Esküvői ceremóniamester Veszprém

Esküvői ceremóniamester Veszprém

Esküvői ceremóniamester 5 Ház Borbirtok

2019. szeptember 12. - Jakus Máté

Esküvői ceremóniamester 5 Ház Borbirtok

5 Ház Borbirtoki ceremóniamester emlékezetesen ámulatba ejtő élménnyé varázsolja az esküvőtöket, amit nem csak a partnereddel, hanem a teljes násznéppel közösen fogtok megélni, és élvezitek majd minden egyes pillanatát.

Mitől profi egy esküvői ceremóniamester?

Véleményem szerint az ügyes ceremóniamester abban tűnik ki, hogy pontosan érzi azt, hogy miképpen lehet jókedvre deríteni az embereket úgy, hogy ne legyen szürke esemény a lagzi, és amennyiben a helyzet úgy kívánja, kész eltérni az előre eltervezett programtól. Úgy képes irányítani és lebonyolítani a lagzit, hogy ne váljon főszereplővé. Szükség esetén beszél a szolgáltatókkal, és magabiztosan irányítja az esküvőtök menetét, a korábban egyeztetett ütemterv szerint.

Igényeltetik egy veleszületett képesség ahhoz, hogy miképpen tud az ifjú pár többnyire egymásra figyelni úgy, hogy a buli lebonyolítási teendőit elkötelezett, bohókás, elegáns módon leveszi a vállatokról egy rátermett személy.

ceremóniamester árak 5 Ház Borbirtok

A rátermett ceremóniamester nem csak lovagias a résztvevőkkel, hanem figyelmes is, valamint észreveszi, és tisztában van vele, hogy mihez tökéletes a mulatság adott időpontja, mikor érdemes rövidíteni egy-egy táncblokk hosszát, mert fáradnak a résztvevők, mennyire kell megmelegíteni egy ételt, hogy az a legzamatosabb legyen, és mikor kell esetleg megkurtítani a szónoklatokat, hogy azok ne legyenek unalmasak a násznép számára.

Hivatásom, hogy minden a legemlékezetesebben történjen, és az esküvő végén úgy emlékezzetek vissza, hogy ez volt idáig életetek legszebb eseménye!

Mindezek előtt szeretnék veletek találkozni, hogy megismerkedhessünk, és részletesebben meséljetek az elképzeléseitekről. Felállítunk egy kitűzött programtervet, valamint forgatókönyvet (a teljesség igénye nélkül: zenék, gratuláció, vacsora és még sorolhatnám…).

A szertartás és a lakodalom lebonyolításán kívül támogatni tudlak benneteket a legjobb szolgáltatók megtalálásában. Számtalan kapcsolatomnak és korábbi munkáimnak, és főleg a tapasztalataimnak köszönhetően őszintén tudok javasolni a kívánságaitoknak megfelelően kitűnő esküvői helyszíneket, fergeteges zenekarokat, interaktív DJ-t, profi fotósokat, és további szolgáltatókat. Ilyen módon hathatós támogatást tudok nyújtani az esküvő megrendezésében is, mivel a vendégvárástól a menyecsketánc végéig terjedő saját közreműködésemen túlmenően temérdek egyéb feladatban tudok még segíteni az esküvő előkészítésében.

Mi a ceremóniamester és a vőfély közötti különbség?

Nem részletesen kitérve arra a rengeteg feladatra, amit egy professzionális ceremóniamester vagy vőfély végez, a különbség lényege abban jelenik meg, hogy míg a vőfély díszes ruhába beöltözve, és a násznép által ismert versekkel, időnként harsányan törekszik jó hangulatot teremteni, addig a ceremóniamester a modernebb elvárásoknak megfelelően, ízlésesen felöltözve, esetenként rengeteg előkészítéssel mozdítja elő a lagzi problémamentességét, gondoskodik a jó hangulatról, és gondot fordít a vendégek felhőtlen szórakoztatásáról.

Észrevétlen, mégis elengedhetetlen lehet, hogy profi ceremóniamesterként támogatom a felszolgálók teendőit: intek, ha hozhatják majd a levest, illetve jelzem a személyzetnek, ha további terítékekre van szükség. Szólok a zenekarnak, ha pl. túl halk a zene, illetve ha lendületesebb számokra lenne szükség, esetleg ha túl hosszú egy-egy táncos blokk, és fásulni kezdenek a meghívottak.

A tapasztalt ceremóniamester feladatai és jellegzetességei:

  • bármely pillanatban meg tud jelenni, ahol segítenie kell valamit
  • félig-meddig barátjaiként kezeli a házasulandó párt, akik nyugodtan támaszkodhatnak rá, és okvetlenül bízhatnak benne
  • folyamatosan a legjobbját próbálja produkálni szakmailag és emberi oldalról éppúgy
  • megnyerő stílusú
  • az esküvő örökmozgó házigazdája
  • tapasztalatainak köszönhetően ha kell, esküvői villámhárítóvá tud átalakulni
  • tevékenységének fókuszában a házasulandók állnak, és alaposan felkészül az eseményre
  • a közösen megtartott egyeztetést követően tartja magát az eltervezett dolgokhoz (illetve csak egyeztetve tér el attól szükség esetén), kívülről tudja a forgatókönyvet
  • külsejében remekül passzol az esküvő stílusához
  • szellemes a humora
  • van benne valami saját stílus, aminek köszönhetően hozzá tud tenni az esküvőhöz
  • nem kezd nyugtalankodni meglepő helyzetekben
  • pontosan látja meg az egyensúlyt a még szórakoztató, illetve az agyonszervezett, követendő ütemterv pontokkal teletűzdelt esküvő között
  • idejekorán megérzi a nehéz szituációkat, és ezzel egyidőben megoldást is ajánl
  • nem dolgozik rejtett költségekkel, elejétől fogva átlátható módon nyilatkozik a ceremóniamesteri árak kapcsán
  • saját maga jelenik meg a rendezvényen, és nem az egyik munkatársát közvetíti maga helyett
  • az esküvőtök teljes sikerének biztosítéka!

ceremóniamester műsorvezető 5 Ház Borbirtok Miért éppen mellettem tegyétek le a voksotokat? Nem szükséges ennek így lennie. Olyan 5 Ház Borbirtoki ceremóniamestert válasszatok, aki számotokra szimpatikus, valamennyi követelményeteknek megfelel, mivel nem csak egy szolgáltató lesz a többi közül, de sok esetben a nagy nap befejeztével voltaképpen a barátotokká is fogadjátok egymást. A sok-sok évre visszanyúló rendezvényszervező múltam jelentős mértékben elősegíti a nagy nap sikerességét, mivel a legapróbb részletek sem kerülhetik el a figyelmem, és ezáltal magabiztosan koordinálom az esküvőtöket. Gyakran felmerülő kérdés, hogy ki az egyértelműen kiváló ceremóniamester. Szerintem az az igazán jó ceremóniamester, akit ti választotok ki a személyes egyeztetés után, hiszen ő lesz az, akiben megbíztok, és mentesít benneteket sok-sok teendőtől az esküvőtökön.

Ceremóniamester díjak

Az esküvő manapság milliós nagyságrendű esemény, így egyáltalán nem mindegy, hogy az ember mit kap a pénzéért. Meglátásom szerint a személyes egyeztetés alkalmával tökéletesen ki kell derülnie, hogy milyen elemeket foglal magában a díj. Magam ellen beszélek, de javaslom, hogy egy esküvő miatt nem bölcs dolog eladósodni. Ezen kívül a munkadíj kizárólag a kapott szolgáltatás színvonalával együtt értelmezhető, tehát nem célszerű az esküvői ceremóniamester árakat egymással összehasonlítani például egy Excel táblázatban. Minden esküvő más és más, ebből kifolyólag egyénre kiszámolt árajánlatot adok a pároknak, ami részletesen felöleli a teendőimet, illetve a költségeket. Ceremóniamester mellé kell-e esküvőszervező? Figyelembe véve, hogy a ceremóniamester eleve részt vesz a szervezésben, azt gondolom, hogy egy kiváló ceremóniamesternek legalább annyit kell a násznéppel foglalkoznia az esküvőn, mint amennyit a háttérmunkával. Bár az eddigiek alapján állíthatom, hogy az esküvőszervezőnek a rendezvény előtt van több feladata, míg a ceremóniamester vitathatatlanul különösen az esküvő napján adja tudása legjavát az esküvő sikeréért, én úgy gondolom, hogy minimálisan annyi feladata van a ceremóniamesternek, mint az esküvőszervezőnek. Ebből kifolyólag saját tapasztalataim alapján a ceremóniamester vállalhatja éppen az esküvőszervezői feladatok ellátását is, plusz a nagy napon ceremóniamesteri teendőit is elvégzi. Ennek köszönhetően az esküvőszervező szüntelenül készenlétben van! legjobb ceremóniamester esküvőre 5 Ház Borbirtok A weboldalamat felkereső látogatók sok esetben az alábbi termékeket keresik:

  • mi az a ceremóniamester 5 Ház Borbirtok
  • ceremóniamester és vőfély közötti különbség
  • ceremóniamester vagy vőfély 5 Ház Borbirtok
  • esküvői menete
  • esküvői nap menete 5 Ház Borbirtok
  • esküvői pohárköszöntő tanú
  • lakodalmas pohárköszöntő
  • esküvői ültetési rend tervező 5 Ház Borbirtok
  • esküvőszervezés

Ha olyan mulatságot szeretnétek szervezni, amire nem pusztán saját magatok, hanem a násznép tagjai is sokáig felejthetetlen élményként gondolnak vissza, illetve feltett szándékotok, hogy az esküvőtök nem csak egy lesz a sok közül, akkor hívjatok bátran a +36 30 839 9794 számon, vagy juttassátok el nekem a 5 Ház Borbirtoki ceremóniamesterrel kapcsolatos elképzeléseiteket a “Kapcsolat” pontban elhelyezett kérdőív kitöltésével, vagy közvetlenül a jakusmate.cm@gmail.com e-mail címre.

A bejegyzés trackback címe:

https://ceremoniamesterveszprem.blog.hu/api/trackback/id/tr5615068832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása