Esküvői ceremóniamester Veszprém

Esküvői ceremóniamester Veszprém

Esküvői ceremóniamester Gyulafirátót

2019. március 21. - Jakus Máté

Esküvői ceremóniamester Gyulafirátót

Gyulafirátóti ceremóniamester emlékezetesen magával ragadó rendezvénnyé varázsolja az esküvőtöket, amit nem csupán a partnereddel, hanem a teljes meghívott vendégsereggel együtt fogtok átélni, és élvezitek majd az elejétől a végéig.

Mi miatt jó egy esküvői ceremóniamester?

Szerintem a jó ceremóniamester attól lesz tökéletes választás, hogy jól tudja, hogy miképpen lehet feldobni, illetve fenntartani a jó hangulatot oly módon, hogy ne legyen monoton az esküvőtök, és amennyiben a helyzet úgy hozza, képes rugalmasan változtatni az eltervezett dolgokon. Úgy tudja irányítani és szervezni a lagzit, hogy a háttérben tudjon maradni. Ha igény merül fel beszél az ifjú párral, és kézben tartja az esküvőtök menetét, az előzetesen véglegesített forgatókönyv mintájára.

Kell egy remek érzék ahhoz, hogy hogyan tudtok jobbára csak egymással foglalkozni úgy, hogy a mulatság lebonyolítási teendőit megbízható, mulattató, elegáns módon leveszi a vállatokról egy arra alkalmas ember.

modern ceremóniamester Gyulafirátót

A professzionális ceremóniamester nem egyszerűen gáláns a vendégekkel, hanem figyelmes is, valamint észreveszi, és tudja, hogy minek van ott az ideje, mikor érdemes egy előre eltervezett programponton módosítani, mert nem vevők rá a vendégek, mennyire kell megmelegíteni egy ételt, hogy a lehető legízletesebb legyen, és mikor kell esetleg rövidebbre fogni a szónoklatokat, hogy ne legyenek egysíkúak a vendégek számára.

Küldetésem, hogy minden a legemlékezetesebben sikerüljön, és az esküvő végén úgy emlékezzetek vissza, hogy ez volt eddigi életetek legcsodálatosabb élménye!

Előzetesen szeretnék veletek találkozni, hogy megismerjelek titeket, és részletesebben meséljetek az elképzeléseitekről. Készítünk egy elsődleges programtervet, valamint forgatókönyvet (többek között: bevonulás, szertartások, pohárköszöntő stb.…).

Az esküvő és a lakodalom lebonyolításán túl sokéves tapasztalatom van a legalkalmasabb szolgáltatók felkutatásában. Számtalan kapcsolatomnak és korábbi munkáimnak, de leginkább a tapasztalataimnak köszönhetően őszintén tudok említeni az igényeiteknek megfelelően remek esküvői helyszíneket, remek zenekarokat, interaktív DJ-t, tehetséges fotósokat, illetve esetleg még hiányzó szolgáltatókat. Ennek révén segédkezni tudok nektek az esküvő szervezésében is, hiszen a vendégvárástól a menyecsketánc végéig terjedő saját közreműködésemen kívül megannyi egyéb teendőben tudok még segíteni az esküvő előkészítésében.

Mi a ceremóniamester és a vőfély közötti különbség?

Nem belebonyolódva abba, amit egy kiváló ceremóniamester vagy vőfély végez, a különbség lényege abban lelhető fel, hogy míg a vőfély díszes ruhába beöltözve, és a násznép által megszokott versekkel, olykor figyelemfelkeltő módon igyekszik jó hangulatot teremteni, addig a ceremóniamester a modernebb elvárásoknak megfelelően, ízlésesen felöltözve, sokszor rengeteg előkészítéssel mozdítja elő a lagzi akadálytalan előrehaladását, odafigyel a vidám légkörre, és gondot fordít a vendégek felhőtlen szórakoztatásáról.

Észrevétlen, ennek ellenére fontos dolog lehet, hogy professzionális ceremóniamesterként segítem a felszolgálók teendőit: értesítem őket, ha jöhetnek a fogásokkal, illetve jelzem a személyzetnek, ha plusz terítékre lenne esetleg szükség. Intek a zenekarnak, ha pl. túl halk a zene, illetve ha lendületesebb dalokra lenne szükség, vagy éppen túlságosan elnyúlt egy-egy táncos rész, és fáradni látszanak a meghívottak.

A gyakorlott ceremóniamester feladatai és jellemzői:

  • bármely percben ott van, ahol szükség van rá
  • szinte barátjaiként kezeli a házasulandó párt, akik stabilan támaszkodhatnak rá, és okvetlenül bízhatnak benne
  • folyamatosan a tőle telhető maximumot próbálja nyújtani szakmailag és emberi oldalról éppúgy
  • jó hangulatot teremt
  • az esküvő örökmozgó műsorvezetője
  • tapasztalatainak hála ha úgy hozza a sors, esküvői “védőhálóvá” tud válni
  • tevékenységének fókuszában a házasulandók állnak, és alaposan felkészül az eseményre
  • a közösen megtartott egyeztetést követően tartja magát az eltervezett dolgokhoz (illetve csak egyeztetve tér el attól szükség esetén), betéve tudja az ütemtervet
  • illik a stílusa az esküvő stílusához
  • intelligens a humora
  • van benne valami teljesen egyedi, ami miatt hozzáadott értéket tud képviselni a rendezvényen
  • nem kezd nyugtalankodni meglepetésszerű helyzetekben
  • jól érzi a helyes arányt a tartalmas, valamint az agyonszervezett, követendő ütemterv pontokkal túlzsúfolt buli között
  • időben érzékeli a nehéz szituációkat, és ezzel egyidőben megoldást is kínál
  • nem manipulál rejtett munkadíj tételekkel, a kezdetektől fogva áttekinthető módon kommunikál a ceremóniamesteri költségek kapcsán
  • személyesen működik közre a bulin, és nem az egyik emberét küldi
  • az esküvőtök teljes sikerének záloga!

lakodalmi ceremóniamester Gyulafirátót Miért pont mellettem tegyétek le a voksotokat? Nem szükséges ennek így lennie. Olyan Gyulafirátóti ceremóniamestert válasszatok, aki számotokra rokonszenves, valamennyi kívánságotoknak megfelel, mivel nem csupán egy szolgáltató lesz a sok közül, de sok esetben az esküvő végére voltaképpen a barátotokká is fogadjátok egymást. A sok-sok évre visszanyúló vendéglátós múltam jelentős mértékben hozzájárul esküvőtök sikeréhez, mivel a legapróbb részletek sem maradhatnak figyelmen kívül, így magabiztosan vezénylem le a nagy napotokat. Visszatérő téma, hogy ki a valóban kiváló ceremóniamester. Szerintem az a tényleg jó ceremóniamester, akit ti választotok ki a személyes egyeztetés után, tudniillik ő lesz az, akiben megbíztok, és mentesít benneteket sok-sok teendőtől az esküvőtökön.

Ceremóniamester munkadíjak

Az esküvő manapság milliós költségekkel járó rendezvény, és egyáltalán nem elhanyagolható szempont, hogy az ember mit kap a pénzéért. Véleményem szerint a megbeszélés során világosan ki kell derülnie, hogy milyen tevékenységeket foglal magában a vállalási ár. Saját üzletemet is rontom ezzel, de javaslom, hogy a saját esküvőtök szervezése miatt sem észszerű dolog eladósodni. Ezek mellett a munkadíj csakis a kapott szolgáltatás minőségével együtt értékelhető, ebből kifolyólag nem célszerű az esküvői ceremóniamester árakat önmagukban összehasonlítani például táblázatos formában. Nincs két egyforma esküvő, tehát személyre szabott árajánlatot adok nektek, ami részletesen magában foglalja a feladataimat, illetve a felmerülő árakat. Ceremóniamester mellé kell-e esküvőszervező? Tekintve, hogy a ceremóniamester jócskán belefolyik az esküvő megszervezésébe, eddigi tapasztalataim alapján azt látom, hogy egy profi ceremóniamesternek legkevesebb annyit kell a násznéppel foglalkoznia az esküvőn, mint amennyi energiát a kevésbé látható szervezésbe fektet. Bár az eddigiek alapján állíthatom, hogy az esküvőszervezőnek az esküvő előtt van inkább dolga, míg a ceremóniamester magától értetődően különösen az esküvő napján tesz meg mindent az esküvő sikeréért, saját magam úgy gondolom, hogy legalább annyi dolga van a ceremóniamesternek, mint az esküvőszervezőnek. Ebből adódóan saját tapasztalataim alapján a ceremóniamester lehet éppen az esküvő szervezője is, aki a nagy napon ceremóniamesteri teendőit is elvégzi. Ennek köszönhetően az esküvőszervező egész idő alatt készenlétben van! ceremóniamester jelentése Gyulafirátót Ha olyan mulatságot szeretnétek szervezni, amelyre nem csak ti, hanem a vendégeitek is hosszú ideig emlékezetes élményként gondolnak vissza, illetve eltökélt célotok, hogy az esküvőtök nem pusztán egy lesz a sok közül, akkor jelentkezzetek bizalommal a +36 30 839 9794 számon, vagy küldjétek el a Gyulafirátóti ceremóniamesterrel kapcsolatos ötleteiteket a “Kapcsolat” pontban elhelyezett űrlap kitöltésével, vagy közvetlenül a jakusmate.cm@gmail.com e-mail címre.

A bejegyzés trackback címe:

https://ceremoniamesterveszprem.blog.hu/api/trackback/id/tr5214706668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása