Esküvői ceremóniamester Veszprém

Esküvői ceremóniamester Veszprém

Profi ceremóniamester Veszprém Csatár

2019. április 25. - Jakus Máté

Profi ceremóniamester Veszprém Csatár

Veszprém Csatári ceremóniamester emlékezetesen ámulatba ejtő ünnepléssé varázsolja az esküvőtöket, amit nem csupán a kedveseddel, hanem az egész meghívott vendégsereggel közösen fogtok megélni, és élvezitek majd az elejétől a végéig.

Mitől jó egy esküvői ceremóniamester?

Véleményem szerint a tehetséges ceremóniamester attól lesz tökéletes választás, hogy jól tudja, hogyan lehet megnevettetni a társaságot oly módon, hogy ne váljon unalmassá a lagzi, és ha a helyzet úgy hozza, képes rugalmasan változtatni az eltervezett dolgokon. Úgy tudja irányítani és lebonyolítani a lagzit, hogy ne váljon főszereplővé. Szükség esetén beszél a szolgáltatókkal, és kézben tartja az esküvőtök menetét, a korábban egyeztetett forgatókönyv alapján.

Igényeltetik egy veleszületett képesség ahhoz, hogy miképpen tud az ifjú pár leginkább egymásra figyelni oly módon, hogy a mulatság ügyintézési feladatait megbízható, szórakoztató, ízléses módon leveszi a vállatokról egy tehetséges személy.

modern ceremóniamester Veszprém Csatár

A rátermett ceremóniamester nem csak gáláns a násznéppel, hanem figyelmes is, többnyire megérzi, és tisztában van vele, hogy minek van ott az ideje, mikor okosabb akár kihagyni egy napirendi pontot, mert nincsenek ráhangolódva a meghívottak, mennyire kell megmelegíteni egy ételt, hogy a lehető legízletesebb legyen, és mikor kell esetleg lefaragni a pohárköszöntőket, hogy ne laposodjanak el a vendégek számára.

Megbízatásom célja, hogy minden a legfeledhetetlenebb módon sikerüljön, és az esküvő végeztével azt érezzétek, hogy ez volt eddigi életetek legmaradandóbb történése!

Mindezek előtt szeretnék megbeszélni veletek egy időpontot, hogy megismerjük egymást, és töviről hegyire elmondjátok, hogy mit szeretnétek. Kialakítunk egy elsődleges menetrendet, illetve forgatókönyvet (a teljesség igénye nélkül: bevonulás, ajándékozás, torta és még sorolhatnám…).

Az esküvő és a buli lebonyolításán túl sokéves tapasztalatom van a legjobb szolgáltatók megtalálásában. Kiterjedt kapcsolatrendszeremnek és korábbi munkáimnak, és mindenekelőtt a tapasztalataimnak köszönhetően őszintén tudok javasolni az elvárásaitoknak megfelelően kiváló esküvői helyszíneket, remek zenekarokat, minden igényt kielégítő lemezlovast, ügyes videósokat, illetve esetleg még hiányzó szolgáltatókat. Ennek révén hathatós támogatást tudok nyújtani az esküvő megrendezésében is, mert a vendégvárástól a menyecsketánc végéig terjedő saját közreműködésemen kívül számos további tennivalóban tudok még segíteni az esküvő előkészítésében.

Mi a ceremóniamester és a vőfély közötti különbség?

Nem belebonyolódva abba, amit egy kiváló ceremóniamester vagy vőfély végez, a különbség röviden, tömören abban mutatkozik meg, hogy míg a vőfély díszes ruhába beöltözve, és a násznép által megszokott rigmusokkal, olykor feltűnően igyekszik feldobni a mulatságot, addig a ceremóniamester a jelenkori kívánalmak szerint, ízlésesen felöltözve, sok megbízásnál temérdek háttérmunkával szervezi meg a buli gördülékenységét, gondoskodik a jó hangulatról, és foglalkozik azzal is, hogy soha ne unatkozzanak a vendégek.

Rejtett, mégis lényeges lehet, hogy professzionális ceremóniamesterként támogatom a felszolgálók feladatait: értesítem őket, hogy mikor kell pótolni bármit is a vendégek legnagyobb megelégedésére, illetve értesítem a személyzetet, ha plusz terítékre van szükség. Szólok a zenekarnak, ha pl. túl halk a zene, illetve ha frissebb zenékre lenne szükség, esetleg ha túl hosszú egy-egy táncos blokk, és fáradni látszanak a meghívottak.

A legjobb ceremóniamester feladatai és jellegzetességei:

  • minden pillanatban meg tud jelenni, ahol segítenie kell valamit
  • szinte barátjaiként kezeli a házasulandó párt, akik bizalommal támaszkodhatnak rá, és minden körülmények között bízhatnak benne
  • mindig a legjobbját próbálja produkálni professzionális szempontból és emberileg egyaránt
  • megnyerő stílusú
  • az esküvő energikus műsorvezetője
  • tapasztalatainak köszönhetően ha úgy hozza a sors, esküvői “védőhálóvá” tud válni
  • tevékenységének fókuszában a házasulandók állnak, és alaposan felkészül az esküvőre
  • a közösen megtartott egyeztetést követően teljes mértékben számítani lehet rá, kívülről tudja a menetrendet
  • külsejében remekül passzol az esküvő stílusához
  • intelligens a humora
  • van benne valami teljesen egyedi, ami miatt hozzáadott értéket tud képviselni a rendezvényen
  • nem esik kétségbe nem várt helyzetekben
  • pontosan észleli az egyensúlyt a még szórakoztató, valamint az agyonszervezett, betartandó ütemterv pontokkal teletűzdelt mulatság között
  • idejekorán megérzi a kellemetlenséggel járó helyzeteket, és ezzel egyidőben megoldást is ajánl
  • nem trükközik utólag felszámított költségekkel, elejétől fogva áttekinthető módon beszél a ceremóniamesteri árak kapcsán
  • ő tevékenykedik a bulin, és nem valamelyik munkatársát küldi
  • az esküvőtök biztos sikerének záloga Veszprém Csatáron is!

fiatal ceremóniamester esküvőre Veszprém Csatár Miért pont engem válasszatok? Nem szükséges ennek mindenféleképpen így történnie. Olyan Veszprém Csatári ceremóniamestert válasszatok, aki nektek szimpatikus, valamennyi igényeteknek megfelel, mert ő nem csupán egy szolgáltató lesz a sok között, de sok esetben az esküvő végére már a barátotokká is fogadjátok egymást. A sok-sok évre visszanyúló vendéglátós múltam nagyban hozzájárul esküvőtök sikeréhez, mivel a legapróbb részletek sem maradhatnak figyelmen kívül, így nagy biztonsággal koordinálom a nagy napotokat. Állandó téma, hogy ki az egyértelműen ideális ceremóniamester. Eddigi tapasztalataim alapján az az igazán jó ceremóniamester, akit ti felkértek a személyes találkozások után, mert ő lesz az, akiben megbíztok, és mentesít benneteket sok-sok teendőtől a nagy napotokon.

Ceremóniamester díjak

Az esküvő ma már milliós költségekkel járó esemény, és egyáltalán nem mindegy, hogy az ember mit kap a pénzéért. Meglátásom szerint a megbeszélés alkalmával félreérthetetlen módon nyilvánvalóvá kell válnia, hogy mit ölel fel a díj. Magam ellen beszélek, de fogadjátok meg, hogy egy esküvő miatt nem okos dolog eladósodni. Ezen túlmenően a munkadíj mindig csak a nyújtott szolgáltatás színvonalával együtt értékelhető, ebből kifolyólag semmi értelme az esküvői ceremóniamester árakat egymással összehasonlítani például táblázatos formában. Az esküvők nagyon eltérőek, ebből eredően személyre szabott árajánlatot adok nektek, ami tételesen felöleli a feladataimat, illetve a költségeket. Ceremóniamester mellé szükséges-e még esküvőszervező is? Tekintve, hogy a ceremóniamester kiveszi a részét az esküvő szervezéséből, eddigi tapasztalataim alapján azt látom, hogy egy talpraesett ceremóniamesternek legkevesebb annyit kell a násznéppel foglalkoznia a nagy napon, mint amennyit a háttérmunkával. Habár a tapasztalat azt mutatja, hogy az esküvőszervezőnek az esküvő előtt van inkább teendője, míg a ceremóniamester vitathatatlanul főleg az esküvő napján tesz meg mindent az esküvő tökéletessége érdekében, én azt tartom, hogy minimálisan annyi teendője van a ceremóniamesternek, mint az esküvőszervezőnek. Ebből adódóan saját tapasztalataim alapján a ceremóniamester lehet éppen az esküvő szervezője is, aki a nagy napon ceremóniamesteri teendőit is elvégzi. Ennek köszönhetően az esküvőszervező folyamatosan rendelkezésre áll! jó ceremóniamester Veszprém Csatár Amennyiben olyan mulatságot szeretnétek szervezni, amire nem pusztán saját magatok, de a násznép tagjai is hosszú ideig felejthetetlen élményként gondolnak vissza, és feltett szándékotok, hogy az esküvőtök nem pusztán egy lesz a sok közül, akkor jelentkezzetek bizalommal a +36 30 839 9794 számon, vagy küldjétek el a Veszprém Csatári ceremóniamesterrel kapcsolatos ötleteiteket a “Kapcsolat” menüben elhelyezett űrlap segítségével, vagy közvetlenül a jakusmate.cm@gmail.com e-mail címre.

A bejegyzés trackback címe:

https://ceremoniamesterveszprem.blog.hu/api/trackback/id/tr1414785590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása