulin, és nem valamelyik emberét közvetíti maga helyett
  • az esküvőtök teljes sikerének biztosítéka!

ceremóniamester dolga Veszprém Csererdő Miért pont mellettem tegyétek le a voksotokat? Nem szükséges ennek mindenféleképpen így történnie. Olyan Veszprém Csererdői ceremóniamestert válasszatok, aki nektek szimpatikus, és minden igényeteknek megfelel, hiszen nem pusztán egy szolgáltató lesz a sok közül, de sok esetben az esküvő végére voltaképpen a barátotokká is fogadjátok egymást. A sok-sok évre visszanyúló vendéglátós múltam nagyban hozzájárul esküvőtök sikeréhez, mivel a legapróbb részletek sem maradhatnak figyelmen kívül, és ezáltal nagy biztonsággal irányítom az esküvőtöket. Állandó kérdés, hogy ki a valóban kiváló ceremóniamester. Véleményem szerint az az igazán jó ceremóniamester, akit ti választotok ki a személyes egyeztetés után, mert ő lesz az, akiben megbíztok, és mentesít benneteket sok-sok teendőtől a nagy napotokon.

Ceremóniamester munkadíjak

Az esküvő ma már milliós nagyságrendű “projekt”, így egyáltalán nem elhanyagolható szempont, hogy milyen szolgáltatást kaptok cserébe. Véleményem szerint a megbeszélés során tökéletesen ki kell derülnie, hogy mit tartalmaz a vállalási ár. Saját üzletemet is rontom ezzel, de fogadjátok meg, hogy egy esküvő miatt nem észszerű dolog hitelt felvenni. Ezen túlmenően a munkadíj mindig csak a nyújtott szolgáltatás színvonalával együtt értékelhető, ebből kifolyólag nem célszerű az esküvői ceremóniamester árakat önmagukban összehasonlítani például táblázatos formában. Minden esküvő más és más, ebből eredően egyénre kiszámolt árajánlatot adok a pároknak, ami részletekbe menően lefedi a teendőimet, valamint a felmerülő árakat. Ceremóniamester mellé kell-e esküvőszervező? Tekintve, hogy a ceremóniamester eleve részt vesz a szervezésben, eddigi tapasztalataim alapján azt látom, hogy egy kiváló ceremóniamesternek minimum annyit kell a vendégekkel foglalkoznia az esküvőn, mint amennyi energiát a kevésbé látható szervezésbe fektet. Jóllehet a tapasztalat azt mutatja, hogy az esküvőszervezőnek a rendezvény előtt van inkább dolga, míg a ceremóniamester magától értetődően különösen az esküvő napján tesz meg mindent az esküvő tökéletessége érdekében, személyesen azt tartom, hogy legalább annyi felelőssége van a ceremóniamesternek, mint az esküvőszervezőnek. Ebből következően saját tapasztalataim alapján a ceremóniamester lehet éppen az esküvő szervezője is, aki az esküvőn ceremóniamesteri szerepének is eleget tesz. Ilyenformán az esküvőszervező bármikor elérhető! legjobb ceremóniamester esküvőre Veszprém Csererdő Ha olyan mulatságot szeretnétek szervezni, amelyre nem kizárólag ti, hanem a násznép tagjai is hosszú ideig emlékezetes élményként gondolnak vissza, valamint feltett szándékotok, hogy az esküvőtök nem csak egy lesz a sok közül, akkor jelentkezzetek bizalommal a +36 30 839 9794 számon, vagy írjátok meg a Veszprém Csererdői ceremóniamesterrel kapcsolatos ötleteiteket a “Kapcsolat” pontban elhelyezett űrlap segítségével, illetve a jakusmate.cm@gmail.com e-mail címre.

A bejegyzés trackback címe:

https://ceremoniamesterveszprem.blog.hu/api/trackback/id/tr2214785594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása