Esküvői ceremóniamester Veszprém

Esküvői ceremóniamester Veszprém

Hivatásos ceremóniamester Dózsaváros

2019. március 21. - Jakus Máté

Hivatásos ceremóniamester Dózsaváros

Dózsavárosi ceremóniamester feledhetetlenül csodálatos élménnyé varázsolja az esküvőtöket, amit nem pusztán a kedveseddel, hanem a teljes násznéppel közösen fogtok átélni, és élvezitek majd minden egyes pillanatát.

Mitől profi egy esküvői ceremóniamester?

Véleményem szerint a jó ceremóniamester abban tűnik ki, hogy remek érzéke van ahhoz, hogy miképpen tudja jókedvre deríteni az embereket úgy, hogy ne legyen monoton a buli, és ha a helyzet úgy kívánja, hajlandó rugalmasan változtatni az eltervezett dolgokon. Úgy tudja menedzselni és szervezni a bulit, hogy a háttérben tudjon maradni. Ha igény merül fel kommunikál az ifjú párral, és kézben tartja az esküvőtök menetét, a korábban egyeztetett forgatókönyv alapján.

Szükséges egyfajta rátermettség ahhoz, hogy milyen módon tud az ifjú pár jobbára csak egymással foglalkozni úgy, hogy a buli rendezési feladatait elkötelezett, bohókás, trendi módon leveszi a vállatokról egy arra alkalmas személy.

ceremóniamester árak Dózsaváros

A talpraesett ceremóniamester nem egyszerűen udvarias a meghívottakkal, hanem készséges is, szinte mindig észreveszi, és tisztában van vele, hogy mihez tökéletes a mulatság adott időpontja, mikor tanácsosabb akár kihagyni egy napirendi pontot, mert nincsenek ráhangolódva a meghívottak, mennyire kell megmelegíteni egy ételt, hogy az a legzamatosabb legyen, és mikor kell esetleg rövidebbre fogni a beszédeket, hogy ne legyenek egysíkúak a meghívottak számára.

Megbízatásom célja, hogy minden a lehető legtökéletesebben sikerüljön, és az esküvő végén úgy emlékezzetek vissza, hogy ez volt eddigi életetek legszebb eseménye!

Esküvő előtt szeretnék megbeszélni veletek egy időpontot, hogy megismerjelek titeket, és részletesebben meséljetek az elképzeléseitekről. Készítünk egy kitűzött tervet, valamint forgatókönyvet (például: bevonulás, gratuláció, menyasszonytánc stb.…).

Az esküvő és a buli lebonyolításán kívül támogatni tudlak benneteket a legjobb szolgáltatók felkutatásában. Kiterjedt kapcsolatrendszeremnek és ismeretségeimnek, és főleg a tapasztalataimnak köszönhetően őszintén tudok ajánlani az igényeiteknek megfelelően kitűnő esküvői helyszíneket, fergeteges zenekarokat, minden igényt kielégítő lemezlovast, tehetséges videósokat, és további szolgáltatókat. Ezáltal segédkezni tudok nektek az esküvő szervezésében is, hiszen a vendégvárástól a menyecsketánc végéig terjedő saját közreműködésemen túlmenően megannyi más teendőben hasznosíthatom a tapasztalataimat az esküvő előkészítésében.

Mi a ceremóniamester és a vőfély közötti különbség?

Nem belebonyolódva abba, amit egy professzionális ceremóniamester vagy vőfély végez, a különbség lényege abban jelenik meg, hogy míg a vőfély díszes ruhába beöltözve, és a többség által jól ismert rigmusokkal, olykor figyelemfelkeltő módon törekszik feldobni a mulatságot, addig a ceremóniamester inkább a mai kívánalmak szerint, ízlésesen felöltözve, sokszor rengeteg háttérmunkával segíti elő a mulatság gördülékenységét, tökéletes, olykor meghitt atmoszférát teremt, és gondot fordít a vendégek felhőtlen szórakoztatásáról.

Rejtett, ugyanakkor lényeges lehet, hogy profi ceremóniamesterként támogatom a felszolgálók teendőit: értesítem őket, hogy mikor kell pótolni bármit is a vendégek legnagyobb megelégedésére, illetve jelzem a személyzetnek, ha további terítékekre van szükség. Szólok a zenekarnak, ha pl. túl hangos a zene, illetve ha frissebb zenékre lenne szükség, netalán túl hosszú egy-egy táncos blokk, és fáradni kezdenek a meghívottak.

A tapasztalt ceremóniamester feladatai és ismérvei:

  • akármelyik pillanatban meg tud jelenni, ahol szükség van rá
  • gyakorlatilag barátjaiként kezeli a házasulandó párt, akik stabilan támaszkodhatnak rá, és okvetlenül bízhatnak benne
  • minden esetben a legjobbját igyekszik teljesíteni szakmailag és emberi oldalról is
  • jó hangulatot teremt
  • az esküvő örökmozgó műsorvezetője
  • tapasztalatainak köszönhetően ha úgy hozza a sors, esküvői “védőhálóvá” tud átalakulni
  • odafigyel az ifjú párra, és alaposan felkészül az eseményre
  • a személyes egyeztetést követően tartja magát az eltervezett dolgokhoz (illetve csak egyeztetve tér el attól szükség esetén), fejből tudja a forgatókönyvet
  • illik a stílusa az esküvő stílusához
  • szellemes a humora
  • van benne valami saját stílus, ami miatt hozzáadott értéket tud képviselni a rendezvényen
  • nem esik kétségbe nem várt helyzetekben
  • pontosan érzi a helyes arányt a tartalmas, valamint az agyonszervezett, betartandó ütemterv pontokkal túlzsúfolt esküvő között
  • időben érzékeli a komplikált helyzeteket, és egyszersmind megoldást is ajánl
  • nem trükközik utólag felszámított költségekkel, a kezdetektől fogva áttekinthető módon kommunikál a ceremóniamesteri költségek kapcsán
  • saját maga működik közre az esküvőn, és nem az egyik emberét közvetíti maga helyett
  • az esküvőtök biztos sikerének záloga!

ceremóniamester díja Dózsaváros Miért pont engem válasszatok? Nem szükséges ennek így lennie. Olyan Dózsavárosi ceremóniamestert válasszatok, aki nektek rokonszenves, valamennyi kívánságotoknak megfelel, mivel nem csupán egy szolgáltató lesz a sok között, hanem a nagy nap végére tulajdonképpen a barátotokká is válik. A sok-sok évre visszanyúló vendéglátós múltam nagyban hozzájárul esküvőtök sikeréhez, a jelentéktelennek tűnő részletek sem maradhatnak figyelmen kívül, így nagy biztonsággal vezénylem le az esküvőtöket. Állandó téma, hogy ki a valóban kiváló ceremóniamester. Meglátásom szerint az az igazán jó ceremóniamester, akit ti választotok ki a személyes megbeszélés után, tudniillik ő lesz az, akiben megbíztok, és leveszi a vállatokról a terhet a nagy napotokon.

Ceremóniamester árak

Az esküvő manapság milliós kiadással járó esemény, ezért egyáltalán nem mellékes, hogy milyen szolgáltatást kaptok cserébe. Eddigi tapasztalataim alapján a megbeszélés során félreérthetetlen módon nyilvánvalóvá kell válnia, hogy milyen elemeket foglal magában a vállalási ár. Magam ellen beszélek, de jótanácsom az, hogy egy esküvő miatt nem bölcs dolog eladósodni. Ezek mellett az ár mindig csak a kapott szolgáltatás színvonalával együtt mond valamit, tehát semmi értelme az esküvői ceremóniamester árakat egymással összehasonlítani például táblázatos formában. Minden esküvő más és más, ebből eredően testre szabott árajánlatot készítek, és küldök nektek, ami részletekbe menően felöleli a közreműködésem elemeit, illetve a költségeket. Ceremóniamester mellett van szükség külön esküvőszervezőre? Figyelembe véve, hogy a ceremóniamester jócskán belefolyik az esküvő megszervezésébe, eddigi tapasztalataim alapján azt látom, hogy egy minőségi ceremóniamesternek legalább annyit kell a vendégekkel foglalkoznia az esküvőn, mint amennyit a háttérmunkával. Jóllehet az eddigiek alapján állíthatom, hogy az esküvőszervezőnek a rendezvény előtt van több dolga, míg a ceremóniamester vitathatatlanul főleg az esküvő napján adja tudása legjavát az esküvő sikeréért, saját magam azt gondolom, hogy legalább annyi feladata van a ceremóniamesternek, mint az esküvőszervezőnek. Ebből következően saját tapasztalataim alapján a ceremóniamester lehet éppen az esküvő szervezője is, aki a nagy napon ceremóniamesteri feladatait is ellátja. Ilyen módon az esküvőszervező szüntelenül készenlétben van! ceremóniamester mennyibe kerül Dózsaváros Amennyiben olyan mulatságot szeretnétek szervezni, amire nem kizárólag ti, de a násznép tagjai is sokáig maradandó élményként gondolnak vissza, és elhatároztátok, hogy az esküvőtök nem csak egy lesz a sok közül, akkor várom hívásotokat a +36 30 839 9794 számon, vagy küldjétek el a Dózsavárosi ceremóniamesterrel kapcsolatos terveiteket a “Kapcsolat” pontban elhelyezett kérdőív kitöltésével, illetve a jakusmate.cm@gmail.com e-mail címre.

A bejegyzés trackback címe:

https://ceremoniamesterveszprem.blog.hu/api/trackback/id/tr1214706672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása