Esküvői ceremóniamester Veszprém

Esküvői ceremóniamester Veszprém

Legjobb ceremóniamester Csopak

2019. június 08. - Jakus Máté

Legjobb ceremóniamester Csopak

Csopaki ceremóniamester maradandóan nagyszerű eseménnyé varázsolja az esküvőtöket, amit nem pusztán a kedveseddel, de a teljes meghívott vendégsereggel együtt fogtok megélni, és élvezitek majd az elejétől a végéig.

Mi miatt a legjobb egy esküvői ceremóniamester?

Véleményem szerint a jó ceremóniamestert az különbözteti meg a kevésbé jótól, hogy pontosan érzi azt, hogyan lehet feldobni, illetve fenntartani a jó hangulatot úgy, hogy ne váljon sablonossá az esküvőtök, és ha a szituáció úgy hozza, hajlandó rugalmasan változtatni az eltervezett dolgokon. Úgy képes irányítani és lebonyolítani a bulit, hogy a háttérben tudjon maradni. Ha igény merül fel kommunikál a násznéppel, és kézben tartja az esküvőtök menetét, az előre megbeszélt forgatókönyv mintájára.

Kell egy remek érzék ahhoz, hogy milyen módon tud az ifjú pár leginkább egymásra figyelni oly módon, hogy a buli szervezési részét elkötelezett, mulattató, ízléses módon leveszi a vállatokról egy rátermett személy.

különbség a vőfély és a ceremóniamester között Csopak

A jó érzékkel rendelkező ceremóniamester nem pusztán gáláns a násznéppel, hanem készséges is, valamint megérzi, és tudja, hogy minek van ott az ideje, mikor okosabb rövidíteni egy-egy táncblokk hosszát, mert nem vevők rá a résztvevők, mennyire kell megmelegíteni egy ételt, hogy a lehető legízletesebb legyen, és mikor kell esetleg megkurtítani a beszédeket, hogy ne laposodjanak el a résztvevők számára.

Célom az, hogy minden a legfeledhetetlenebb módon sikerüljön, és a buli végén azt érezzétek, hogy ez volt eddigi életetek legmaradandóbb ünneplése!

A megfelelő előkészítés érdekében szeretnék kitűzni egy megbeszélést egy arra alkalmas időpontban, hogy megismerkedhessünk, és bővebben meséljetek az elképzeléseitekről. Kialakítunk egy elsődleges ütemtervet, valamint forgatókönyvet (például: bevonulás, szülőköszöntő ajándékok, menyasszonytánc és még sorolhatnám…).

Az esküvő és a buli lebonyolításán kívül segíthetek a legjobb szolgáltatók megtalálásában. Kiterjedt kapcsolatrendszeremnek és korábbi munkáimnak, de leginkább a tapasztalataimnak hála igazán jó szívvel tudok említeni a kívánságaitoknak megfelelően kiváló esküvői helyszíneket, remek zenekarokat, minden igényt kielégítő lemezlovast, tehetséges videósokat, illetve esetleg még hiányzó szolgáltatókat. Ennek köszönhetően segítségetekre leszek az esküvő megrendezésében is, hiszen a vendégvárástól a menyecsketánc végéig tartó tisztemen kívül rengeteg további teendőben tudok még segíteni az esküvő előkészítésében.

Mi a ceremóniamester és a vőfély közötti különbség?

Nem belebonyolódva abba, amit egy kiváló ceremóniamester vagy vőfély végez, a különbség lényege abban mutatkozik meg, hogy míg a vőfély feltűnő ruhába beöltözve, és a mindenki által megszokott rigmusokkal, időnként harsányan próbál jó hangulatot teremteni, addig a ceremóniamester inkább a mai elvárásoknak megfelelően, elegánsan, esetenként temérdek előkészítéssel támogatja a mulatság problémamentességét, odafigyel a vidám légkörre, és gondot fordít a vendégek felhőtlen szórakoztatásáról.

Láthatatlan, ámde elengedhetetlen lehet, hogy profi ceremóniamesterként segítem a felszolgálók feladatait: tudatom velük, hogy mikor kell pótolni bármit is a vendégek legnagyobb megelégedésére, illetve jelzem a személyzetnek, ha további terítékekre van szükség. Szólok a zenekarnak, ha pl. túl halk a zene, illetve ha frissebb dalokra lenne szükség, vagy éppen túlságosan elnyúlt egy-egy táncos blokk, és fásulni kezdenek a társaság tagjai.

A jó ceremóniamester feladatai és jellegzetességei:

  • bármely pillanatban ott van, ahol szükség van rá
  • gyakorlatilag barátjaiként kezeli az ifjú párt, akik stabilan támaszkodhatnak rá, és okvetlenül bízhatnak benne
  • mindig a legjobbját igyekszik teljesíteni professzionális szempontból és emberileg éppúgy
  • jó hangulatot teremt
  • az esküvő fáradhatatlan házigazdája
  • tapasztalatainak köszönhetően ha kell, esküvői villámhárítóvá tud átalakulni
  • odafigyel az ifjú párra, és gondosan előkészül az esküvőre
  • a közösen megtartott megbeszélést követően tartja magát az eltervezett dolgokhoz (illetve csak egyeztetve tér el attól szükség esetén), betéve tudja az ütemtervet
  • külsejében remekül passzol az esküvő stílusához
  • szellemes a humora
  • van benne valami plusz, aminek köszönhetően hozzáadott értéket tud képviselni a rendezvényen
  • nem esik kétségbe meglepetésszerű helyzetekben
  • kitűnően észleli a helyes arányt a tartalmas, valamint a “túlszervezett”, betartandó napirendi pontokkal teletűzdelt esküvő között
  • idejekorán megérzi a problémás szituációkat, és egyszersmind megoldást is kínál
  • nem trükközik rejtett költségekkel, a kezdetektől fogva átlátható módon nyilatkozik a ceremóniamesteri árak kapcsán
  • saját maga tevékenykedik a bulin, és nem az egyik emberét küldi
  • az esküvőtök teljes sikerének záloga!

ceremóniamester műsorvezető Csopak Miért éppen engem válasszatok? Nem feltétlenül kell ennek mindenféleképpen így történnie. Olyan Csopaki ceremóniamestert válasszatok, aki nektek rokonszenves, valamennyi feltételeteknek megfelel, mert ő nem pusztán egy szolgáltató lesz a sok között, hanem az esküvő befejeztével voltaképpen a barátotokká is válik. A több mint egy évtizedes rendezvényszervező múltam jelentős mértékben elősegíti a nagy nap sikerességét, a jelentéktelennek tűnő részletek sem maradhatnak figyelmen kívül, így magabiztosan irányítom a nagy napotokat. Sokszor megfogalmazott kérdés, hogy ki a csakugyan kiváló ceremóniamester. Eddigi tapasztalataim alapján az az igazán jó ceremóniamester, akit ti felkértek a személyes megbeszélés után, mert ő lesz az, akibe a bizalmatokat helyezitek, és leveszi a vállatokról a terhet az esküvőtökön.

Ceremóniamester munkadíjak

Az esküvő ma már milliós kiadással járó “projekt”, ezért egyáltalán nem elhanyagolható szempont, hogy az ember mit kap a pénzéért. Véleményem szerint a megbeszélés alkalmával világosan nyilvánvalóvá kell válnia, hogy mit tartalmaz a díj. Magam ellen beszélek, de jótanácsom az, hogy egy esküvő miatt nem észszerű dolog eladósodni. Ezen túlmenően a munkadíj kizárólag a kapott szolgáltatás színvonalával együtt értelmezhető, ezért semmi értelme az esküvői ceremóniamester árakat egymással összehasonlítani például táblázatos formában. Nincs két egyforma esküvő, éppen ezért személyre szabott árajánlatot adok számotokra, ami részletesen tartalmazza a teendőimet, valamint a felmerülő árakat. Ceremóniamester mellé van szükség külön esküvőszervezőre? Tekintve, hogy a ceremóniamester jócskán belefolyik az esküvő megszervezésébe, az a véleményem, hogy egy talpraesett ceremóniamesternek legkevesebb annyit kell a vendégekkel foglalkoznia az esküvőn, mint amennyi energiát a kevésbé látható szervezésbe fektet. Bár a tapasztalat azt mutatja, hogy az esküvőszervezőnek a rendezvény előtt van több dolga, míg a ceremóniamester vitathatatlanul legfőképp az esküvő napján tesz meg mindent az esküvő tökéletessége érdekében, személyesen úgy tartom, hogy legalább annyi teendője van a ceremóniamesternek, mint az esküvőszervezőnek. Ebből adódóan saját tapasztalataim alapján a ceremóniamester vállalhatja éppen az esküvőszervezői feladatok ellátását is, plusz az esküvőn ceremóniamesteri teendőit is elvégzi. Ilyen módon az esküvőszervező egész idő alatt rendelkezésre áll! ceremóniamester jelentése Csopak Számos esetben az interneten keresgélve bukkannak rám az ügyfeleim ezek után kutatva:

  • a legjobb ceremóniamester Csopak
  • vőfély és ceremóniamester
  • vicces ceremóniamester Csopak
  • esküvői menete Csopak
  • esküvői vacsora menete
  • esküvői pohárköszöntő beszéd
  • örömapa pohárköszöntő
  • esküvő ültető térkép Csopak
  • esküvői vendéglátás Csopak

Amennyiben olyan esküvőt szeretnétek, amire nem pusztán saját magatok, de a meghívottak is hosszú ideig felejthetetlen élményként gondolnak vissza, illetve elhatároztátok, hogy az esküvőtök nem pusztán egy lesz a sok közül, akkor hívjatok bátran a +36 30 839 9794 számon, vagy írjátok meg a Csopaki ceremóniamesterrel kapcsolatos elképzeléseiteket a “Kapcsolat” menüben elhelyezett kérdőív kitöltésével, vagy közvetlenül a jakusmate.cm@gmail.com e-mail címre.

A bejegyzés trackback címe:

https://ceremoniamesterveszprem.blog.hu/api/trackback/id/tr1214884570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása