Esküvői ceremóniamester Veszprém

Esküvői ceremóniamester Veszprém

Esküvői ceremóniamester Veszprém Egyetemváros

2019. március 21. - Jakus Máté

Esküvői ceremóniamester Veszprém Egyetemváros

Veszprém Egyetemvárosi ceremóniamester emlékezetesen álomszép rendezvénnyé varázsolja az esküvőtöket, amit nem csak a partnereddel, hanem a teljes meghívott vendégsereggel együtt fogtok megélni, és élvezitek majd az elejétől a végéig.

Mi miatt a legjobb egy esküvői ceremóniamester?

Véleményem szerint a rátermett ceremóniamestert az különbözteti meg a kevésbé jótól, hogy remek érzéke van ahhoz, hogy miképpen tudja jókedvre deríteni az embereket úgy, hogy ne váljon unalmassá a lagzi, és ha a szituáció úgy hozza, képes rugalmasan változtatni az eltervezett dolgokon. Úgy képes menedzselni és szervezni a bulit, hogy a háttérben tudjon maradni. Szükség esetén beszél a szolgáltatókkal, és magabiztosan irányítja az esküvőtök menetét, az előre megbeszélt ütemterv mintájára.

Igényeltetik egy veleszületett képesség ahhoz, hogy miként tudtok többnyire egymásra figyelni úgy, hogy a buli szervezési részét megbízható, szórakoztató, trendi módon leveszi a vállatokról egy tehetséges személy.

különbség a vőfély és a ceremóniamester között Veszprém Egyetemváros

A rátermett ceremóniamester nem pusztán lovagias a vendégekkel, hanem segítőkész is, szinte mindig megérzi, és tudja, hogy mihez tökéletes a mulatság adott időpontja, mikor érdemes akár kihagyni egy napirendi pontot, mert nincsenek ráhangolódva a résztvevők, milyen forrón kell kihozni a vacsoránál a levest, hogy a lehető legízletesebb legyen, és mikor kell esetleg rövidebbre fogni a szónoklatokat, hogy ne laposodjanak el a násznép számára.

Hivatásom, hogy minden a lehető legtökéletesebben sikerüljön, és az esküvő végeztével azt érezzétek, hogy ez volt idáig életetek legszebb élménye!

Mindezek előtt szeretnék kitűzni egy megbeszélést egy arra alkalmas időpontban, hogy megismerkedhessünk, és bővebben beavassatok a terveitekbe. Felállítunk egy elsődleges ütemtervet, valamint forgatókönyvet (többek között: bevonulás, szülőköszöntő ajándékok, torta stb.…).

A szertartás és a mulatság lebonyolításán túl támogatni tudlak benneteket a legalkalmasabb szolgáltatók felkutatásában. Számtalan kapcsolatomnak és ismeretségeimnek, de leginkább a tapasztalataimnak köszönhetően igazán jó szívvel tudok ajánlani az igényeiteknek megfelelően hangulatos esküvői helyszíneket, önfeledten játszó zenekarokat, interaktív DJ-t, profi fotósokat, illetve esetleg még hiányzó szolgáltatókat. Ennek révén hathatós támogatást tudok nyújtani az esküvő megrendezésében is, mivel a vendégvárástól a menyecsketánc végéig terjedő saját közreműködésemen kívül megannyi más feladatban tudok még segíteni az esküvő előkészítésében.

Mi a ceremóniamester és a vőfély közötti különbség?

Nem részletesen kitérve arra a rengeteg feladatra, amit egy kiváló ceremóniamester vagy vőfély végez, a különbség röviden, tömören abban jelenik meg, hogy míg a vőfély díszes ruhába beöltözve, és a mindenki által ismert rigmusokkal, időnként figyelemfelkeltő módon próbál jó hangulatot teremteni, addig a ceremóniamester a jelenkori elvárásoknak megfelelően, trendi módon, sok megbízásnál temérdek háttérmunkával mozdítja elő a buli zökkenőmentességét, tökéletes, olykor meghitt atmoszférát teremt, és foglalkozik azzal is, hogy soha ne unatkozzanak a vendégek.

Láthatatlan, ámde lényeges lehet, hogy professzionális ceremóniamesterként támogatom a felszolgálók feladatait: értesítem őket, ha hiányzik valami az asztalról, illetve tájékoztatom a személyzetet, ha további terítékekre lenne esetleg szükség. Szólok a zenekarnak, ha pl. túl hangos a zene, illetve ha frissebb dalokra lenne szükség, vagy éppen túl hosszú egy-egy táncos blokk, és fásulni látszanak a társaság tagjai.

A rutinos ceremóniamester feladatai és sajátosságai:

  • akármelyik percben ott van, ahol segítenie kell valamit
  • majdhogynem barátjaiként kezeli a házasulandó párt, akik nyugodtan támaszkodhatnak rá, és okvetlenül bízhatnak benne
  • minden esetben a legjobbját próbálja nyújtani professzionális szempontból és emberi oldalról éppúgy
  • megnyerő stílusú
  • az esküvő energikus házigazdája
  • tapasztalatainak köszönhetően ha úgy hozza a sors, esküvői villámhárítóvá tud válni
  • tevékenységének fókuszában a házasulandók állnak, és gondosan előkészül az esküvőre
  • a közösen megtartott megbeszélést követően teljes mértékben számítani lehet rá, kívülről tudja az ütemtervet
  • megjelenésében tökéletesen illeszkedik az esküvő stílusához
  • szellemes a humora
  • van benne valami plusz, aminek köszönhetően hozzá tud tenni az esküvőhöz
  • feltalálja magát nem várt helyzetekben
  • kitűnően veszi észre az egyensúlyt a még szórakoztató, valamint a “túlszervezett”, kötelező ütemterv pontokkal teletűzdelt esküvő között
  • idejében megérzi a komplikált helyzeteket, és ezzel egyidőben megoldást is ajánl
  • nem dolgozik rejtett munkadíj tételekkel, a kezdetektől fogva átlátható módon nyilatkozik a ceremóniamesteri költségek kapcsán
  • ő működik közre a lagzin, és nem az egyik “kollégáját” közvetíti maga helyett
  • az esküvőtök biztos sikerének biztosítéka!

lakodalmi ceremóniamester Veszprém Egyetemváros Miért éppen mellettem tegyétek le a voksotokat? Nem feltétlenül kell ennek így lennie. Olyan Veszprém Egyetemvárosi ceremóniamestert válasszatok, aki számotokra szimpatikus, valamennyi feltételeteknek megfelel, mert ő nem csak egy szolgáltató lesz a többi között, de sok esetben a nagy nap befejeztével már a barátotokká is fogadjátok egymást. A sok-sok évre visszanyúló rendezvényszervező múltam nagyban hozzájárul esküvőtök sikeréhez, a jelentéktelennek tűnő részletek sem kerülhetik el a figyelmem, így nagy biztonsággal irányítom a nagy napotokat. Gyakran felmerülő kérdés, hogy ki az egyértelműen kitűnő ceremóniamester. Véleményem szerint az az igazán jó ceremóniamester, akit ti felkértek a személyes találkozások után, tudniillik ő lesz az, akibe a bizalmatokat helyezitek, és mentesít benneteket sok-sok teendőtől az esküvőtökön.

Ceremóniamester díjak

Az esküvő manapság milliós nagyságrendű “projekt”, így egyáltalán nem mellékes, hogy az ember mit kap a pénzéért. Meglátásom szerint a megbeszélés alkalmával világosan nyilvánvalóvá kell válnia, hogy milyen tevékenységeket ölel fel a díj. Saját üzletemet is rontom ezzel, de javaslom, hogy a saját esküvőtök szervezése miatt sem bölcs dolog eladósodni. Ezen kívül a munkadíj kizárólag a kapott szolgáltatás minőségével együtt mond valamit, ezért nem célszerű az esküvői ceremóniamester árakat egymással összehasonlítani például táblázatos formában. Az esküvők nagyon eltérőek, éppen ezért személyre szabott árajánlatot készítek, és küldök számotokra, ami részletekbe menően lefedi a teendőimet, illetve a felmerülő árakat. Ceremóniamester mellé szükséges-e még esküvőszervező is? Mivel a ceremóniamester kiveszi a részét az esküvő szervezéséből, azt gondolom, hogy egy jó ceremóniamesternek legalább annyit kell a vendégekkel foglalkoznia a nagy napon, mint amennyi energiát a kevésbé látható szervezésbe fektet. Noha egyértelmű, hogy az esküvőszervezőnek az esküvő előtt van inkább dolga, míg a ceremóniamester értelemszerűen főleg az esküvő napján adja tudása legjavát az esküvő sikeréért, személyesen azt tartom, hogy minimálisan annyi felelőssége van a ceremóniamesternek, mint az esküvőszervezőnek. Ebből adódóan saját tapasztalataim alapján a ceremóniamester vállalhatja éppen az esküvőszervezői feladatok ellátását is, plusz a nagy napon ceremóniamesteri teendőit is elvégzi. Ilyenformán az esküvőszervező egész idő alatt készenlétben van! ceremóniamester műsorvezető Veszprém Egyetemváros Amennyiben olyan esküvőt szeretnétek, amelyre nem kizárólag ti, de a rendezvény résztvevői is hosszú ideig emlékezetes élményként gondolnak vissza, valamint elhatároztátok, hogy az esküvőtök nem csak egy lesz a sok közül, akkor hívjatok bátran a +36 30 839 9794 számon, vagy írjátok meg a Veszprém Egyetemvárosi ceremóniamesterrel kapcsolatos elképzeléseiteket a “Kapcsolat” pontban található űrlap segítségével, illetve a jakusmate.cm@gmail.com e-mail címre.

A bejegyzés trackback címe:

https://ceremoniamesterveszprem.blog.hu/api/trackback/id/tr5614706604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása