Esküvői ceremóniamester Veszprém

Esküvői ceremóniamester Veszprém

Hivatásos ceremóniamester Gyulafirátot

2019. március 21. - Jakus Máté

Hivatásos ceremóniamester Gyulafirátot

Gyulafirátoti ceremóniamester maradandóan csodálatos eseménnyé varázsolja az esküvőtöket, amit nem csak a kedveseddel, de az egész meghívott vendégsereggel együtt fogtok megélni, és élvezitek majd minden egyes pillanatát.

Mitől jó egy esküvői ceremóniamester?

Véleményem szerint a jó ceremóniamester abban tűnik ki, hogy jól tudja, hogyan tudja jókedvre deríteni az embereket oly módon, hogy ne váljon sablonossá a buli, és ha a szituáció úgy kívánja, kész rugalmasan változtatni az eltervezett dolgokon. Úgy tudja koordinálni és lebonyolítani az esküvőt, hogy ne ő legyen a középpontban. Folyamatosan beszél a szolgáltatókkal, és magabiztosan irányítja az esküvőtök menetét, az előzetesen véglegesített forgatókönyv szerint.

Kell egy remek érzék ahhoz, hogy miként tud az ifjú pár többnyire egymással foglalkozni úgy, hogy a mulatság lebonyolítási teendőit elkötelezett, mulattató, trendi módon leveszi a vállatokról egy arra alkalmas személy.

különbség a vőfély és a ceremóniamester között Gyulafirátot

A rátermett ceremóniamester nem egyszerűen udvarias a résztvevőkkel, hanem készséges is, szinte mindig észreveszi, és tisztában van vele, hogy mihez tökéletes a mulatság adott időpontja, mikor tanácsosabb akár kihagyni egy napirendi pontot, mert nem vevők rá a résztvevők, milyen forrón kell kihozni a vacsoránál a levest, hogy a lehető legízletesebb legyen, és mikor kell esetleg megkurtítani a beszédeket, hogy ne váljanak vontatottá a vendégek számára.

Hivatásom, hogy minden a lehető legtökéletesebben történjen, és a nagy nap végeztével elmondhassátok, hogy ez volt mostanáig életetek legmaradandóbb élménye!

Esküvő előtt szeretnék kitűzni egy megbeszélést egy arra alkalmas időpontban, hogy megismerjük egymást, és töviről hegyire meséljetek az elképzeléseitekről. Felállítunk egy kitűzött programtervet, valamint forgatókönyvet (például: zenék, szertartások, menyasszonytánc és még sorolhatnám…).

Az esküvő és a mulatság lebonyolításán kívül rengeteg kapcsolatra tettem szert a legjobb szolgáltatók felkutatásában. Számtalan kapcsolatomnak és ismeretségeimnek, illetve különösképpen a tapasztalataimnak köszönhetően őszintén tudok ajánlani az elvárásaitoknak megfelelően meghitt esküvői helyszíneket, önfeledten játszó zenekarokat, minden igényt kielégítő lemezlovast, ügyes videósokat, illetve esetleg még hiányzó szolgáltatókat. Ennek köszönhetően segítségetekre leszek az esküvő megrendezésében is, hiszen a vendégvárástól a menyecsketánc végéig terjedő saját közreműködésemen túlmenően sok más tennivalóban hasznosíthatom a tapasztalataimat az esküvő előkészítésében.

Mi a ceremóniamester és a vőfély közötti különbség?

Nem részletesen kitérve arra a rengeteg feladatra, amit egy professzionális ceremóniamester vagy vőfély végez, a különbség lényege abban lelhető fel, hogy míg a vőfély feltűnő ruhába beöltözve, és a mindenki által megszokott versekkel, időnként figyelemfelkeltő módon törekszik jó hangulatot teremteni, addig a ceremóniamester a jelenkori elvárásoknak megfelelően, elegánsan, sok megbízásnál sok-sok előkészítéssel segíti elő a buli gördülékenységét, gondoskodik a jó hangulatról, és gondot fordít a vendégek felhőtlen szórakoztatásáról.

Rejtett, mégis a gördülékenység szempontjából meghatározó jelentőségű lehet, hogy professzionális ceremóniamesterként támogatom a felszolgálók teendőit: tudatom velük, hogy mikor kell pótolni bármit is a vendégek legnagyobb megelégedésére, illetve értesítem a személyzetet, ha plusz terítékre van szükség. Jelzem a zenekarnak, ha pl. túl halk a zene, illetve ha frissebb dalokra lenne szükség, esetleg ha túl hosszú egy-egy táncos blokk, és fásulni látszanak a meghívottak.

A rutinos ceremóniamester feladatai és ismertetőjegyei:

  • bármely percben ott van, ahol segítenie kell valamit
  • félig-meddig barátjainak tekinti a házasulandó párt, akik stabilan számíthatnak rá, és okvetlenül bízhatnak benne
  • mindig a tőle telhető maximumot igyekszik nyújtani szakmailag és emberi oldalról éppúgy
  • jó hangulatot teremt
  • az esküvő örökmozgó műsorvezetője
  • tapasztalatainak köszönhetően ha kell, esküvői “védőhálóvá” tud válni
  • tevékenységének fókuszában a házasulandók állnak, és alaposan felkészül az esküvőre
  • a személyes egyeztetést követően tartja magát az eltervezett dolgokhoz (illetve csak egyeztetve tér el attól szükség esetén), betéve tudja a forgatókönyvet
  • külsejében remekül passzol az esküvő stílusához
  • szellemes a humora
  • van benne valami saját stílus, aminek köszönhetően hozzáadott értéket tud képviselni a rendezvényen
  • feltalálja magát meglepetésszerű helyzetekben
  • pontosan veszi észre az egyensúlyt a tartalmas, illetve az agyonszervezett, követendő ütemterv pontokkal túlzsúfolt esküvő között
  • idejében megérzi a nehéz helyzeteket, és ezzel egyidőben megoldást is kínál
  • nem manipulál rejtett munkadíj tételekkel, a kezdetektől fogva átlátható módon kommunikál a ceremóniamesteri árak kapcsán
  • saját maga működik közre a rendezvényen, és nem valamelyik munkatársát küldi
  • az esküvőtök biztos sikerének záloga!

ceremóniamester műsorvezető Gyulafirátot Miért pont engem válasszatok? Nem szükséges ennek mindenféleképpen így történnie. Olyan Gyulafirátoti ceremóniamestert válasszatok, aki nektek szimpatikus, valamennyi követelményeteknek megfelel, mivel nem csupán egy szolgáltató lesz a sok között, de sok esetben az esküvő befejeztével már a barátotokká is válik. A sok-sok évre visszanyúló vendéglátós múltam nagyban elősegíti a nagy nap sikerességét, a jelentéktelennek tűnő részletek sem maradhatnak figyelmen kívül, és ezáltal magabiztosan irányítom a nagy napotokat. Visszatérő téma, hogy ki az igazán kitűnő ceremóniamester. Véleményem szerint az a valóban jó ceremóniamester, akit ti választotok ki a személyes megbeszélés után, mert ő lesz az, akiben megbíztok, és leveszi a vállatokról a terhet az esküvőtökön.

Ceremóniamester munkadíjak

Az esküvő ma már milliós nagyságrendű rendezvény, így egyáltalán nem mindegy, hogy milyen szolgáltatást kaptok cserébe. Meglátásom szerint a személyes egyeztetés során félreérthetetlen módon meg kell tudnotok, hogy milyen tevékenységeket ölel fel a díj. Saját üzletemet is rontom ezzel, de jótanácsom az, hogy a saját esküvőtök szervezése miatt sem észszerű dolog a lehetőségeken túlmutató költségekbe bocsátkozni. Mindamellett a munkadíj csakis a nyújtott szolgáltatás minőségével együtt értékelhető, ezért semmi értelme az esküvői ceremóniamester árakat egymással összehasonlítani például táblázatos formában. Az esküvők nagyon eltérőek, tehát személyre szabott árajánlatot készítek, és küldök számotokra, ami részletekbe menően felöleli a teendőimet, valamint a felmerülő árakat. Ceremóniamester mellett szükséges-e még esküvőszervező is? Mivel a ceremóniamester kiveszi a részét az esküvő szervezéséből, az a véleményem, hogy egy jó ceremóniamesternek legalább annyit kell a násznéppel foglalkoznia a nagy napon, mint amennyit a háttérmunkával. Bár a tapasztalat azt mutatja, hogy az esküvőszervezőnek a rendezvény előtt van több feladata, míg a ceremóniamester magától értetődően legfőképp az esküvő napján tesz meg mindent az esküvő sikeréért, személyesen azt gondolom, hogy legalább annyi dolga van a ceremóniamesternek, mint az esküvőszervezőnek. Ebből adódóan saját tapasztalataim alapján a ceremóniamester vállalhatja éppen az esküvőszervezői feladatok ellátását is, plusz az esküvőn ceremóniamesteri teendőit is elvégzi. Ilyenformán az esküvőszervező bármikor elérhető! ceremóniamester jelentése Gyulafirátot Amennyiben olyan esküvőt szeretnétek, amelyre nem pusztán ti, de a vendégeitek is hosszú ideig emlékezetes élményként gondolnak vissza, valamint feltett szándékotok, hogy az esküvőtök nem csak egy lesz a sok közül, akkor várom hívásotokat a +36 30 839 9794 számon, vagy küldjétek el a Gyulafirátoti ceremóniamesterrel kapcsolatos terveiteket a “Kapcsolat” menüpontban található űrlap segítségével, illetve a jakusmate.cm@gmail.com e-mail címre.

A bejegyzés trackback címe:

https://ceremoniamesterveszprem.blog.hu/api/trackback/id/tr3814707056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása