Esküvői ceremóniamester Veszprém

Esküvői ceremóniamester Veszprém

Hivatásos ceremóniamester Eplény

2019. június 25. - Jakus Máté

Hivatásos ceremóniamester Eplény

Eplényi ceremóniamester emlékezetesen álomszép rendezvénnyé varázsolja az esküvőtöket, amit nem pusztán a pároddal, de az egész meghívott vendégsereggel közösen fogtok átélni, és élvezitek majd minden egyes pillanatát.

Mitől jó egy esküvői ceremóniamester?

Véleményem szerint a tehetséges ceremóniamester attól lesz tökéletes választás, hogy remek érzéke van ahhoz, hogy miképpen tudja feldobni, illetve fenntartani a jó hangulatot úgy, hogy ne legyen szürke esemény az esküvőtök, és ha a szituáció úgy hozza, hajlandó eltérni az előre eltervezett programtól. Úgy képes menedzselni és szervezni a bulit, hogy a háttérben tudjon maradni. Ha igény merül fel kommunikál az ifjú párral, és vezényli az esküvőtök menetét, a korábban egyeztetett forgatókönyv mintájára.

Igényeltetik egy veleszületett képesség ahhoz, hogy hogyan tud az ifjú pár leginkább egymással foglalkozni oly módon, hogy a lakodalom ügyintézési feladatait megbízható, szórakoztató, trendi módon leveszi a vállatokról egy tettre kész ember.

ceremóniamester ajánló Eplény

A rátermett ceremóniamester nem pusztán lovagias a násznéppel, hanem segítőkész is, szinte mindig észreveszi, és tudatában van annak, hogy minek van ott az ideje, mikor tanácsosabb akár kihagyni egy napirendi pontot, mert nincsenek ráhangolódva a meghívottak, mennyire kell megmelegíteni egy ételt, hogy az a legzamatosabb legyen, és mikor kell esetleg megkurtítani a pohárköszöntőket, hogy ne váljanak vontatottá a meghívottak számára.

Megbízatásom célja, hogy minden a lehető legtökéletesebben sikerüljön, és a lagzi végeztével elmondhassátok, hogy ez volt idáig életetek leggyönyörűbb élménye!

Esküvő előtt szeretnék megbeszélni veletek egy időpontot, hogy megismerjük egymást, és töviről hegyire beavassatok a terveitekbe. Kialakítunk egy kitűzött ütemtervet, illetve forgatókönyvet (például: koszorúslányok létszáma, gratuláció, torta stb.…).

Az esküvő és a buli lebonyolításán kívül segíthetek a legalkalmasabb szolgáltatók megtalálásában. Számtalan kapcsolatomnak és korábbi munkáimnak, és mindenekelőtt a tapasztalataimnak köszönhetően igazán jó szívvel tudok említeni az elvárásaitoknak megfelelően meghitt esküvői helyszíneket, önfeledten játszó zenekarokat, minden igényt kielégítő lemezlovast, tehetséges videósokat, illetve esetleg még hiányzó szolgáltatókat. Ennek révén segítségetekre leszek az esküvő megrendezésében is, hiszen a vendégvárástól a menyecsketánc végéig terjedő saját közreműködésemen túlmenően temérdek egyéb tevékenységben hasznosíthatom a tapasztalataimat az esküvő előkészítésében.

Mi a ceremóniamester és a vőfély közötti különbség?

Nem akarom itt bő lére ereszteni, amit egy remek ceremóniamester vagy vőfély végez, a különbség röviden, tömören abban jelenik meg, hogy míg a vőfély díszes ruhába beöltözve, és a sokak által megszokott versekkel, néha figyelemfelkeltő módon törekszik jó hangulatot teremteni, addig a ceremóniamester a modernebb igények szerint, ízlésesen felöltözve, esetenként temérdek háttérmunkával támogatja a lagzi zökkenőmentességét, odafigyel a vidám légkörre, és gondot fordít a vendégek felhőtlen szórakoztatásáról.

Rejtett, ennek ellenére fontos dolog lehet, hogy profi ceremóniamesterként támogatom a felszolgálók feladatait: értesítem őket, hogy mikor hiányzik valami az asztalról, illetve értesítem a személyzetet, ha további terítékekre van szükség. Intek a zenekarnak, ha pl. túl halk a zene, illetve ha lendületesebb dalokra lenne szükség, vagy éppen túlságosan elnyúlt egy-egy táncos blokk, és fásulni kezdenek a meghívottak.

A tapasztalt ceremóniamester feladatai és jellegzetességei:

  • akármelyik pillanatban oda tud menni, ahol segítenie kell valamit
  • félig-meddig barátjainak tekinti a házasulandó párt, akik stabilan támaszkodhatnak rá, és feltétlenül bízhatnak benne
  • folyamatosan a tőle telhető maximumot igyekszik nyújtani professzionális szempontból és emberi oldalról éppúgy
  • megnyerő stílusú
  • az esküvő lelkes műsorvezetője
  • tapasztalatainak köszönhetően ha kell, esküvői villámhárítóvá tud válni
  • odafigyel az ifjú párra, és alaposan felkészül az esküvőre
  • a közösen megtartott megbeszélést követően teljes mértékben számítani lehet rá, betéve tudja az ütemtervet
  • megjelenésében tökéletesen illeszkedik az esküvő stílusához
  • szellemes a humora
  • van benne valami plusz, ami miatt hozzá tud tenni az esküvőhöz
  • nem kezd nyugtalankodni meglepő szituációkban
  • jól veszi észre a helyes arányt a tartalmas, illetve a “túlszervezett”, kötelező ütemterv pontokkal túlzsúfolt mulatság között
  • idejekorán érzékeli a problémás helyzeteket, és egyúttal megoldást is ajánl
  • nem manipulál utólag felszámított költségekkel, elejétől fogva transzparens módon beszél a ceremóniamesteri költségek kapcsán
  • személyesen működik közre az esküvőn, és nem valamelyik emberét közvetíti maga helyett
  • az esküvőtök teljes sikerének garanciája!

lakodalmi ceremóniamester Eplény Miért éppen engem válasszatok? Nem feltétlenül kell ennek így lennie. Olyan Eplényi ceremóniamestert válasszatok, aki számotokra szimpatikus, és minden kívánságotoknak megfelel, hiszen nem pusztán egy szolgáltató lesz a többi között, de sok esetben a nagy nap befejeztével tulajdonképpen a barátotokká is fogadjátok egymást. A sok-sok évre visszanyúló rendezvényszervező múltam jelentős mértékben elősegíti a nagy nap sikerességét, a jelentéktelennek tűnő részletek sem maradhatnak figyelmen kívül, és ezáltal magabiztosan vezénylem le a nagy napotokat. Állandó téma, hogy ki az egyértelműen jó ceremóniamester. Véleményem szerint az a tényleg jó ceremóniamester, akit ti választotok ki a személyes találkozások után, tudniillik ő lesz az, akiben megbíztok, és megóv titeket sok aggódástól a nagy napotokon.

Ceremóniamester árak

Az esküvő manapság milliós kiadással járó “projekt”, így egyáltalán nem mellékes, hogy az ember mit kap a pénzéért. Meglátásom szerint a megbeszélés során világosan ki kell derülnie, hogy milyen tételeket foglal magában a munkadíj. Magam ellen beszélek, de fogadjátok meg, hogy a saját esküvőtök szervezése miatt sem bölcs dolog hitelt felvenni. Ezen túlmenően az ár csakis a kapott szolgáltatás színvonalával együtt mond valamit, tehát semmi értelme az esküvői ceremóniamester árakat önmagukban összehasonlítani például táblázatos formában. Nincs két egyforma esküvő, ebből eredően testre szabott árajánlatot adok a pároknak, ami tételesen tartalmazza a teendőimet, valamint a felmerülő árakat. Ceremóniamester mellé szükséges-e még esküvőszervező is? Mivel a ceremóniamester jócskán belefolyik az esküvő megszervezésébe, az a véleményem, hogy egy talpraesett ceremóniamesternek legalább annyit kell a násznéppel foglalkoznia a nagy napon, mint amennyi energiát a kevésbé látható szervezésbe fektet. Jóllehet az eddigiek alapján állíthatom, hogy az esküvőszervezőnek a rendezvény előtt van több feladata, míg a ceremóniamester vitathatatlanul különösen az esküvő napján adja tudása legjavát az esküvő tökéletessége érdekében, személyesen azt tartom, hogy legalább annyi dolga van a ceremóniamesternek, mint az esküvőszervezőnek. Ebből kifolyólag személyes tapasztalataim alapján a ceremóniamester vállalhatja éppen az esküvőszervezői feladatok ellátását is, plusz az esküvőn ceremóniamesteri teendőit is elvégzi. Ennek köszönhetően az esküvőszervező folyamatosan készenlétben van! ceremóniamester jelentése Eplény A szolgáltatásaimat illetően gyakran keresett témakörök:

  • ceremóniamester esküvőre Eplény
  • jó ceremóniamester
  • modern ceremóniamester Eplény
  • esküvői állófogadás menete
  • esküvői nap menete
  • esküvői pohárköszöntő vicces
  • lakodalom pohárköszöntő
  • esküvő ültetési rend főasztal Eplény

Amennyiben olyan mulatságot szeretnétek szervezni, amire nem pusztán ti, hanem a násznép tagjai is hosszú ideig emlékezetes élményként gondolnak vissza, valamint elhatároztátok, hogy az esküvőtök nem csak egy lesz a sok közül, akkor jelentkezzetek bizalommal a +36 30 839 9794 számon, vagy küldjétek el a Eplényi ceremóniamesterrel kapcsolatos ötleteiteket a “Kapcsolat” pontban lévő kérdőív segítségével, illetve a jakusmate.cm@gmail.com e-mail címre.

A bejegyzés trackback címe:

https://ceremoniamesterveszprem.blog.hu/api/trackback/id/tr5714911084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása