Esküvői ceremóniamester Veszprém

Esküvői ceremóniamester Veszprém

Megbízható ceremóniamester Bagolyvár Fogadó Zirc

2019. szeptember 18. - Jakus Máté

Megbízható ceremóniamester Bagolyvár Fogadó Zirc

Bagolyvár Fogadó Zirci ceremóniamester emlékezetesen varázslatos ünnepléssé varázsolja az esküvőtöket, amit nem csupán a pároddal, hanem az egész násznéppel közösen fogtok átélni, és élvezitek majd az elejétől a végéig.

Mi miatt jó egy esküvői ceremóniamester?

Véleményem szerint a jó ceremóniamester attól lesz tökéletes választás, hogy pontosan érzi azt, hogyan lehet feldobni, illetve fenntartani a jó hangulatot úgy, hogy ne legyen monoton a buli, és amennyiben a szituáció úgy kívánja, hajlandó eltérni az előre eltervezett programtól. Úgy képes menedzselni és lebonyolítani a lagzit, hogy ne váljon főszereplővé. Szükség esetén beszél az ifjú párral, és kézben tartja az esküvőtök menetét, a korábban egyeztetett ütemterv mintájára.

Kell egy remek érzék ahhoz, hogy hogyan tudtok többnyire egymással foglalkozni úgy, hogy a lakodalom rendezési feladatait elkötelezett, jópofa, elegáns módon leveszi a vállatokról egy rátermett ember.

különbség a vőfély és a ceremóniamester között Bagolyvár Fogadó Zirc

A professzionális ceremóniamester nem pusztán lovagias a meghívottakkal, hanem készséges is, szinte mindig megérzi, és tisztában van vele, hogy minek van ott az ideje, mikor okosabb egy előre eltervezett programponton módosítani, mert nincsenek ráhangolódva a résztvevők, mennyire kell megmelegíteni egy ételt, hogy a lehető legízletesebb legyen, és mikor kell esetleg megkurtítani a pohárköszöntőket, hogy ne váljanak vontatottá a násznép számára.

Megbízatásom célja, hogy minden a legjobban sikerüljön, és a mulatság végén azt érezzétek, hogy ez volt idáig életetek legszebb élménye!

Előzetesen szeretnék megbeszélni veletek egy időpontot, hogy megismerkedhessünk, és töviről hegyire beavassatok a terveitekbe. Kialakítunk egy kitűzött tervet, illetve forgatókönyvet (a teljesség igénye nélkül: bevonulás, szertartások, vacsora esküvői forgatókönyve és még sorolhatnám…).

Az esküvő és a lakodalom lebonyolításán túl sokéves tapasztalatom van a számotokra megfelelő szolgáltatók megtalálásában. Kiterjedt kapcsolatrendszeremnek és ismeretségeimnek, és főleg a tapasztalataimnak köszönhetően őszintén tudok ajánlani az elvárásaitoknak megfelelően kiváló esküvői helyszíneket, önfeledten játszó zenekarokat, interaktív DJ-t, ügyes videósokat, illetve esetleg még hiányzó szolgáltatókat. Ilyen módon segédkezni tudok nektek az esküvő szervezésében is, ugyanis a vendégvárástól a menyecsketánc végéig terjedő saját közreműködésemen kívül számos egyéb tevékenységben hasznosíthatom a tapasztalataimat az esküvő előkészítésében.

Mi a ceremóniamester és a vőfély közötti különbség?

Nem belebonyolódva abba, amit egy professzionális ceremóniamester vagy vőfély végez, a különbség röviden, tömören abban lelhető fel, hogy míg a vőfély díszes ruhába beöltözve, és a mindenki által megszokott rigmusokkal, olykor feltűnően próbál jó hangulatot teremteni, addig a ceremóniamester a modernebb kívánalmak szerint, ízlésesen felöltözve, esetenként temérdek háttérmunkával szervezi meg a lagzi gördülékenységét, odafigyel a vidám légkörre, és gondot fordít a vendégek felhőtlen szórakoztatásáról.

Észrevétlen, ugyanakkor lényeges lehet, hogy profi ceremóniamesterként segítem a felszolgálók feladatait: tudatom velük, hogy mikor kell pótolni bármit is a vendégek legnagyobb megelégedésére, illetve jelzem a személyzetnek, ha további terítékekre lenne esetleg szükség. Intek a zenekarnak, ha pl. túl halk a zene, illetve ha frissebb zenékre lenne szükség, netalán túl hosszú egy-egy táncos rész, és fásulni kezdenek a társaság tagjai.

A rutinos ceremóniamester feladatai és jellemzői:

  • akármelyik pillanatban ott van, ahol szükség van rá
  • majdhogynem barátjaiként kezeli a házasulandó párt, akik stabilan számíthatnak rá, és okvetlenül bízhatnak benne
  • minden esetben a legjobbját igyekszik nyújtani professzionális szempontból és emberi oldalról is
  • jó hangulatot teremt
  • az esküvő örökmozgó műsorvezetője
  • tapasztalatainak köszönhetően ha úgy hozza a sors, esküvői “védőhálóvá” tud átalakulni
  • tevékenységének fókuszában a házasulandók állnak, és alaposan felkészül az eseményre
  • a közösen megtartott megbeszélést követően tartja magát az eltervezett dolgokhoz (illetve csak egyeztetve tér el attól szükség esetén), kívülről tudja az ütemtervet
  • illik a stílusa az esküvő stílusához
  • intelligens a humora
  • van benne valami saját stílus, aminek köszönhetően hozzá tud tenni az esküvőhöz
  • feltalálja magát nem várt szituációkban
  • jól érzi a helyes arányt a még szórakoztató, valamint a “túlszervezett”, kötelező ütemterv pontokkal túlzsúfolt buli között
  • időben észleli a nehéz szituációkat, és egyszersmind megoldást is ajánl
  • nem dolgozik utólag felszámított költségekkel, a kezdetektől fogva egyszerű módon beszél a ceremóniamesteri munkadíj kapcsán
  • ő jelenik meg az esküvőn, és nem valamelyik munkatársát közvetíti maga helyett
  • az esküvőtök biztos sikerének garanciája!

ceremóniamester díja Bagolyvár Fogadó Zirc Miért éppen engem válasszatok? Nem feltétlenül kell ennek így lennie. Olyan Bagolyvár Fogadó Zirci ceremóniamestert válasszatok, aki számotokra szimpatikus, és minden követelményeteknek megfelel, mert ő nem pusztán egy szolgáltató lesz a sok között, de sok esetben a nagy nap befejeztével már a barátotokká is fogadjátok egymást. A több mint egy évtizedes rendezvényszervező múltam nagyban elősegíti a nagy nap sikerességét, a jelentéktelennek tűnő részletek sem maradhatnak figyelmen kívül, és ezáltal nagy biztonsággal vezénylem le az esküvőtöket. Sokszor megfogalmazott téma, hogy ki a csakugyan jó ceremóniamester. Eddigi tapasztalataim alapján az a tényleg jó ceremóniamester, akit ti felkértek a személyes megbeszélés után, ugyanis ő lesz az, akibe a bizalmatokat helyezitek, és megóv titeket sok aggódástól a nagy napotokon.

Ceremóniamester árak

Az esküvő manapság milliós nagyságrendű rendezvény, így egyáltalán nem mellékes, hogy az ember mit kap a pénzéért. Eddigi tapasztalataim alapján a megbeszélés során világosan meg kell tudnotok, hogy milyen tételeket tartalmaz a munkadíj. Magam ellen beszélek, de fogadjátok meg, hogy egy esküvő miatt nem bölcs dolog hitelt felvenni. Ezen túlmenően az ár kizárólag a kapott szolgáltatás színvonalával együtt értékelhető, tehát nem érdemes az esküvői ceremóniamester árakat önmagukban összehasonlítani például táblázatos formában. Nincs két egyforma esküvő, tehát egyénre kiszámolt árajánlatot készítek, és küldök a pároknak, ami tételesen magában foglalja a feladataimat, illetve a költségeket. Ceremóniamester mellé szükséges-e még esküvőszervező is? Tekintve, hogy a ceremóniamester kiveszi a részét az esküvő szervezéséből, eddigi tapasztalataim alapján azt látom, hogy egy minőségi ceremóniamesternek minimum annyit kell a násznéppel foglalkoznia az esküvőn, mint amennyi energiát a kevésbé látható szervezésbe fektet. Habár az eddigiek alapján állíthatom, hogy az esküvőszervezőnek az esküvő előtt van inkább dolga, míg a ceremóniamester értelemszerűen főleg az esküvő napján adja tudása legjavát az esküvő tökéletessége érdekében, személyesen azt tartom, hogy legalább annyi felelőssége van a ceremóniamesternek, mint az esküvőszervezőnek. Ebből kifolyólag személyes tapasztalataim alapján a ceremóniamester vállalhatja éppen az esküvőszervezői feladatok ellátását is, plusz a nagy napon ceremóniamesteri feladatait is ellátja. Ennek köszönhetően az esküvőszervező egész idő alatt rendelkezésre áll! legjobb ceremóniamester esküvőre Bagolyvár Fogadó Zirc A weblapomra gyakran az alábbi keresésekkel érkeznek a párok:

  • ceremóniamester feladata
  • lakodalom ceremóniamester Bagolyvár Fogadó Zirc
  • ceremóniamester műsorvezető Bagolyvár Fogadó Zirc
  • esküvő forgatókönyve
  • esküvői program menete
  • esküvői pohárköszöntő tanú
  • pohárköszöntő vicces Bagolyvár Fogadó Zirc
  • esküvő ültetési rend főasztal Bagolyvár Fogadó Zirc
  • Bagolyvár Fogadó Zirc

Amennyiben olyan mulatságot szeretnétek szervezni, amire nem csak ti, hanem a rendezvény résztvevői is sokáig felejthetetlen élményként gondolnak vissza, illetve feltett szándékotok, hogy az esküvőtök nem csak egy lesz a sok közül, akkor hívjatok bátran a +36 30 839 9794 számon, vagy küldjétek el a Bagolyvár Fogadó Zirci ceremóniamesterrel kapcsolatos ötleteiteket a “Kapcsolat” menüben elhelyezett kérdőív kitöltésével, vagy közvetlenül a jakusmate.cm@gmail.com e-mail címre.

A bejegyzés trackback címe:

https://ceremoniamesterveszprem.blog.hu/api/trackback/id/tr7015068858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása