Esküvői ceremóniamester Veszprém

Esküvői ceremóniamester Veszprém

Megbízható ceremóniamester Csizmadia Vízimalom és Malomkő Fogadó, Nemeshany

2019. szeptember 26. - Jakus Máté

Megbízható ceremóniamester Csizmadia Vízimalom és Malomkő Fogadó, Nemeshany

Csizmadia Vízimalom és Malomkő Fogadó, Nemeshanyi ceremóniamester feledhetetlenül mesébe illő eseménnyé varázsolja az esküvőtöket, amit nem csupán a pároddal, de az egész meghívott vendégsereggel közösen fogtok átélni, és élvezitek majd az elejétől a végéig.

Mi miatt jó egy esküvői ceremóniamester?

Szerintem a tehetséges ceremóniamester abban tűnik ki, hogy jól tudja, hogy miképpen lehet jókedvre deríteni az embereket oly módon, hogy ne fulladjon unalomba a lagzi, és amennyiben a helyzet úgy hozza, hajlandó rugalmasan változtatni az eltervezett dolgokon. Úgy tudja irányítani és szervezni az esküvőt, hogy a háttérben tudjon maradni. Amikor szükséges kommunikál a násznéppel, és kézben tartja az esküvőtök menetét, a korábban egyeztetett ütemterv alapján.

Igényeltetik egy veleszületett képesség ahhoz, hogy miként tudtok leginkább egymásra figyelni úgy, hogy az esküvő lebonyolítási teendőit megbízható, mulattató, elegáns módon leveszi a vállatokról egy arra alkalmas fickó.

modern ceremóniamester Csizmadia Vízimalom és Malomkő Fogadó, Nemeshany

A professzionális ceremóniamester nem egyszerűen udvarias a meghívottakkal, hanem készséges is, valamint megérzi, és tisztában van vele, hogy mihez tökéletes a mulatság adott időpontja, mikor okosabb akár kihagyni egy napirendi pontot, mert fáradnak a meghívottak, milyen forrón kell kihozni a vacsoránál a levest, hogy az a legzamatosabb legyen, és mikor kell esetleg lefaragni a szónoklatokat, hogy ne laposodjanak el a násznép számára.

Megbízatásom célja, hogy minden a legemlékezetesebben történjen, és az esküvő végeztével úgy emlékezzetek vissza, hogy ez volt mindeddig életetek legszebb ünneplése!

Előzetesen szeretnék kitűzni egy megbeszélést egy arra alkalmas időpontban, hogy megismerjük egymást, és részletesebben beavassatok a terveitekbe. Kialakítunk egy elsődleges menetrendet, valamint forgatókönyvet (többek között: zenék, gratuláció, torta stb.…).

Az esküvő és a lakodalom lebonyolításán túl támogatni tudlak benneteket a legjobb szolgáltatók felkutatásában. Számtalan kapcsolatomnak és ismeretségeimnek, és főleg a tapasztalataimnak hála igazán jó szívvel tudok javasolni az elvárásaitoknak megfelelően remek esküvői helyszíneket, fergeteges zenekarokat, interaktív DJ-t, tehetséges videósokat, illetve esetleg még hiányzó szolgáltatókat. Ennek köszönhetően segédkezni tudok nektek az esküvő szervezésében is, hiszen a vendégvárástól a menyecsketánc végéig terjedő saját közreműködésemen kívül sok további tevékenységben tudok még segíteni az esküvő előkészítésében.

Mi a ceremóniamester és a vőfély közötti különbség?

Nem belebonyolódva abba, amit egy kiváló ceremóniamester vagy vőfély végez, a különbség röviden, tömören abban mutatkozik meg, hogy míg a vőfély feltűnő ruhába beöltözve, és a sokak által megszokott versekkel, olykor feltűnően igyekszik jó hangulatot teremteni, addig a ceremóniamester a modernebb igények szerint, elegánsan, sokszor temérdek előkészítéssel segíti elő a mulatság zökkenőmentességét, gondoskodik a jó hangulatról, és foglalkozik azzal is, hogy soha ne unatkozzanak a vendégek.

Rejtett, ennek ellenére fontos dolog lehet, hogy professzionális ceremóniamesterként támogatom a felszolgálók munkáját: tudatom velük, ha kell pótolni bármit is a vendégek legnagyobb megelégedésére, illetve tájékoztatom a személyzetet, ha további terítékekre van szükség. Intek a zenekarnak, ha pl. túl halk a zene, illetve ha lendületesebb zenékre lenne szükség, vagy éppen túl hosszú egy-egy táncos blokk, és fáradni látszanak a társaság tagjai.

A tapasztalt ceremóniamester feladatai és ismertetőjegyei:

  • bármely percben oda tud menni, ahol segítenie kell valamit
  • félig-meddig barátjainak tekinti a házasulandó párt, akik nyugodtan támaszkodhatnak rá, és minden körülmények között bízhatnak benne
  • mindig a tőle telhető maximumot próbálja produkálni professzionális szempontból és emberileg is
  • megnyerő stílusú
  • az esküvő örökmozgó házigazdája
  • tapasztalatainak hála ha úgy hozza a sors, esküvői “védőhálóvá” tud átalakulni
  • tevékenységének fókuszában a házasulandók állnak, és alaposan felkészül az eseményre
  • a közösen megtartott megbeszélést követően tartja magát az eltervezett dolgokhoz (illetve csak egyeztetve tér el attól szükség esetén), kívülről tudja az ütemtervet
  • megjelenésében tökéletesen illeszkedik az esküvő stílusához
  • intelligens a humora
  • van benne valami plusz, aminek köszönhetően hozzá tud tenni az esküvőhöz
  • nem kezd nyugtalankodni váratlan szituációkban
  • kitűnően érzékeli a helyes arányt a még szórakoztató, illetve az agyonszervezett, betartandó napirendi pontokkal teletűzdelt mulatság között
  • idejekorán érzékeli a nehéz szituációkat, és egyszersmind megoldást is ajánl
  • nem manipulál utólag felszámított munkadíj tételekkel, elejétől fogva egyszerű módon nyilatkozik a ceremóniamesteri költségek kapcsán
  • személyesen jelenik meg az esküvőn, és nem az egyik munkatársát küldi
  • az esküvőtök biztos sikerének garanciája!

ceremóniamester műsorvezető Csizmadia Vízimalom és Malomkő Fogadó, Nemeshany Miért pont mellettem tegyétek le a voksotokat? Nem szükséges ennek mindenféleképpen így történnie. Olyan Csizmadia Vízimalom és Malomkő Fogadó, Nemeshanyi ceremóniamestert válasszatok, aki számotokra rokonszenves, és minden kívánságotoknak megfelel, mert ő nem csak egy szolgáltató lesz a sok között, de sok esetben az esküvő befejeztével voltaképpen a barátotokká is válik. A több mint egy évtizedes rendezvényszervező múltam nagyban elősegíti a nagy nap sikerességét, mivel a legapróbb részletek sem maradhatnak figyelmen kívül, így magabiztosan koordinálom a nagy napotokat. Gyakran felmerülő téma, hogy ki a csakugyan kiváló ceremóniamester. Eddigi tapasztalataim alapján az a tényleg jó ceremóniamester, akit ti választotok ki a személyes találkozások után, hiszen ő lesz az, akibe a bizalmatokat helyezitek, és megóv titeket sok aggódástól az esküvőtökön.

Ceremóniamester díjak

Az esküvő ma már milliós kiadással járó rendezvény, és egyáltalán nem mindegy, hogy az ember mit kap a pénzéért. Véleményem szerint a személyes egyeztetés alkalmával tökéletesen tisztázódnia kell, hogy mit ölel fel a vállalási ár. Magam ellen beszélek, de jótanácsom az, hogy egy esküvő miatt nem okos dolog a lehetőségeken túlmutató költségekbe bocsátkozni. Ezen túlmenően a munkadíj csakis a kapott szolgáltatás minőségével együtt értékelhető, ebből eredően semmi értelme az esküvői ceremóniamester árakat önmagukban összehasonlítani például egy Excel táblázatban. Az esküvők nagyon eltérőek, ebből kifolyólag testre szabott árajánlatot készítek, és küldök nektek, ami részletesen tartalmazza a teendőimet, valamint a költségeket. Ceremóniamester mellé van szükség külön esküvőszervezőre? Figyelembe véve, hogy a ceremóniamester eleve részt vesz a szervezésben, azt gondolom, hogy egy minőségi ceremóniamesternek legalább annyit kell a vendégekkel foglalkoznia az esküvőn, mint amennyi energiát a kevésbé látható szervezésbe fektet. Noha egyértelmű, hogy az esküvőszervezőnek az esküvő előtt van több dolga, míg a ceremóniamester magától értetődően legfőképp az esküvő napján tesz meg mindent az esküvő sikeréért, én azt tartom, hogy legalább annyi dolga van a ceremóniamesternek, mint az esküvőszervezőnek. Ebből következően személyes tapasztalataim alapján a ceremóniamester lehet éppen az esküvő szervezője is, aki a nagy napon ceremóniamesteri feladatait is ellátja. Ennek köszönhetően az esküvőszervező egész idő alatt készenlétben van! legjobb ceremóniamester Csizmadia Vízimalom és Malomkő Fogadó, Nemeshany Az ideális ceremóniamestert keresve ilyen kifejezésekkel jutnak honlapomra a weben böngészők:

  • ceremóniamester ajánló
  • vőfély ceremóniamester különbség Csizmadia Vízimalom és Malomkő Fogadó, Nemeshany
  • vicces ceremóniamester
  • esküvői állófogadás menete Csizmadia Vízimalom és Malomkő Fogadó, Nemeshany
  • esküvői program menete
  • esküvői pohárköszöntő vicces
  • rövid pohárköszöntő esküvőre Csizmadia Vízimalom és Malomkő Fogadó, Nemeshany
  • esküvő ültetési szokás Csizmadia Vízimalom és Malomkő Fogadó, Nemeshany
  • Csizmadia Vízimalom és Malomkő Fogadó, Nemeshany

Amennyiben olyan mulatságot szeretnétek szervezni, amire nem csak ti, de a vendégeitek is sokáig emlékezetes élményként gondolnak vissza, valamint elhatároztátok, hogy az esküvőtök nem pusztán egy lesz a sok közül, akkor várom hívásotokat a +36 30 839 9794 számon, vagy juttassátok el nekem a Csizmadia Vízimalom és Malomkő Fogadó, Nemeshanyi ceremóniamesterrel kapcsolatos terveiteket a “Kapcsolat” menüben elhelyezett kérdőív segítségével, vagy közvetlenül a jakusmate.cm@gmail.com e-mail címre.

A bejegyzés trackback címe:

https://ceremoniamesterveszprem.blog.hu/api/trackback/id/tr7915068920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása