Esküvői ceremóniamester Veszprém

Esküvői ceremóniamester Veszprém

Profi ceremóniamester Aquilo Hotel Panoráma Tihany

2019. szeptember 16. - Jakus Máté

Profi ceremóniamester Aquilo Hotel Panoráma Tihany

Aquilo Hotel Panoráma Tihanyi ceremóniamester feledhetetlenül csodálatos rendezvénnyé varázsolja az esküvőtöket, amit nem pusztán a pároddal, hanem a teljes násznéppel közösen fogtok megélni, és élvezitek majd az elejétől a végéig.

Mi miatt profi egy esküvői ceremóniamester?

Szerintem az ideális ceremóniamester abban tűnik ki, hogy remek érzéke van ahhoz, hogy miképpen lehet jókedvre deríteni az embereket oly módon, hogy ne váljon unalmassá az esküvőtök, és ha a helyzet úgy kívánja, kész rugalmasan változtatni az eltervezett dolgokon. Úgy képes menedzselni és szervezni az esküvőt, hogy ne ő legyen a középpontban. Amikor szükséges kommunikál az ifjú párral, és magabiztosan irányítja az esküvőtök menetét, az előre megbeszélt forgatókönyv szerint.

Szükséges egyfajta rátermettség ahhoz, hogy miképpen tudtok többnyire egymásra figyelni úgy, hogy a nagy nap szervezési részét megbízható, mulattató, trendi módon leveszi a vállatokról egy arra alkalmas fickó.

különbség a vőfély és a ceremóniamester között Aquilo Hotel Panoráma Tihany

A rátermett ceremóniamester nem egyszerűen lovagias a vendégekkel, hanem figyelmes is, valamint észreveszi, és tisztában van vele, hogy minek van ott az ideje, mikor tanácsosabb egy előre eltervezett programponton módosítani, mert nincsenek ráhangolódva a résztvevők, milyen forrón kell kihozni a vacsoránál a levest, hogy az a legzamatosabb legyen, és mikor kell esetleg lefaragni a pohárköszöntőket, hogy ne laposodjanak el a meghívottak számára.

Megbízatásom célja, hogy minden a legfeledhetetlenebb módon történjen, és az esküvő végén elmondhassátok, hogy ez volt eddigi életetek legcsodálatosabb eseménye!

Előzetesen szeretnék veletek találkozni, hogy megismerjük egymást, és töviről hegyire beavassatok a terveitekbe. Felállítunk egy elsődleges ütemtervet, illetve forgatókönyvet (például: zenék, szertartások, torta és még sorolhatnám…).

A szertartás és a buli lebonyolításán túl támogatni tudlak benneteket a számotokra megfelelő szolgáltatók megtalálásában. Számtalan kapcsolatomnak és ismeretségeimnek, és főleg a tapasztalataimnak köszönhetően igazán jó szívvel tudok javasolni az igényeiteknek megfelelően hangulatos esküvői helyszíneket, fergeteges zenekarokat, minden igényt kielégítő lemezlovast, ügyes fotósokat, és további szolgáltatókat. Ennek köszönhetően segédkezni tudok nektek az esküvő szervezésében is, ugyanis a vendégvárástól a menyecsketánc végéig tartó tisztemen kívül megannyi további teendőben hasznosíthatom a tapasztalataimat az esküvő előkészítésében.

Mi a ceremóniamester és a vőfély közötti különbség?

Nem akarom itt bő lére ereszteni, amit egy kiváló ceremóniamester vagy vőfély végez, a különbség lényege abban mutatkozik meg, hogy míg a vőfély díszes ruhába beöltözve, és a sokak által ismert versekkel, időnként figyelemfelkeltő módon igyekszik feldobni a mulatságot, addig a ceremóniamester inkább a mai igények szerint, trendi módon, sokszor rengeteg háttérmunkával támogatja a buli problémamentességét, gondoskodik a jó hangulatról, és foglalkozik azzal is, hogy soha ne unatkozzanak a vendégek.

Rejtett, ugyanakkor lényeges lehet, hogy profi ceremóniamesterként segítem a felszolgálók munkáját: jelzem nekik, ha jöhetnek a fogásokkal, illetve tájékoztatom a személyzetet, ha további terítékekre van szükség. Jelzem a zenekarnak, ha pl. túl hangos a zene, illetve ha lendületesebb dalokra lenne szükség, netalán túl hosszú egy-egy táncos blokk, és fásulni kezdenek a társaság tagjai.

A gyakorlott ceremóniamester feladatai és ismertetőjegyei:

  • bármely pillanatban ott van, ahol segítenie kell valamit
  • jóformán barátjaiként kezeli a házasulandó párt, akik stabilan támaszkodhatnak rá, és minden körülmények között bízhatnak benne
  • folyamatosan a legjobbját próbálja produkálni professzionális szempontból és emberi oldalról is
  • megnyerő stílusú
  • az esküvő energikus házigazdája
  • tapasztalatainak köszönhetően ha úgy hozza a sors, esküvői villámhárítóvá tud átalakulni
  • tevékenységének fókuszában a házasulandók állnak, és alaposan felkészül az eseményre
  • a személyes egyeztetést követően tartja magát az eltervezett dolgokhoz (illetve csak egyeztetve tér el attól szükség esetén), kívülről tudja a forgatókönyvet
  • megjelenésében tökéletesen illeszkedik az esküvő stílusához
  • szellemes a humora
  • van benne valami plusz, ami miatt hozzá tud tenni az esküvőhöz
  • nem esik kétségbe meglepő szituációkban
  • jól érzi az egyensúlyt a tartalmas, illetve a “túlszervezett”, betartandó napirendi pontokkal teletűzdelt mulatság között
  • időben észleli a komplikált szituációkat, és egyszersmind megoldást is javasol
  • nem trükközik utólag felszámított költségekkel, a kezdetektől fogva átlátható módon kommunikál a ceremóniamesteri munkadíj kapcsán
  • ő tevékenykedik a bulin, és nem az egyik emberét küldi
  • az esküvőtök biztos sikerének biztosítéka!

ceremóniamester díja Aquilo Hotel Panoráma Tihany Miért éppen mellettem tegyétek le a voksotokat? Nem feltétlenül kell ennek mindenféleképpen így történnie. Olyan Aquilo Hotel Panoráma Tihanyi ceremóniamestert válasszatok, aki nektek rokonszenves, és minden igényeteknek megfelel, mert ő nem csak egy szolgáltató lesz a többi között, hanem a nagy nap végére már a barátotokká is válik. A több mint egy évtizedes rendezvényszervező múltam jelentős mértékben elősegíti a nagy nap sikerességét, mivel a legapróbb részletek sem kerülhetik el a figyelmem, és ezáltal nagy biztonsággal koordinálom a nagy napotokat. Visszatérő kérdés, hogy ki az egyértelműen jó ceremóniamester. Szerintem az az igazán jó ceremóniamester, akit ti választotok ki a személyes megbeszélés után, ugyanis ő lesz az, akiben megbíztok, és megóv titeket sok aggódástól az esküvőtökön.

Ceremóniamester díjak

Az esküvő ma már milliós nagyságrendű “projekt”, és egyáltalán nem mindegy, hogy milyen szolgáltatást kaptok cserébe. Szerintem a megbeszélés során világosan meg kell tudnotok, hogy milyen feladatokat foglal magában a vállalási ár. Saját üzletemet is rontom ezzel, de jótanácsom az, hogy a saját esküvőtök szervezése miatt sem észszerű dolog a lehetőségeken túlmutató költségekbe bocsátkozni. Mindamellett a munkadíj kizárólag a kapott szolgáltatás minőségével együtt mond valamit, ezért nem érdemes az esküvői ceremóniamester árakat önmagukban összehasonlítani például egy Excel táblázatban. Az esküvők nagyon eltérőek, éppen ezért személyre szabott árajánlatot készítek, és küldök nektek, ami részletesen lefedi a közreműködésem elemeit, valamint a felmerülő árakat. Ceremóniamester mellett kell-e esküvőszervező? Mivel a ceremóniamester kiveszi a részét az esküvő szervezéséből, azt gondolom, hogy egy profi ceremóniamesternek minimum annyit kell a vendégekkel foglalkoznia a nagy napon, mint amennyi energiát a kevésbé látható szervezésbe fektet. Noha egyértelmű, hogy az esküvőszervezőnek az esküvő előtt van inkább teendője, míg a ceremóniamester vitathatatlanul különösen az esküvő napján tesz meg mindent az esküvő tökéletessége érdekében, én úgy gondolom, hogy legalább annyi feladata van a ceremóniamesternek, mint az esküvőszervezőnek. Ebből kifolyólag saját tapasztalataim alapján a ceremóniamester vállalhatja éppen az esküvőszervezői feladatok ellátását is, plusz az esküvőn ceremóniamesteri teendőit is elvégzi. Ennek köszönhetően az esküvőszervező szüntelenül készenlétben van! ceremóniamester műsorvezető Aquilo Hotel Panoráma Tihany A weboldalamat pl. az alábbiak miatt keresik fel az érdeklődők:

  • ceremóniamester ajánló Aquilo Hotel Panoráma Tihany
  • ceremóniamester kereső
  • ceremóniamester vőfély különbség
  • esküvő menete lépésről lépésre
  • esküvői lagzi menete Aquilo Hotel Panoráma Tihany
  • pohárköszöntő esküvőre örömanya Aquilo Hotel Panoráma Tihany
  • násznagy pohárköszöntő
  • esküvő ültetési rend főasztal Aquilo Hotel Panoráma Tihany
  • nagy nap lebonyolítása

Amennyiben olyan mulatságot szeretnétek szervezni, amelyre nem pusztán saját magatok, de a vendégeitek is hosszú ideig örök élményként gondolnak vissza, illetve feltett szándékotok, hogy az esküvőtök nem pusztán egy lesz a sok közül, akkor várom hívásotokat a +36 30 839 9794 számon, vagy küldjétek el a Aquilo Hotel Panoráma Tihanyi ceremóniamesterrel kapcsolatos elképzeléseiteket a “Kapcsolat” menüben található kérdőív kitöltésével, illetve a jakusmate.cm@gmail.com e-mail címre.

A bejegyzés trackback címe:

https://ceremoniamesterveszprem.blog.hu/api/trackback/id/tr1515068850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása