Esküvői ceremóniamester Veszprém

Esküvői ceremóniamester Veszprém

Modern ceremóniamester Bakonyalja

2019. március 21. - Jakus Máté

Modern ceremóniamester Bakonyalja

Bakonyaljai ceremóniamester feledhetetlenül ámulatba ejtő eseménnyé varázsolja az esküvőtöket, amit nem csupán a partnereddel, de az egész násznéppel együtt fogtok megélni, és élvezitek majd az elejétől a végéig.

Mi miatt a legjobb egy esküvői ceremóniamester?

Véleményem szerint a rátermett ceremóniamestert az különbözteti meg a kevésbé jótól, hogy jól tudja, hogyan lehet megnevettetni a társaságot úgy, hogy ne fulladjon unalomba az esküvőtök, és amennyiben a szituáció úgy kívánja, hajlandó rugalmasan változtatni az eltervezett dolgokon. Úgy képes koordinálni és szervezni az esküvőt, hogy ne váljon főszereplővé. Ha igény merül fel kommunikál a szolgáltatókkal, és kézben tartja az esküvőtök menetét, a korábban egyeztetett forgatókönyv alapján.

Szükséges egyfajta rátermettség ahhoz, hogy miképpen tud az ifjú pár leginkább egymással foglalkozni oly módon, hogy a mulatság ügyintézési feladatait elkötelezett, jópofa, trendi módon leveszi a vállatokról egy talpraesett fickó.

ceremóniamester árak Bakonyalja

A szellemes ceremóniamester nem csak gáláns a vendégekkel, hanem készséges is, szinte mindig megérzi, és tisztában van vele, hogy minek van ott az ideje, mikor érdemes egy előre eltervezett programponton módosítani, mert nem vevők rá a vendégek, mennyire kell megmelegíteni egy ételt, hogy az a legzamatosabb legyen, és mikor kell esetleg lefaragni a szónoklatokat, hogy azok ne legyenek unalmasak a résztvevők számára.

Célom az, hogy minden a legemlékezetesebben sikerüljön, és a buli végeztével úgy emlékezzetek vissza, hogy ez volt mindeddig életetek legmaradandóbb történése!

Mindezek előtt szeretnék megbeszélni veletek egy időpontot, hogy megismerkedhessünk, és töviről hegyire beavassatok a terveitekbe. Kialakítunk egy kitűzött programtervet, illetve forgatókönyvet (például: zenék, ajándékozás, torta stb.…).

Az esküvő és a buli lebonyolításán túl segíthetek a legjobb szolgáltatók megtalálásában. Kiterjedt kapcsolatrendszeremnek és korábbi munkáimnak, és mindenekelőtt a tapasztalataimnak hála igazán jó szívvel tudok javasolni az elvárásaitoknak megfelelően meghitt esküvői helyszíneket, önfeledten játszó zenekarokat, interaktív DJ-t, ügyes fotósokat, illetve esetleg még hiányzó szolgáltatókat. Ennek köszönhetően segítségetekre leszek az esküvő megrendezésében is, ugyanis a vendégvárástól a menyecsketánc végéig terjedő saját közreműködésemen túlmenően számos egyéb feladatban hasznosíthatom a tapasztalataimat az esküvő előkészítésében.

Mi a ceremóniamester és a vőfély közötti különbség?

Nem részletesen kitérve arra a rengeteg feladatra, amit egy kiváló ceremóniamester vagy vőfély végez, a különbség lényege abban mutatkozik meg, hogy míg a vőfély díszes ruhába beöltözve, és a mindenki által ismert rigmusokkal, néha figyelemfelkeltő módon próbál feldobni a mulatságot, addig a ceremóniamester a jelenkori elvárásoknak megfelelően, trendi módon, esetenként temérdek háttérmunkával támogatja a rendezvény akadálytalan előrehaladását, tökéletes, olykor meghitt atmoszférát teremt, és foglalkozik azzal is, hogy soha ne unatkozzanak a vendégek.

Láthatatlan, ámde lényeges lehet, hogy profi ceremóniamesterként segítem a felszolgálók feladatait: értesítem őket, hogy mikor hozhatják majd a levest, illetve értesítem a személyzetet, ha további terítékekre lenne esetleg szükség. Jelzem a zenekarnak, ha pl. túl halk a zene, illetve ha frissebb számokra lenne szükség, esetleg ha túl hosszú egy-egy táncos blokk, és fáradni kezdenek a meghívottak.

A tapasztalt ceremóniamester feladatai és jellegzetességei:

  • bármely pillanatban oda tud menni, ahol segítenie kell valamit
  • majdhogynem barátjaiként kezeli az ifjú párt, akik stabilan támaszkodhatnak rá, és okvetlenül bízhatnak benne
  • mindig a legjobbját igyekszik teljesíteni szakmailag és emberileg egyaránt
  • jó hangulatot teremt
  • az esküvő lelkes házigazdája
  • tapasztalatainak hála ha kell, esküvői “védőhálóvá” tud átalakulni
  • tevékenységének fókuszában a házasulandók állnak, és alaposan felkészül az esküvőre
  • a közösen megtartott egyeztetést követően tartja magát az eltervezett dolgokhoz (illetve csak egyeztetve tér el attól szükség esetén), fejből tudja a menetrendet
  • megjelenésében tökéletesen illeszkedik az esküvő stílusához
  • intelligens a humora
  • van benne valami teljesen egyedi, aminek köszönhetően hozzáadott értéket tud képviselni a rendezvényen
  • nem kezd nyugtalankodni váratlan szituációkban
  • jól érzékeli a helyes arányt a még szórakoztató, valamint az agyonszervezett, követendő napirendi pontokkal teletűzdelt buli között
  • idejekorán észreveszi a nehéz helyzeteket, és egyúttal megoldást is kínál
  • nem manipulál rejtett munkadíj tételekkel, a kezdetektől fogva átlátható módon kommunikál a ceremóniamesteri árak kapcsán
  • saját maga működik közre a bulin, és nem valamelyik emberét küldi
  • az esküvőtök biztos sikerének garanciája!

lakodalmi ceremóniamester Bakonyalja Miért éppen engem válasszatok? Nem feltétlenül kell ennek így lennie. Olyan Bakonyaljai ceremóniamestert válasszatok, aki számotokra szimpatikus, valamennyi feltételeteknek megfelel, mivel nem csupán egy szolgáltató lesz a sok közül, de sok esetben a nagy nap végére tulajdonképpen a barátotokká is válik. A több mint egy évtizedes rendezvényszervező múltam jelentős mértékben hozzájárul esküvőtök sikeréhez, mivel a legapróbb részletek sem maradhatnak figyelmen kívül, így magabiztosan koordinálom az esküvőtöket. Sokszor megfogalmazott kérdés, hogy ki az igazán jó ceremóniamester. Meglátásom szerint az a valóban jó ceremóniamester, akit ti választotok ki a személyes megbeszélés után, ugyanis ő lesz az, akiben megbíztok, és mentesít benneteket sok-sok teendőtől az esküvőtökön.

Ceremóniamester árak

Az esküvő manapság milliós kiadással járó esemény, így egyáltalán nem mindegy, hogy milyen szolgáltatást kaptok cserébe. Meglátásom szerint a személyes egyeztetés során tökéletesen tisztázódnia kell, hogy milyen tételeket ölel fel a díj. Magam ellen beszélek, de jótanácsom az, hogy a saját esküvőtök szervezése miatt sem bölcs dolog hitelt felvenni. Ezek mellett a munkadíj csakis a kapott szolgáltatás minőségével együtt mond valamit, ebből eredően nem érdemes az esküvői ceremóniamester árakat egymással összehasonlítani például táblázatos formában. Minden esküvő más és más, ebből kifolyólag egyénre kiszámolt árajánlatot adok a pároknak, ami részletesen tartalmazza a közreműködésem elemeit, illetve a költségeket. Ceremóniamester mellé szükséges-e még esküvőszervező is? Mivel a ceremóniamester eleve részt vesz a szervezésben, az a véleményem, hogy egy minőségi ceremóniamesternek minimum annyit kell a násznéppel foglalkoznia az esküvőn, mint amennyi energiát a kevésbé látható szervezésbe fektet. Jóllehet az eddigiek alapján állíthatom, hogy az esküvőszervezőnek az esküvő előtt van inkább feladata, míg a ceremóniamester magától értetődően különösen az esküvő napján tesz meg mindent az esküvő tökéletessége érdekében, én úgy tartom, hogy minimálisan annyi felelőssége van a ceremóniamesternek, mint az esküvőszervezőnek. Ebből adódóan személyes tapasztalataim alapján a ceremóniamester vállalhatja éppen az esküvőszervezői feladatok ellátását is, plusz az esküvőn ceremóniamesteri teendőit is elvégzi. Ennek köszönhetően az esküvőszervező bármikor elérhető! jó ceremóniamester Bakonyalja Ha olyan mulatságot szeretnétek szervezni, amelyre nem csak saját magatok, hanem a vendégeitek is hosszú ideig emlékezetes élményként gondolnak vissza, és eltökélt célotok, hogy az esküvőtök nem pusztán egy lesz a sok közül, akkor jelentkezzetek bizalommal a +36 30 839 9794 számon, vagy juttassátok el nekem a Bakonyaljai ceremóniamesterrel kapcsolatos gondolataitokat a “Kapcsolat” menüpontban lévő kérdőív kitöltésével, vagy közvetlenül a jakusmate.cm@gmail.com e-mail címre.

A bejegyzés trackback címe:

https://ceremoniamesterveszprem.blog.hu/api/trackback/id/tr2014707050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása