Esküvői ceremóniamester Veszprém

Esküvői ceremóniamester Veszprém

Esküvői ceremóniamester Veszprém belváros

2019. március 21. - Jakus Máté

Esküvői ceremóniamester Veszprém belváros

Veszprém belvárosi ceremóniamester feledhetetlenül nagyszerű eseménnyé varázsolja az esküvőtöket, amit nem csak a pároddal, de a teljes násznéppel együtt fogtok megélni, és élvezitek majd minden egyes pillanatát.

Mi miatt profi egy esküvői ceremóniamester?

Eddigi tapasztalataim szerint az ügyes ceremóniamester attól lesz tökéletes választás, hogy remek érzéke van ahhoz, hogy miképpen lehet feldobni, illetve fenntartani a jó hangulatot oly módon, hogy ne váljon sablonossá a buli, és amennyiben a helyzet úgy kívánja, képes rugalmasan változtatni az eltervezett dolgokon. Úgy tudja koordinálni és szervezni az esküvőt, hogy ne ő legyen a középpontban. Amikor szükséges beszél a násznéppel, és vezényli az esküvőtök menetét, az előzetesen véglegesített ütemterv alapján.

Igényeltetik egy veleszületett képesség ahhoz, hogy hogyan tudtok jobbára csak egymással foglalkozni úgy, hogy az esküvő rendezési feladatait elkötelezett, szórakoztató, elegáns módon leveszi a vállatokról egy rátermett ember.

különbség a vőfély és a ceremóniamester között Veszprém belváros

A szellemes ceremóniamester nem egyszerűen lovagias a résztvevőkkel, hanem segítőkész is, többnyire észreveszi, és tisztában van vele, hogy mihez tökéletes a mulatság adott időpontja, mikor tanácsosabb akár kihagyni egy napirendi pontot, mert fáradnak a meghívottak, milyen forrón kell kihozni a vacsoránál a levest, hogy a lehető legízletesebb legyen, és mikor kell esetleg lefaragni a pohárköszöntőket, hogy ne váljanak vontatottá a rokonok és barátok számára.

Küldetésem, hogy minden a legfeledhetetlenebb módon történjen, és a mulatság végeztével úgy emlékezzetek vissza, hogy ez volt idáig életetek legcsodálatosabb élménye!

Előzetesen szeretnék megbeszélni veletek egy időpontot, hogy megismerjelek titeket, és bővebben elmondjátok, hogy mit szeretnétek. Felállítunk egy elsődleges menetrendet, valamint forgatókönyvet (például: bevonulás, szertartások, vacsora és még sorolhatnám…).

Az esküvő és a lakodalom lebonyolításán kívül támogatni tudlak benneteket a legalkalmasabb szolgáltatók megtalálásában. Számtalan kapcsolatomnak és korábbi munkáimnak, illetve különösképpen a tapasztalataimnak hála igazán jó szívvel tudok említeni az igényeiteknek megfelelően hangulatos esküvői helyszíneket, fergeteges zenekarokat, interaktív DJ-t, ügyes videósokat, illetve esetleg még hiányzó szolgáltatókat. Ilyen módon segédkezni tudok nektek az esküvő megrendezésében is, hiszen a vendégvárástól a menyecsketánc végéig tartó tisztemen túlmenően rengeteg más feladatban tudok még segíteni az esküvő előkészítésében.

Mi a ceremóniamester és a vőfély közötti különbség?

Nem akarom itt bő lére ereszteni, amit egy kitűnő ceremóniamester vagy vőfély végez, a különbség lényege abban mutatkozik meg, hogy míg a vőfély díszes ruhába beöltözve, és a többség által megszokott rigmusokkal, olykor feltűnően próbál jó hangulatot teremteni, addig a ceremóniamester a modernebb igények szerint, trendi módon, sokszor hihetetlen háttérmunkával támogatja a lagzi problémamentességét, odafigyel a vidám légkörre, és foglalkozik azzal is, hogy soha ne unatkozzanak a vendégek.

Láthatatlan, ugyanakkor lényeges lehet, hogy professzionális ceremóniamesterként segítem a felszolgálók feladatait: intek, ha kell pótolni bármit is a vendégek legnagyobb megelégedésére, illetve értesítem a személyzetet, ha plusz terítékre van szükség. Intek a zenekarnak, ha pl. túl hangos a zene, illetve ha frissebb dalokra lenne szükség, esetleg ha túlságosan elnyúlt egy-egy táncos blokk, és fásulni kezdenek a meghívottak.

A rutinos ceremóniamester feladatai és jellegzetességei:

  • akármelyik pillanatban ott van, ahol szükség van rá
  • majdhogynem barátjaiként kezeli az ifjú párt, akik bizalommal támaszkodhatnak rá, és minden körülmények között bízhatnak benne
  • minden esetben a legjobbját igyekszik produkálni szakmailag és emberi oldalról is
  • megnyerő stílusú
  • az esküvő lelkes házigazdája
  • tapasztalatainak köszönhetően ha úgy hozza a sors, esküvői “védőhálóvá” tud átalakulni
  • odafigyel az ifjú párra, és alaposan felkészül az eseményre
  • a közösen megtartott egyeztetést követően teljes mértékben számítani lehet rá, kívülről tudja az ütemtervet
  • illik a stílusa az esküvő stílusához
  • szellemes a humora
  • van benne valami teljesen egyedi, ami miatt hozzá tud tenni az esküvőhöz
  • nem kezd nyugtalankodni nem várt szituációkban
  • pontosan veszi észre az egyensúlyt a még szórakoztató, valamint a “túlszervezett”, betartandó ütemterv pontokkal teletűzdelt mulatság között
  • időben megérzi a nehéz szituációkat, és ezzel egyidőben megoldást is javasol
  • nem dolgozik utólag felszámított költségekkel, a kezdetektől fogva transzparens módon nyilatkozik a ceremóniamesteri árak kapcsán
  • ő tevékenykedik a lagzin, és nem az egyik munkatársát közvetíti maga helyett
  • az esküvőtök teljes sikerének garanciája!

ceremóniamester díja Veszprém belváros Miért pont mellettem tegyétek le a voksotokat? Nem feltétlenül kell ennek mindenféleképpen így történnie. Olyan Veszprém belvárosi ceremóniamestert válasszatok, aki számotokra szimpatikus, valamennyi kívánságotoknak megfelel, mert ő nem csak egy szolgáltató lesz a sok között, de sok esetben az esküvő befejeztével már a barátotokká is válik. A sok-sok évre visszanyúló rendezvényszervező múltam nagyban hozzájárul esküvőtök sikeréhez, a jelentéktelennek tűnő részletek sem kerülhetik el a figyelmem, és ezáltal nagy biztonsággal vezénylem le a nagy napotokat. Állandó téma, hogy ki az igazán jó ceremóniamester. Meglátásom szerint az a valóban jó ceremóniamester, akit ti felkértek a személyes megbeszélés után, hiszen ő lesz az, akibe a bizalmatokat helyezitek, és mentesít benneteket sok-sok teendőtől az esküvőtökön.

Ceremóniamester munkadíjak

Az esküvő ma már milliós költségekkel járó esemény, így egyáltalán nem elhanyagolható szempont, hogy az ember mit kap a pénzéért. Szerintem a megbeszélés alkalmával világosan tisztázódnia kell, hogy milyen feladatokat ölel fel a díj. Magam ellen beszélek, de jótanácsom az, hogy a saját esküvőtök szervezése miatt sem észszerű dolog hitelt felvenni. Ezen túlmenően a munkadíj csakis a kapott szolgáltatás színvonalával együtt mond valamit, ezért semmi értelme az esküvői ceremóniamester árakat önmagukban összehasonlítani például egy Excel táblázatban. Az esküvők nagyon eltérőek, éppen ezért személyre szabott árajánlatot adok számotokra, ami részletekbe menően tartalmazza a tevékenységeimet, illetve a felmerülő árakat. Ceremóniamester mellett szükséges-e még esküvőszervező is? Mivel a ceremóniamester eleve részt vesz a szervezésben, azt gondolom, hogy egy profi ceremóniamesternek minimum annyit kell a násznéppel foglalkoznia az esküvőn, mint amennyit a háttérmunkával. Habár egyértelmű, hogy az esküvőszervezőnek a rendezvény előtt van inkább dolga, míg a ceremóniamester vitathatatlanul különösen az esküvő napján tesz meg mindent az esküvő sikeréért, én azt gondolom, hogy minimálisan annyi teendője van a ceremóniamesternek, mint az esküvőszervezőnek. Ebből kifolyólag személyes tapasztalataim alapján a ceremóniamester vállalhatja éppen az esküvőszervezői feladatok ellátását is, plusz az esküvőn ceremóniamesteri teendőit is elvégzi. Ilyenformán az esküvőszervező egész idő alatt rendelkezésre áll! ceremóniamester mennyibe kerül Veszprém belváros Amennyiben olyan esküvőt szeretnétek, amire nem csak saját magatok, hanem a násznép tagjai is hosszú ideig emlékezetes élményként gondolnak vissza, és feltett szándékotok, hogy az esküvőtök nem csak egy lesz a sok közül, akkor jelentkezzetek bizalommal a +36 30 839 9794 számon, vagy írjátok meg a Veszprém belvárosi ceremóniamesterrel kapcsolatos terveiteket a “Kapcsolat” pontban található űrlap segítségével, illetve a jakusmate.cm@gmail.com e-mail címre.

A bejegyzés trackback címe:

https://ceremoniamesterveszprem.blog.hu/api/trackback/id/tr5014706564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása