Esküvői ceremóniamester Veszprém

Esküvői ceremóniamester Veszprém

Esküvői ceremóniamester Veszprém

2019. március 21. - Jakus Máté

Esküvői ceremóniamester Veszprém

Veszprémi ceremóniamester feledhetetlenül mesébe illő ünnepléssé varázsolja az esküvőtöket, amit nem pusztán a partnereddel, de az egész násznéppel együtt fogtok megélni, és élvezitek majd az elejétől a végéig.

Mitől a legjobb egy esküvői ceremóniamester?

Szerintem a rátermett ceremóniamester attól lesz tökéletes választás, hogy pontosan érzi azt, hogyan tudja jókedvre deríteni az embereket úgy, hogy ne váljon unalmassá a buli, és ha a szituáció úgy hozza, képes rugalmasan változtatni az eltervezett dolgokon. Úgy tudja menedzselni és lebonyolítani az esküvőt, hogy ne ő legyen a középpontban. Amikor szükséges beszél az ifjú párral, és vezényli az esküvőtök menetét, a korábban egyeztetett forgatókönyv alapján.

Kell egy remek érzék ahhoz, hogy miképpen tudtok leginkább egymásra figyelni oly módon, hogy az esküvő lebonyolítási teendőit megbízható, vicces, ízléses módon leveszi a vállatokról egy tehetséges személy.

ceremóniamester ajánló Veszprém

A professzionális ceremóniamester nem csak gáláns a résztvevőkkel, hanem segítőkész is, többnyire megérzi, és tisztában van vele, hogy minek van ott az ideje, mikor okosabb akár kihagyni egy napirendi pontot, mert fáradnak a résztvevők, mennyire kell megmelegíteni egy ételt, hogy a lehető legízletesebb legyen, és mikor kell esetleg rövidebbre fogni a beszédeket, hogy ne laposodjanak el a rokonok és barátok számára.

Megbízatásom célja, hogy minden a lehető legtökéletesebben sikerüljön, és a lagzi végeztével úgy emlékezzetek vissza, hogy ez volt mindeddig életetek legcsodálatosabb eseménye!

A megfelelő előkészítés érdekében szeretnék kitűzni egy megbeszélést egy arra alkalmas időpontban, hogy megismerkedhessünk, és töviről hegyire elmondjátok, hogy mit szeretnétek. Felállítunk egy elsődleges menetrendet, illetve forgatókönyvet (a teljesség igénye nélkül: zenék, szertartások, vacsora stb.…).

A szertartás és a lakodalom lebonyolításán túl támogatni tudlak benneteket a legalkalmasabb szolgáltatók felkutatásában. Kiterjedt kapcsolatrendszeremnek és korábbi munkáimnak, de leginkább a tapasztalataimnak hála igazán jó szívvel tudok ajánlani az igényeiteknek megfelelően meghitt esküvői helyszíneket, fergeteges zenekarokat, interaktív DJ-t, profi videósokat, és további szolgáltatókat. Ilyen módon segédkezni tudok nektek az esküvő megrendezésében is, hiszen a vendégvárástól a menyecsketánc végéig tartó tisztemen túlmenően számos más feladatban tudok még segíteni az esküvő előkészítésében.

Mi a ceremóniamester és a vőfély közötti különbség?

Nem akarom itt bő lére ereszteni, amit egy professzionális ceremóniamester vagy vőfély végez, a különbség lényege abban mutatkozik meg, hogy míg a vőfély díszes ruhába beöltözve, és a násznép által ismert versekkel, időnként figyelemfelkeltő módon próbál jó hangulatot teremteni, addig a ceremóniamester a jelenkori igények szerint, elegánsan, sok megbízásnál hihetetlen háttérmunkával szervezi meg a lagzi gördülékenységét, odafigyel a vidám légkörre, és gondot fordít a vendégek felhőtlen szórakoztatásáról.

Észrevétlen, ugyanakkor lényeges lehet, hogy profi ceremóniamesterként támogatom a felszolgálók feladatait: jelzem nekik, hogy mikor kell pótolni bármit is a vendégek legnagyobb megelégedésére, illetve tájékoztatom a személyzetet, ha további terítékekre van szükség. Jelzem a zenekarnak, ha pl. túl hangos a zene, illetve ha lendületesebb számokra lenne szükség, esetleg ha túl hosszú egy-egy táncos rész, és fásulni kezdenek a meghívottak.

A gyakorlott ceremóniamester feladatai és ismertetőjegyei:

  • minden pillanatban ott van, ahol segítenie kell valamit
  • majdhogynem barátjaiként kezeli a házasulandó párt, akik nyugodtan számíthatnak rá, és minden körülmények között bízhatnak benne
  • mindig a legjobbját próbálja teljesíteni szakmailag és emberileg is
  • jó hangulatot teremt
  • az esküvő örökmozgó műsorvezetője
  • tapasztalatainak hála ha úgy hozza a sors, esküvői “védőhálóvá” tud válni
  • tevékenységének fókuszában a házasulandók állnak, és alaposan felkészül az esküvőre
  • a közösen megtartott egyeztetést követően tartja magát az eltervezett dolgokhoz (illetve csak egyeztetve tér el attól szükség esetén), betéve tudja a forgatókönyvet
  • illik a stílusa az esküvő stílusához
  • intelligens a humora
  • van benne valami saját stílus, aminek köszönhetően hozzá tud tenni az esküvőhöz
  • feltalálja magát meglepetésszerű szituációkban
  • kitűnően látja meg az egyensúlyt a tartalmas, illetve az agyonszervezett, kötelező ütemterv pontokkal túlzsúfolt mulatság között
  • idejekorán észleli a kellemetlenséggel járó helyzeteket, és ezzel egyidőben megoldást is kínál
  • nem manipulál utólag felszámított munkadíj tételekkel, elejétől fogva egyszerű módon nyilatkozik a ceremóniamesteri árak kapcsán
  • saját maga működik közre a lagzin, és nem valamelyik munkatársát küldi
  • az esküvőtök teljes sikerének záloga!

fiatal ceremóniamester esküvőre Veszprém Miért éppen mellettem tegyétek le a voksotokat? Nem feltétlenül kell ennek mindenféleképpen így történnie. Olyan Veszprémi ceremóniamestert válasszatok, aki számotokra szimpatikus, és minden feltételeteknek megfelel, hiszen nem csupán egy szolgáltató lesz a többi között, de sok esetben az esküvő befejeztével tulajdonképpen a barátotokká is fogadjátok egymást. A sok-sok évre visszanyúló vendéglátós múltam jelentős mértékben hozzájárul esküvőtök sikeréhez, a jelentéktelennek tűnő részletek sem maradhatnak figyelmen kívül, így magabiztosan irányítom az esküvőtöket. Sokszor megfogalmazott téma, hogy ki az egyértelműen jó ceremóniamester. Meglátásom szerint az az igazán jó ceremóniamester, akit ti választotok ki a személyes találkozások után, tudniillik ő lesz az, akibe a bizalmatokat helyezitek, és leveszi a vállatokról a terhet az esküvőtökön.

Ceremóniamester árak

Az esküvő ma már milliós költségekkel járó esemény, így egyáltalán nem mindegy, hogy az ember mit kap a pénzéért. Meglátásom szerint a személyes egyeztetés alkalmával félreérthetetlen módon ki kell derülnie, hogy milyen tételeket ölel fel a vállalási ár. Magam ellen beszélek, de jótanácsom az, hogy egy esküvő miatt nem észszerű dolog hitelt felvenni. Ezek mellett az ár csakis a kapott szolgáltatás minőségével együtt értékelhető, ebből eredően nem érdemes az esküvői ceremóniamester árakat önmagukban összehasonlítani például táblázatos formában. Nincs két egyforma esküvő, tehát egyénre kiszámolt árajánlatot készítek, és küldök a pároknak, ami részletesen magában foglalja a tevékenységeimet, illetve a költségeket. Ceremóniamester mellett kell-e esküvőszervező? Tekintve, hogy a ceremóniamester kiveszi a részét az esküvő szervezéséből, az a véleményem, hogy egy jó ceremóniamesternek legalább annyit kell a násznéppel foglalkoznia az esküvőn, mint amennyi energiát a kevésbé látható szervezésbe fektet. Habár az eddigiek alapján állíthatom, hogy az esküvőszervezőnek a rendezvény előtt van inkább dolga, míg a ceremóniamester magától értetődően különösen az esküvő napján tesz meg mindent az esküvő sikeréért, én úgy tartom, hogy minimálisan annyi teendője van a ceremóniamesternek, mint az esküvőszervezőnek. Ebből kifolyólag személyes tapasztalataim alapján a ceremóniamester lehet éppen az esküvő szervezője is, aki a nagy napon ceremóniamesteri szerepének is eleget tesz. Ennek köszönhetően az esküvőszervező egész idő alatt készenlétben van! legjobb ceremóniamester esküvőre Veszprém Ha olyan mulatságot szeretnétek szervezni, amire nem kizárólag ti, de a násznép tagjai is sokáig örök élményként gondolnak vissza, és eltökélt célotok, hogy az esküvőtök nem pusztán egy lesz a sok közül, akkor jelentkezzetek bizalommal a +36 30 839 9794 számon, vagy küldjétek el a Veszprémi ceremóniamesterrel kapcsolatos ötleteiteket a “Kapcsolat” menüben elhelyezett űrlap kitöltésével, illetve a jakusmate.cm@gmail.com e-mail címre.

A bejegyzés trackback címe:

https://ceremoniamesterveszprem.blog.hu/api/trackback/id/tr3714707062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása