Esküvői ceremóniamester Veszprém

Esküvői ceremóniamester Veszprém

Esküvői ceremóniamester Jeruzsálemhegy

2019. március 21. - Jakus Máté

Esküvői ceremóniamester Jeruzsálemhegy

Jeruzsálemhegyi ceremóniamester feledhetetlenül nagyszerű ünnepléssé varázsolja az esküvőtöket, amit nem pusztán a partnereddel, de a teljes meghívott vendégsereggel közösen fogtok átélni, és élvezitek majd az elejétől a végéig.

Mi miatt jó egy esküvői ceremóniamester?

Szerintem az ideális ceremóniamester attól lesz tökéletes választás, hogy remek érzéke van ahhoz, hogy miképpen lehet megnevettetni a társaságot oly módon, hogy ne legyen szürke esemény a buli, és ha a szituáció úgy hozza, hajlandó eltérni az előre eltervezett programtól. Úgy képes menedzselni és lebonyolítani az estét, hogy a háttérben tudjon maradni. Folyamatosan beszél a szolgáltatókkal, és kézben tartja az esküvőtök menetét, a korábban egyeztetett forgatókönyv szerint.

Kell egy remek érzék ahhoz, hogy miként tudtok jobbára csak egymásra figyelni úgy, hogy a lakodalom lebonyolítási teendőit megbízható, szórakoztató, trendi módon leveszi a vállatokról egy tehetséges ember.

ceremóniamester esküvőre Jeruzsálemhegy

A jó érzékkel rendelkező ceremóniamester nem pusztán lovagias a násznéppel, hanem figyelmes is, többnyire megérzi, és tudatában van annak, hogy minek van ott az ideje, mikor okosabb rövidíteni egy-egy táncblokk hosszát, mert nem vevők rá a résztvevők, mennyire kell megmelegíteni egy ételt, hogy a lehető legízletesebb legyen, és mikor kell esetleg rövidebbre fogni a pohárköszöntőket, hogy ne legyenek egysíkúak a résztvevők számára.

Küldetésem, hogy minden a legemlékezetesebben sikerüljön, és a buli végén úgy emlékezzetek vissza, hogy ez volt mindeddig életetek legmaradandóbb történése!

Mindezek előtt szeretnék veletek találkozni, hogy megismerjelek titeket, és részletesebben meséljetek az elképzeléseitekről. Felállítunk egy elsődleges tervet, illetve forgatókönyvet (többek között: koszorúslányok létszáma, ajándékozás, torta stb.…).

A szertartás és a buli lebonyolításán túl segíthetek a számotokra megfelelő szolgáltatók felkutatásában. Számtalan kapcsolatomnak és korábbi munkáimnak, és főleg a tapasztalataimnak köszönhetően igazán jó szívvel tudok említeni az elvárásaitoknak megfelelően kiváló esküvői helyszíneket, önfeledten játszó zenekarokat, minden igényt kielégítő lemezlovast, tehetséges videósokat, és további szolgáltatókat. Ennek révén segítségetekre leszek az esküvő szervezésében is, mert a vendégvárástól a menyecsketánc végéig terjedő saját közreműködésemen túlmenően temérdek más feladatban tudok még segíteni az esküvő előkészítésében.

Mi a ceremóniamester és a vőfély közötti különbség?

Nem akarom itt bő lére ereszteni, amit egy remek ceremóniamester vagy vőfély végez, a különbség lényege abban lelhető fel, hogy míg a vőfély feltűnő ruhába beöltözve, és a többség által megszokott rigmusokkal, néha feltűnően próbál jó hangulatot teremteni, addig a ceremóniamester a modernebb elvárásoknak megfelelően, elegánsan, sokszor hihetetlen előkészítéssel segíti elő az esküvő problémamentességét, tökéletes, olykor meghitt atmoszférát teremt, és gondot fordít a vendégek felhőtlen szórakoztatásáról.

Észrevétlen, ennek ellenére elengedhetetlen lehet, hogy professzionális ceremóniamesterként segítem a felszolgálók munkáját: értesítem őket, ha jöhetnek a fogásokkal, illetve értesítem a személyzetet, ha további terítékekre van szükség. Szólok a zenekarnak, ha pl. túl hangos a zene, illetve ha lendületesebb számokra lenne szükség, esetleg ha túlságosan elnyúlt egy-egy táncos rész, és fáradni látszanak a meghívottak.

A jó ceremóniamester feladatai és jellegzetességei:

  • akármelyik pillanatban meg tud jelenni, ahol szükség van rá
  • majdhogynem barátjainak tekinti a házasulandó párt, akik nyugodtan számíthatnak rá, és feltétlenül bízhatnak benne
  • minden esetben a tőle telhető maximumot próbálja produkálni professzionális szempontból és emberileg is
  • megnyerő stílusú
  • az esküvő örökmozgó műsorvezetője
  • tapasztalatainak hála ha úgy hozza a sors, esküvői “védőhálóvá” tud válni
  • tevékenységének fókuszában a házasulandók állnak, és gondosan előkészül az esküvőre
  • a személyes megbeszélést követően tartja magát az eltervezett dolgokhoz (illetve csak egyeztetve tér el attól szükség esetén), fejből tudja a menetrendet
  • megjelenésében tökéletesen illeszkedik az esküvő stílusához
  • intelligens a humora
  • van benne valami plusz, aminek köszönhetően hozzá tud tenni az esküvőhöz
  • feltalálja magát meglepetésszerű helyzetekben
  • pontosan észleli az egyensúlyt a még szórakoztató, valamint a “túlszervezett”, követendő napirendi pontokkal teletűzdelt esküvő között
  • idejekorán megérzi a problémás helyzeteket, és egyszersmind megoldást is kínál
  • nem trükközik rejtett költségekkel, elejétől fogva áttekinthető módon beszél a ceremóniamesteri munkadíj kapcsán
  • saját maga működik közre a lagzin, és nem valamelyik emberét közvetíti maga helyett
  • az esküvőtök biztos sikerének záloga!

fiatal ceremóniamester esküvőre Jeruzsálemhegy Miért éppen mellettem tegyétek le a voksotokat? Nem szükséges ennek mindenféleképpen így történnie. Olyan Jeruzsálemhegyi ceremóniamestert válasszatok, aki számotokra szimpatikus, valamennyi kívánságotoknak megfelel, mert ő nem pusztán egy szolgáltató lesz a sok között, de sok esetben a nagy nap befejeztével voltaképpen a barátotokká is válik. A több mint egy évtizedes rendezvényszervező múltam jelentős mértékben elősegíti a nagy nap sikerességét, mivel a legapróbb részletek sem kerülhetik el a figyelmem, így nagy biztonsággal koordinálom az esküvőtöket. Állandó téma, hogy ki a valóban ideális ceremóniamester. Meglátásom szerint az a tényleg jó ceremóniamester, akit ti felkértek a személyes találkozások után, mert ő lesz az, akibe a bizalmatokat helyezitek, és mentesít benneteket sok-sok teendőtől a nagy napotokon.

Ceremóniamester árak

Az esküvő ma már milliós kiadással járó “projekt”, és egyáltalán nem elhanyagolható szempont, hogy az ember mit kap a pénzéért. Meglátásom szerint a megbeszélés során egyértelműen tisztázódnia kell, hogy milyen tevékenységeket tartalmaz a munkadíj. Magam ellen beszélek, de javaslom, hogy a saját esküvőtök szervezése miatt sem okos dolog hitelt felvenni. Mindamellett az ár mindig csak a kapott szolgáltatás színvonalával együtt értékelhető, tehát nem érdemes az esküvői ceremóniamester árakat egymással összehasonlítani például táblázatos formában. Nincs két egyforma esküvő, ebből eredően egyénre kiszámolt árajánlatot adok számotokra, ami tételesen lefedi a tevékenységeimet, illetve a költségeket. Ceremóniamester mellett kell-e esküvőszervező? Mivel a ceremóniamester jócskán belefolyik az esküvő megszervezésébe, az a véleményem, hogy egy talpraesett ceremóniamesternek legalább annyit kell a násznéppel foglalkoznia az esküvőn, mint amennyi energiát a kevésbé látható szervezésbe fektet. Noha egyértelmű, hogy az esküvőszervezőnek az esküvő előtt van inkább dolga, míg a ceremóniamester vitathatatlanul különösen az esküvő napján adja tudása legjavát az esküvő sikeréért, saját magam úgy tartom, hogy minimálisan annyi feladata van a ceremóniamesternek, mint az esküvőszervezőnek. Ebből következően saját tapasztalataim alapján a ceremóniamester lehet éppen az esküvő szervezője is, aki a nagy napon ceremóniamesteri teendőit is elvégzi. Ilyenformán az esküvőszervező folyamatosan rendelkezésre áll! legjobb ceremóniamester Jeruzsálemhegy Ha olyan mulatságot szeretnétek szervezni, amelyre nem kizárólag saját magatok, hanem a násznép tagjai is hosszú ideig maradandó élményként gondolnak vissza, valamint eltökélt célotok, hogy az esküvőtök nem pusztán egy lesz a sok közül, akkor jelentkezzetek bizalommal a +36 30 839 9794 számon, vagy írjátok meg a Jeruzsálemhegyi ceremóniamesterrel kapcsolatos terveiteket a “Kapcsolat” menüben található űrlap kitöltésével, illetve a jakusmate.cm@gmail.com e-mail címre.

A bejegyzés trackback címe:

https://ceremoniamesterveszprem.blog.hu/api/trackback/id/tr8714707044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása